返回列表 發帖
小麗表示,已將十月的薪金捐出一半予社區發展陣線、女工會及「區區有飯開」。

無得攻擊

唔算,但你嗰票投左落廢游姐
kayzzz 發表於 2016-11-23 19:53

打火窩

潮流教主、沾麵達人、拉麵專家、旅遊皇者、星級司儀、禦寒聖手、櫻花神算、丼飯食家等稱號的香港首屈一指人氣博客兼香江第二才子劍x
揚威日本

PixelToy  

候選歌曲名單:
1. 鄭欣宜 - 女神
2. 陳奕迅 - 四季
3. 吳業坤 - 百姓
4. Supper Moment - 同一
5. 鄭俊弘 - 炮火
6. 張敬軒 - 羅賓
7. 謝安琪 - 山林道
8. 楊千嬅 - 剛剛好
9. 小塵埃 - 卜卜卜
10. 許廷鏗 - 我的志願
11. GinLee/AGA - 獨一無二
12. JW - 矛盾一生
13. 林奕匡 - 有人共鳴
14. 何韻詩 - 親愛的黑色
15. C AllStar - 專業失戀30年
16. 容祖兒 - 無人知道雙子座
17. Dear Jane - 經過一些秋與冬
18. 方皓玟 - 你是你本身的傳奇
19. 陳柏宇 - 沒有你, 我甚麼都不是
20. 周國賢 - Children Song

no hand know

除左美kay之外入親環球被力捧嘅女歌手都等住比人恥笑架
newguy 發表於 2016-11-28 21:01

美祖之外的egg 女歌星呢

Chef 好似幾好睇咁
又多一套要追
Wonders 發表於 2016-11-29 19:39

天海右希

天海
呢套仲有埋遠藤憲一 要追嘎 (佢拍唔到 醫生X so sad)
Wonders 發表於 2016-11-30 00:29

又新坦結衣,又勇者,又paruru ,又akb 學園
不知何時追劇

姓胡既人特別good taste
JasOh103 發表於 2016-12-3 20:23

蒼井?

歌詞比喻網民係吳若x

奪得最多獎項及連續次數的藝人         全國樂壇天后 容祖兒          香港         由2000年起到現在合共奪得近千個獎項成為全球最大贏家,其中她連續十二次奪得「最優秀流行女歌手」大獎的最高記錄

wiki
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E ... 0%E5%88%97%E8%A1%A8

突發
容祖祖宣佈唔連任

條友呢個時候話唔連任擺明就淡化過幾日嘅投票
kevinlai1621 發表於 2016-12-9 15:48

泛民: 踢走689

戶田晚上換上黑色長裙靚靚現身,佢出動貓紙用廣東話講:「大家好,我係戶田惠梨香。」談到相隔10年再拍《死亡筆記》系列,佢自言花了好多時間考慮接拍,因為再演彌海砂呢個角色的確有一定難度及壓力。戶田上次來港冇機會四圍去,今次下榻酒店對正維港,今次可以慢慢欣賞香港夜景。

典解呢度有排球台,無有足球nba 台

估叱咤又輕鬆執佢一分
kwanie 發表於 2016-12-12 23:28

典解禾冇分加

xxx 經已夠鐘收x 。

matthew1990 發表於 2016-12-14 01:42

大家可唔可以提議下我買咩聖誕禮物好??
份禮要$50-100
可以係噴嘢
jose 發表於 2016-12-19 16:46

歌神xx 坤CD 一隻

差不多冬至

回復 4769# kk8733

這一次 你真的很介意

差不多冬至
一早一晚還是暖暖

明並非夏季 但我竟會覺得熱
呼吸到

達明一派騷零贊助