返回列表 發帖
不如擔心下會唔會03>XX先
liwaynejason 發表於 2023-2-5 02:13

希望03>01

本身諗住俾11分幸兒
梨胃言 發表於 2023-2-5 01:37

下round畀返幸兒12分

2023 年冠軍歌:
Week 1-10: 人啊人 / 氣流 / Overkill / Dum Dum / 世一 / Dum Dum
Week 11-20:
Week 21-30 ...
kh23 發表於 2023-2-8 14:28

2 weeks No. 1
講到雙周冠咁唔值錢咁
liwaynejason 發表於 2023-2-7 22:56

已經有榜主搶先兩週冠

Humeny's Music Chart 2023 | Week 06

第六週冠軍歌  Ribbon - 衛蘭
曲:衛蘭 / SHIMICA
詞:衛蘭 / SHIMI ...
Humeny 發表於 2023-2-10 00:27

5星期3冠 自愧不如

Kelv's 摯愛十大 2023 Week 06

前排位置 - 佘詩曼 第1首冠軍歌

RK        LW       NW       歌曲 - 歌手
01        08        08        前排位置 - 佘詩曼
02        02        05        Dum Dum - Gin Lee
03        ne        01        最後一堂課 - 周興哲
04        ne        01        孤獨的戀愛家 - Kerryta
05        03        09        有天 (THE FIRST TAKE Version) - 陳柏宇
06        ne        01        良心發現 - 許廷鏗
07        ne        01        你是我的家 - 林欣彤
08        04        06        溫柔暗號 - 衛蘭
09        06        04        世一 - 張天賦
10        09        06        LOVERSE - 呂爵安

誰人走了…
愛情只是藝術品 - 蘇麗珊 03>03>05>06>08>09>10>01
Me and the Moon - 馮允謙 05
淹悶 - 王嘉儀 04>05>07
再見 寧靜海 - 陳卓賢 04>10

本年度冠軍歌
第1季:快歌慢想 | 誅神的黃昏 | 永順街39號 | 心的全部 | 愛情只是藝術品 | 前排位置

今年摯愛十大女銀有著落啦
liwaynejason 發表於 2廿23-2-10 16:57

恭喜牙佘暫時女銀
HimB又咁短命
GaracyTan 發表於 2023-2-10 17:06

咁啱有新歌想上 洗榜大過天
榜主愛gin也愛迦
梨胃言 發表於 2023-2-10 17:20

支持孤獨的戀愛ga

GinGin今年會唔會上榜52週
Humeny 發表於 2023-2-10 18:18

好彩Week 1有上到幸兒 支持Track 6 蘭兒17年試過全年上榜 前提係派嘅每首歌都要冠得落

Garacy Music Chart 2023

失敗 敗在自量 之下

不用 外力大力 攻下

2023年第6週
冠軍歌:Dum Dum - Gin  ...
GaracyTan 發表於 2023-2-10 18:20

支持某人造就更好

20年開始幸兒係咪得一個人牽掛時牽掛無冠
Humeny 發表於 2023-2-10 19:30

yes 如果奪金唔計嘅話 T-ma應該唔會整首差過街燈嘅歌掛

快歌medley:
快歌慢想 IDK DumDum vs 跑步機上 好事多為 隆重登埸
GaracyTan 發表於 2023-2-10 19:50

幸兒快歌好聽勁多

鬼歌
on07111 發表於 2023-2-10 20:46

鎅走晒虛火啲分 今年又一年白果

街燈好多人覺得好聽
梨胃言 發表於 2023-2-10 20:51

呢啲嘢鹹魚青菜 敢我覺得好聽

可能係Captain Nancy 2.0
GaracyTan 發表於 2023-2-10 21:01

好聽過街燈 喜歡家燕

Gin仲有邊首歌你係覺得唔好聽 除咗街燈
Humeny 發表於 2023-2-10 21:20

都總有啲嘅 派台歌計 街燈之前咪浮世繪 希望開紅館嗰陣唔會唱到啦

天地一沙嗲 很堅強 無冠十大
今天終於一人回家 四週冠都無十大

so虛火&dum dum ...
on07111 發表於 2023-2-10 21:35

今年係咪會出現第一首 有冠十大 嘅歌...?

Support!! 我都冠咗呢首
616.1314 發表於 2023-2-14 00:44

視后唱到咁已經收晒貨!支持Diva廿五週年歌

回頭才發現 小天使已靠在你身邊
看守你愛你 廿五週年

btw你簽名條link咩片嚟 㩒咗入去好不安