返回列表 發帖
再望真D個TRACK LIST, 其實算齊
仍然FF DVD 再多幾首歌

Rundown唔係尾場竟然
鍊金術咁多年都冇出過live, 作死
lemontea1069 發表於 2015-5-15 12:00

鍊金術SAVED IN MY Ipat

冇最後的歌
假如讓我說下去
華星3寶大激想
lemontea1069 發表於 2015-5-15 12:28

可能D錢用晒比SAMMI
我IPAD 仲齊RUN DOWN 過寰亞

呢個做COVER 好正

真係收得唔齊, 唉
學你地話齋, 等DVD啦
lemontea1069 發表於 2015-5-15 18:03

FF 下好啦, 可能DVD都無

還我煉金術, 楊千嬅 & 最後的歌

快歌係咪真係咁差丫!!?? 我J左咁多次YOUTUBE 我覺得OK GA WOR~

不過做嬅粉都知佢本身唔係跳唱類啦

CD 係咪錄尾場?fa 把聲幾病下

其實我覺得快歌果part 好好loop

其實飲酒思源係心目中十大
electric 發表於 2015-5-28 08:47

美麗嬅D歌正到, 已經超出十大

我淨係問DVD會唔會有返最後的歌同煉金術
fifty1205 發表於 2015-5-28 14:05

係咪真架!?有埋楊千嬅就perfect la

唔知DVD 有無903得獎片段呢?

勁touching我係我個part BG music
同埋今次好多intro, outro, overture都好正
例如勇之前個段overture,  ...
Jacz 發表於 2015-5-29 18:38

勇我好麻麻, 次次必飛

好耐無黎留言,忙到ok
有無掛住我

對於DVDs 個track list, 我好滿足鳥,係無左火鳥

我印象中睇過悅嬅軒 PO既舊雜誌講嘎~話千嬅係保護個髮型師廢事佢因為遲大到而臭名遠播, 先捱義氣話自己肚 ...
Kyle_ 發表於 2015-7-5 14:38

呢個第一次聽證明我唔夠愛瑞

有啊 多d返黎玩啦
John 發表於 2015-7-5 17:23

JOHN哥講呢D

唔知終極encoure清唱版 煉金術 有冇收錄到

以為你忙到放棄佐人瑞  ...
Jacz 發表於 2015-7-5 18:08

人瑞喺我心目中地位係不變

清唱版 煉金術 無收錄我都可以J IPAD, 但歌詞唱錯晒

-_- 千千cafe汁左就覺千嬅既時代過左。。。鍾意fa既人都變得好大個,唔會成日關注。。 ...
Nathan 發表於 2015-7-5 21:30

咁有開始,一定有終結,瑞瑞都遇左有呢一日

成隻碟好正,J左2次

隻DVD 已經好完美!!!!
LETS BEGIN 真係好L正

如果有火鳥就PERFECT!!!