返回列表 發帖
不如開個區等大家一有d乜任何方面嘅疑問就問啦
有時有d幾無聊又好想知嘅嘢
e.g. 七個小矮人入面嘅Dopey究竟 ...
electric 發表於 2017-3-2 13:37

Although Dopey has a very childlike appearance and mentality, his low-pitched vocal effects suggest that he is actually an adult.
Source: Disney Wiki
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

想問下幾時會有人答
RVHOCPC 發表於 2017-3-2 21:11

02/03/2017 23:00
二〇二三年度全女班投票

oh!!!!! I really appreciate your help!!!!!!!
electric 發表於 2017-3-2 23:02

haha you are welcome 其實 Disney Wiki 真係幾正
除左太多篇文加好長搞到會睇上癮無左 N 粒鐘

http://disney.wikia.com/wiki/The_Disney_Wiki
二〇二三年度全女班投票

諗返起ies d問卷都係無咩人做 自己chok數據寫啲易寫(+既定)立場
kel_kelvin 發表於 2017-3-2 21:46
好差囉
所以我ies唔做問卷算
kevinlai1621 發表於 2017-3-2 21:50
其實 IES 唔做問卷點樣撐得起份野
methodology 唔會好少野寫嗎 ?_?
二〇二三年度全女班投票

應試技巧
kel_kelvin 發表於 2017-3-3 01:05

poor learning attitude
二〇二三年度全女班投票

唔需要擺心機喺呢啲科度啦
有時間就操英數
kel_kelvin 發表於 2017-3-3 01:07

其實 LS 真係幾無謂 .__.
so-called 培養學生點樣多角度思考
但其實只係考大家點樣係短時間寫到一篇長文去 impress 個 marker

如果俾我改 DSE 個制度
我一定會將 LS 轉做 elective
中文 CORE 加入中史同中化部分
英文同數學加深 D
二〇二三年度全女班投票

知佢覺得DSE唔難 (雖然我都係咁話)
DSE係煩唔係難 希望果位會員入考評局Cut鬼晒啲SBA佢 ...
kel_kelvin 發表於 2017-3-3 04:57

其實我覺得 DSE 中文係幾難
好 Insecure 唔知點樣先叫好
所以先要涉獵多D歷史同文化知識做 Backup
二〇二三年度全女班投票

點解你唔肯去温書
nicholashin 發表於 2017-3-3 12:00

其實佢都唔洗溫喇
二〇二三年度全女班投票

點解成點鐘你地都唔訓呢>????
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-10 01:18

做緊 LO
二〇二三年度全女班投票