返回列表 發帖

全女班音樂流行榜(第三十一週)

閉路電視特約:「女中光華」全女班冠軍歌
我好得閒 / 剛剛好 / 舊街角 / 你是你本身的傳奇 / 你是你本身的傳奇 / / 月球下的人 / 給自己的命書 / 偽君子 /
這首歌的名字是秘密 / 這首歌的名字是秘密 / 謝謝你 / 無人知道雙子座 / 無人知道雙子座 / / 四不像 / 四不像 /
四不像 / 四不像 / B面第一首 / 山林道 /
孤雛

難停留在你心窩 做回路過孤雛
雖知這一世令你幸福或者不是我
自言自語都可 自憐自愛都可
你笑了不需要我

RK LW NW AP                    WK 31                  TREND                       
01 NE 01 45 江海迦 ~ 孤雛           (01)
02 06 02 14 連詩雅 ~ 一走了之         (06>02)
03 04 06 14 容祖兒 ~ 新貴           (02>02>03>04>04>03)
04 01 07 11 謝安琪 ~ 山林道          (04>04>03>02>05>01>04)
05 NE 01 09 美 孖 ~ 不愛之恩         (05)
06 02 03 08 梁詠琪 ~ B面第一首        (01>02>06)
07 08 07 07 超 女 ~ 有事發生         (05>06>07>08>09>08>07)
08 09 13 05 容祖兒 ~ 突然想愛你        (08>05>07>05>04>03>06>10>10>09>09>10>09>08)
09 03 05 03 孫燕姿 ~ 半句再見         (10>04>02>03>09)
10 07 01 01 方皓玟 ~ 終於好天氣        (07>10)

xx 05 02 xx 鍾舒漫 ~ 苦茶           (03>05)
xx 10 01 xx 鄭秀文 ~ 犀利           (10)

江海迦 派台記錄

哈囉 1
能說不的秘密 1
問好 2
One Day At A Time 1

一釐米 3
一 1(2)

若 1
認 1
Superman 1

圓 1
孤雛 1
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

CBM 第 344 期  2016 第 31 周

2016 CBM 冠軍歌
睡前服 / 你是你本身的傳奇 / 野生動物 / 舊街角 / 雙雙 / ...
chanchan0909 發表於 2016-7-24 00:00

* 終於好天氣 好強勢呃
* B面 得一週命 , 真係甘差 ??
* 高位 NE 美之
輸家會唔會有冠
bagfgfcde 發表於 2016-7-24 00:12

下週揭曉
wow
獸歌同熱荳漿 包辦榜首榜尾

希望shega有得冠
ed8671ed 發表於 2016-7-24 00:19

啊會長大人唔好俾壓力我喇
二〇二三年度全女班投票

係呀 全部都係你嘅喜好黎 精心安排架
#我真係夠老友
首歌熱播左 7 個禮拜 都仲熱播緊 我都覺得好神奇 {:1_9 ...
chanchan0909 發表於 2016-7-24 00:30

呢首我麻麻  , 唔夠 AP 長上
遲吓速上速冠速 OUT

FYI:

J-POP

最鍾意
玩家
黃昏點唱機
新貴
我好得閒
無人知道雙子座
閃光彈
鴛鴦襪
GGH
最唔鍾意
二〇二三年度全女班投票

希望呢首唔止一週冠
JasOh103 發表於 2016-7-24 01:23
chi sin 呢首真係聽到停唔到
樓上兩位打情罵俏請PM/當面交流
nicholashin 發表於 2016-7-24 01:08
呢 D sweet 野係應該同大家分享既
二〇二三年度全女班投票

手機出榜好煩.. .. .

NH TOP 20 2016 WEEK 31 (2016/7/24)

2016年 每週冠軍歌
WEEK 1-13: 一晚長大 / 分 ...
nicholashin 發表於 2016-7-24 00:00
* 光環 是咪要入十大
* 希望 半句再見 唔好甘早死 , 最好有埋冠
* nh 好愛肥彤
Jason's Playlist 2016

2016年度冠軍歌巡禮
WK1-13: 后會無期 / 親愛的仇人 / 差一點我們會飛  / Superman ...
JasOh103 發表於 2016-7-24 00:36
* lm 你會冠犀利
* 高位 ne AGA
* 速上美祖
二〇二三年度全女班投票

Jason's Playlist 2016第三季估榜遊戲之Odd vs. Even
將會每隔一週舉行
每季累積最高分的頭兩位美會員將會 ...
JasOh103 發表於 2016-7-27 23:02

OEE
二〇二三年度全女班投票

1. A
2. D
3. B
4. E
5. C
6. D
7. C
8. 5
二〇二三年度全女班投票

WYTV Music Chart
冠軍歌巡禮
Week 01-13: 有沒有我 / 點水蜻蜓 / 親愛的仇人 / 有人共鳴 / 舊街角 / 你是 ...
kevinlai1621 發表於 2016-7-29 23:46
* 冠 B 面!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* 肥鏗甘快 OUT
二〇二三年度全女班投票