返回列表 發帖
女神 5.59m
你是你本身的傳奇 4.70m
沒有你, 我甚麼都不是 3.31m
矛盾一生 15.21m
山林道 6.49m

霸氣情歌  ...
JasOh103 發表於 2017-12-28 02:20

想知究竟有幾多水份
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

交完又唔睇
落地獄啦
bagfgfcde 發表於 2017-12-31 00:01

反煎力好惡......

如果個女金係排隊攞, Gin Lee下世啦

2018 JOEY  
2019 謝安琪
2020 王菀之
2021 薛凱琪 ...
hehehaha 發表於 2018-1-3 23:46

我覺得起碼2051 因為廢老都等左30年 佢俾譚生祝福完起碼等出道40年先有得拎

當然啦 我嘅投票就係比高質會員參加

順便喺到宣傳一下比更多高質會員參加啦

山河故人 ...
chanchan0909 發表於 2018-1-5 18:28

真係諗都唔洗諗都知應該投邊首

也許 解脫心結後 能卸去那包伏

6點開始頒獎 得閒黎睇睇

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2018-1-8 13:25

想知加左啲咩資料

媽 咪 姐 嘅 世 侄 女 有 個 friend 係 幫 人 修 理 電 腦 嘅 , 早 兩 日 , 世 侄 女 拎 部 電 腦 去 俾  ...
John 發表於 2018-1-10 13:52

究竟邊個係河馬

903班DJ咪又係冇準備上到台先求其嗡
CM美會員早一日好好㗎啦
hehehaha 發表於 2018-1-14 00:17

有d仲鍾意0tag添

新地樂壇男歌手最後八強

洪卓立
周國賢
陳柏宇
周柏豪
側田
許廷鏗
林奕匡
麥浚龍

得閒黎睇頒獎

楊千嬅:邊個對過我好,一生都記得。(2007)
John 發表於 2018-1-14 19:58

多謝你地同我簽左張unlimited既合約

宋禮03 04年都好髮力wor 05年仲男銅
邊有簽完張敬軒就唔玩
John 發表於 2018-1-16 22:06

唔覺得佢驚左美軒 擺明就係輸俾美臣美到無癮

hehehaha 發表於 2018-1-22 01:35

會唔會吹佢同校長有路呢

和每天講再見真係好難聽
bagfgfcde 發表於 2018-1-31 21:03

無後悔格硬俾個年度第九位佢

diuuu開sem仲忙過sem尾

2011 Kary 加入新藝寶
2012 Kay 離開新藝寶 / Kary 受力捧
2013 Aga 加入環球
2014年尾 Kary 宣布結婚 / Ag ...
hehehaha 發表於 2018-2-8 01:27

十成九都係啦 條女0野心留係到做乜 仲要咁大牌想出山先出山 唔洗錢養佢咩

睇完先知原來呀邊個唱功咁差
jose 發表於 2018-2-8 15:12

短短兩年已爬近天后位置」
姐係未到啦

好明顯質素不足
好明顯級數不足
jose 發表於 2018-2-15 18:23

接近一線的天后 好心環球貨多啲金

人最悲哀既唔係無知
係無知但又要出黎話比人知你有幾無知
dongbb2332 發表於 2018-2-22 22:43

好掛住jayjay

睇幾多次都覺得好好笑

近排有咩劇好bo
放空 發表於 2018-3-3 22:09

波士早晨

想念美霏在ATV亮相的日子 好有今天堅李的影子

打左128之後番唔到轉頭

講起就激氣 雖則唔係想食咗人隻車
之前同FD子由 2 蚊番加到最大 64
最近嗰次又轉返打 2 蚊番 贏埋先得幾 ...
mamakin 發表於 2018-3-4 23:34

所以唔可以妥協走回頭路

128 又真係太大
kwanie 發表於 2018-3-4 23:34

大上大落好刺激呢

輸咗鋪八番唔自摸返兩鋪都唔使旨意完場!
stopzi 發表於 2018-3-4 23:37

密食四五番都番哂黎

星期二有份deadline 但決定明日再打算

誰都不需要刻意討我歡心
同樣不打算虛應一句有心
習慣不求人 又懶得尋人
沒有東西想等可更安心
如果所需要 ...
JasOh103 發表於 2018-3-5 01:22

完全心聲

唔飲茶走, 只飲奶茶
kevinlai1621 發表於 2018-3-5 17:26

+1 奶茶正好多

突然成個腦都係「最愛躺躺 躺在你身旁」

me2
唔落糖最好飲
jose 發表於 2018-3-5 17:46

唔落糖不了

唔怪得你要成日做gym
kevinlai1621 發表於 2018-3-5 17:47

瘦底食多多糖都肥唔到

371係咪痴線
kwanie 發表於 2018-3-5 20:05

討論頒獎禮都無咁癲

我叫阿Gin(化名),信主逾10年,一向熱心事奉,更是教會的領導階層,但我想告訴你,我是一名同性戀者。

...
dongbb2332 發表於 2018-3-5 23:15

佢要聽多啲霏式情歌!

hehehaha 發表於 2018-3-6 00:56

好可怕

聽返10次很堅強定驚
hehehaha 發表於 2018-3-6 01:07

你好有market喎btw

我都知個range好闊
hehehaha 發表於 2018-3-6 01:59

你完全做到讓世界豔羨

hehehaha 發表於 2018-3-6 02:04

鍾意咩type

想著短袖衫 點解凍番

D天氣真係玩死人
kevinlai1621 發表於 2018-3-6 13:34

唔想病

我都驚。。。
kevinlai1621 發表於 2018-3-6 13:38

要#很堅強過日子

好慘 FD子要同啲廢人一組
mamakin 發表於 2018-3-6 14:12

叫佢聽多啲奉愛之名鼓勵自己

依家真係阿貓阿狗都開到紅館

活動名稱:Gin Lee 2018 紅館演唱會
活動地點: 香港紅磡體育館
日期:6月23 ...
hehehaha 發表於 2018-3-6 17:01

應該好多cm人會去

例如?
第一行 John H0TMAN 之外數唔到
個個都唔得閒去
hehehaha 發表於 2018-3-6 17:04

可能你到時超鍾意很堅強 會俾正價入去聽live

希望取消
mamakin 發表於 2018-3-6 17:07

好毒

希望有譚校長做GUEST。。
kk8733 發表於 2018-3-6 17:26

更加趕客喎ching

我妒忌Gin開到都未到Aga!!!
憎死個八婆
決定比個女金送佢一程
hehehaha 發表於 2018-3-6 17:31

得你俾得落手

呢句簡直大快人心!
CM Gin Fans數來數去咪得兩三個粉
第一行都坐唔爆啦仲學人開紅館
麥花臣都未必爆
到時 ...
hehehaha 發表於 2018-3-6 17:42

驅風大典 笑lun死

Anti Gin 又搵存在感...
好心啦
HOTMAN 發表於 2018-3-6 18:01

明明愛gin=有品

Gin Lee真係神一般既存在
同意請呼吸
HOTMAN 發表於 2018-3-6 18:04

已呼吸 晏啲要煲和每天講再見