返回列表 發帖
" 全女班音樂流行榜 "
me 是咪全宇宙第一個榜冠呢首

Week 25 ~ (11/06 - 17/06)            AP ...
616.1314 發表於 2015-6-14 00:28

美祖過500分未?

成堆人瑞歌係死線下  仲要好多係N年前既歌
...

今 wk 過到  但歌曲仲未贏到美債

sorry yuki 無冠
616.1314 發表於 2015-6-14 00:35

可否知道下 最好的債 嬅麗走勢?
...

2 > 1 > 2 > 2 > 3 > 2 > 1 > 3 ||
616.1314 發表於 2015-6-14 00:40

個走勢仲過份過我個榜
...

SG's MUSIC CHART
WK1-13 : 水星逆行 / 無人像你 / 頌讚詩 / 光 / 我們他們 / 一千個假想結局 / 最好的債 / 最好的債 / 小白 / 念念不忘 / 浪漫前夕 / / Change Your Life

WK14-26 : 飛吧!獨角仙 / 你瘦夠了嗎 / 我們都是這樣長大的 / 快樂很慢 / Let's Keep This Tonight / 煩擾中起舞 / 飄紅 / 天橋 / 回眸一笑 / 無條件 / 為何要我愛上你 / 天色很暗
WK 25
RKLWWKSONGSSINGERSTREND
1 36天色很暗盧凱彤 09>05>04>02>03>01
2 102尋找棱角YukiLovey10>02
3 NE 1逾越生死C AllStar03>
4 82幸福之歌Supper Moment08>04
5 73仁至義盡許廷鏗03>07>05
6 25瑕疵麥浚龍/莫文蔚07>05>05>02>06
7 54告白陳詠謙09>08>05>07
8 RE3LOLTwins10>10>X>08
9 65咖啡因眼淚Dear Jane10>06>07>06>09
10 93半祝福YanTing09>09>10
...

頭五位都係四個字
nicholashin 發表於 2015-6-14 11:41

下個禮拜冇噶..頭兩位會係 2字歌

估瑕疵同女皇
616.1314 發表於 2015-6-14 11:41

中一首噶
...

**** 本內容被作者隱藏 ****
616.1314 發表於 2015-6-14 01:26
答題紙

1. Effervescence

2. Erect /  ...
kojieyan 發表於 2015-6-14 15:32
明明人地講明 CHOB 不受影響
成堆 長孫無忌 要對付 容則天
...

原來連小姐咁邊緣
...

一個廁所五十四 一個廁所第五 sad
RVHOCPC 發表於 2015-6-21 22:06

世紀噴comment
...

2015 CBM 第二季季選

歌曲評選 第二位
chanchan0909 發表於 2015-6-21 22:33

cas
...

「可是你偏又這樣 在我不知不覺中
悄悄的消失 從我的世界裡 沒有音訊 剩下的只是回憶」
「一人遊舊地 舊記 ...
chanchan0909 發表於 2015-6-21 22:36

同第一位失之交臂
...

2015 CBM 第二季季選

我最欣賞歌手
楊千嬅 - 4 (13.33%)

楊千嬅 - 4
Supper Moment - 3
吳雨霏 - 3
C A ...
chanchan0909 發表於 2015-6-21 22:50

人瑞cm究竟有幾多fans???? 嗱,我投左cas噶
...

場內一眾英皇歌手極度不滿,mani疑似即將帶隊離場
...

iPhone ChoB 大方上前恭喜 Samsung 千嬅
616.1314 發表於 2015-6-21 22:54

小道消息指ChoB係黑色samsung, 人瑞係紅色i5C
我以為 fa 你有份投
me 投左 a 浩
chanchan0909 發表於 2015-6-21 22:54

天橋係岩我口味,但係我更加好 逾越生死
Sharman + 立立 + Mag 3 奬都要走  ...
chanchan0909 發表於 2015-6-21 22:56

三個都冇入場券,係咪集滿十個獎可以兌換年尾給choB既入場券?
...

WOW 完全做到 最欣賞歌手 嘅條件
chanchan0909 發表於 2015-6-21 22:58

公道噶 其實我冇發覺有人瑞候選 但係有都唔會投
...

愛荃力 John 616.13.14 dongbb2332 ed8671ed

召集 7 位愛荃力, 件有 3 位
chanchan0909 發表於 2015-6-22 10:53

我唔知4定5分  
Btw,做咩小手術咁低分
...