返回列表 發帖
千千喺 IG 問祖祖攞呢隻碟
佢兩個依家真係幾 Friend
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

二〇二三年度全女班投票

我覺得比較失望嘅係麻煩你入咗尾場笑住唱嗰個版本
明明前面有幾場唱得投入D 有感情D
二〇二三年度全女班投票

與貓共舞個編曲真係好正
二〇二三年度全女班投票

原來 DVD Keep 咗好多 Talk
好彩
二〇二三年度全女班投票

暫時睇咗兩隻 DVD
* 琴晚聽 iTunes 的確覺得高音位有少少 Flat,睇埋 DVD 其實問題唔大喎
* 黃色大門 間場動畫 Keep 到好開心(嗰陣我喺 JF 個要求有列到出嚟),不過 DVD 無現場睇咁靚
* DVD Keep 嘅 Talk 比預期多,加分 :)尤其係 Arris 段 Talk 感人到一個點,如果 cut 咗真係...
* 點歌環節好多都係清唱 / 接近清唱,美祖 LIVE 實力真係好勁
* 男朋友與歌、出賣、他狠過你、最後勝利 嘅 LIVE 好正 :adore:
* 暴風雪、花海 DVD 睇一樣震撼 <3
二〇二三年度全女班投票

X2!!!
之前我睇果場係星圖
呢家第一次聽與貓共舞真係幾surprise~
之後成堆回憶又出晒黎  ...
CunninG 發表於 2017-8-25 11:54

同你調轉 我睇嗰場係與貓
知道後期改咗做星圖其實有唔開心
不過依家睇翻 DVD 又覺得星圖都幾正
D 歌詞其實好 Match 美祖
二〇二三年度全女班投票

請問有冇人買了,幾錢?sky music, CD warehouse, HMV...
Hellokitty 發表於 2017-8-26 14:14

Sky Music $230
CD Warehouse $249
HMV $289
二〇二三年度全女班投票

不如開Part II
My Secret Dance Floor 2018
又可以環保plug舊歌
又可以賺多筆
hehehaha 發表於 2017-8-29 20:21

其實我覺得呢個 show 應該賺唔到好多?
好少位 , 然後個台同堆 Props 應該好貴
二〇二三年度全女班投票

34都叫一把年紀?咁汪阿姐嬅嬸同謝安琪嗰堆叫咩?
hehehaha 發表於 2017-8-30 10:30

37 la
二〇二三年度全女班投票

http://www.hmv.com.hk/goods/sort
HMV 銷量榜:1

http://www.hongkongrecords.com.hk/chart/music/
Hong Kong Records 銷量榜:1

http://skymusic.com.hk/?p=53898
SKY MUSIC 天空銷量榜:1
二〇二三年度全女班投票

二〇二三年度全女班投票

嘩... 新封面, 新 Poster, 仲要有埋 making of 同贈品
好想買添...
二〇二三年度全女班投票

我X你

我表你?
lblemon 發表於 2017-10-10 12:49

inside joke
無睇過 MSL 其實唔會 / 未必會 get

btw, from JF Forum:
已問EEG俾嘅價錢,320@1,問咗出貨量會好少 (credits: long816 @JFF)
二〇二三年度全女班投票