返回列表 發帖
#CM 發帖榜2018頒獎禮#
最pure會員

大小姐都仲扮到少女ga

銅: jose
銀: kevinlai1621
金: bagfgfcde

...
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 21:52

唔知咩機制
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

美袋做馬
electric 發表於 2018-4-7 21:54

同佢首最愛和每天講再見咁+49

Next: 三月之歌

最後五強
很堅強 - Gin Lee / 隨風而來 隨風而去 - Gin Lee / 空 ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 21:55

全城期待

凱旋門
凱旋門
凱旋門
凱旋門
凱旋門
凱旋門
凱旋門
凱旋門
ed8671ed 發表於 2018-4-7 21:56

HURRRRRRRRRRRRRRRRRR

煎粉呢?????? 準備好大叫啦

銅: 隨風而來 隨風而去 - Gin Lee (11)
銀: 愛徹底 - 吳雨霏 (14)
金: 很堅強 - Gi ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 21:59

識唱跟住一齊唱

oh shyt
真係可以離場了
jose 發表於 2018-4-7 22:00

你仲有獎攞喎

我頒d獎項嘅票

簽名
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126  ...
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 22:12

頭像輸個馬鼻

如果兩個都攞晒應該係一個創舉
ed8671ed 發表於 2018-4-7 22:14

如果你同佢地齊名更加壯舉

只想講
-Prince- = powerful >>>>>>>>>>> who?

文青大獎

銅: ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 22:15

全力G持呢對: hehehaha + kk8733

BTW 目前艾石仔 2:0 星勤
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 22:17

希望反勝

想貼圖
stopzi 發表於 2018-4-7 22:19

係咪自拍

貼stopzi大家話好唔好
Wonders 發表於 2018-4-7 22:20

好

timmy零發力就有獎攞
ed8671ed 發表於 2018-4-7 22:23

登你唔抵

最噴水會員

銅: gcgoobi (12)
銀: tributehotel (15)
金: kk8733 (17)

No.4 - b ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 22:28

笑死 咩L_N野水果大聯盟

baby stop!!!
你地令我好尷尬

我最喜愛的會員

銅: jose / HOTMAN (10) ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 22:33

punnn 又金

Next: 健談會員三甲

大家快d估下女會員有咩人
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 22:35

baby stop

健談會員三甲

男銅 kevinlai1621 [1749]
捱左咁多年終於上三甲

女銅 rubylovess ...
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 22:38

恭喜

健談會員三甲

男銅 kevinlai1621 [1749]
捱左咁多年終於上三甲

女銅 rubylovess ...
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 22:38

想知機制係咩

total 發帖top3
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 22:40

謝謝分享

你男金啦
hehehaha 發表於 2018-4-7 22:41

同斌斌擁定抱先

我BB 一向多人鍾意喎
唔洗我灌票
616.1314 發表於 2018-4-7 22:42

好啦喎你地

健談會員三甲

男銀 hehehaha [1766]

繼續係愛霏力

女銅 stopzi [721 ...
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 22:43

恭喜瘋癲靚仔

健談會員三甲

男金 帥小寶 [2149]

新人姿態搶男金, 都唔知掃左幾多個冠軍{:1_116: ...
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 22:48

應該無乜人識我
今年攞完男金都唔知下年攞咩好啦

究竟點解我去佐女會員個邊
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-7 22:49

因為去個邊先可以三甲

希望你學我自貼保持存在感
我啱啱已經收到好多PM
ed8671ed 發表於 2018-4-7 22:50

PM問你攞自拍?

下年yum會員大熱!
hehehaha 發表於 2018-4-7 22:50

GINLEE一日未攞到我都唔會攞到

我好open
ed8671ed 發表於 2018-4-7 22:52

不了

WOW 新情侶誕生 !!!
chanchan0909 發表於 2018-4-7 22:52

咪搞我

團隊獎

有請家燕姐同大家團結一心有轉機

表揚CM貢獻良多嘅宣傳團隊

...
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 22:53

想睇盡所有走勢

原來係咁解 開心
不過我只係small potato

宣傳:嚟緊仲有好多大計需要各位會員支持同參與{:1_116: ...
ed8671ed 發表於 2018-4-7 22:55

恭喜你有獎啊!!!

咩叫特別大獎安哥25週年個類?

艾石兩個獎。。。。。。。
nicholashin 發表於 2018-4-7 23:02

咁講咩意思

白果頒俾JOHN子可以嗎
放空 發表於 2018-4-7 23:02

佢好似1.5獎喎

#CM 發帖榜 2018 頒獎典禮#
特別大獎

生活可以好大壓力
上得黎CM 當然希望可以獲得多一啲愛
令自己既生活 ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 23:04

DEE DEE/MUI MUI DSE ADD OIL

想頒俾@hkwilliamsiu

#CM 發帖榜 2018 頒獎典禮#
得獎名單

[發帖類]
發帖十大
1. 屮SiU霖屮 (371)
2. John (285)
3. mamakin (2 ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 23:10

辛苦哂

弓起曬各位得獎者
辛苦曬BAG同埋KEVIN

不過我亦係好不滿點解今年仲係我拎某金獎!!!!!

...
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-7 23:12

深入民心

你唔好企圖逼走我BB
唔好以為自己冠咗很堅強我就唔敢鬧你  
我BB 重要過 Gin Gin 㗎! ...
616.1314 發表於 2018-4-7 23:15

真係講唔出呢啲咁嘔心既說話

今年拎左
我最喜愛主題金獎
我最喜愛會員金獎
我最喜愛頭像銅獎
我最喜愛單身會員金獎
文青大獎金獎
最pure ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 23:20

傳媒大獎

再次恭喜各位得獎者, 希望d圖啱大家心水, 出年再見
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 23:21

辛苦啦

期待出年壇草大戰 艾石 vs 王子
ed8671ed 發表於 2018-4-7 23:23

笑死 下年全力G持呢兩位

可以揀我都唔想同你一樣啦
搞到好似孖生兄弟 ...
chanchan0909 發表於 2018-4-7 23:25

痴線 暗爽爽到

雖然呢個獎好似送禮勤舊年997d獎咁
但係我都超開心多謝咁多位會員一直以嚟嘅支持{:1_115 ...
Yan 發表於 2018-4-7 23:29

恭喜哂啊DEEDEE 好想同你講聲加油

乜嘢孖生兄弟。。
你咁都講得出口
救命
ed8671ed 發表於 2018-4-7 23:30

你兩個又放夠閃未

er....好開心啦咁...en....
咁....可以拎到呢個獎 (雙眼已被)

咁...記得上年我...er...喊到豬頭咁樣又係 ...
SA弟林 發表於 2018-4-7 23:34

好馨香咩