返回列表 發帖
等睇跳樓霏會唔會多過美W
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 21
1. 至少做一件離譜的事 2. 也許沒有未來神 3. 月色魔美

正常會多過美W

我都有可能等跳樓票
lblemon 發表於 2018-1-15 13:57

應該有一堆大媽fans
1. 至少做一件離譜的事 2. 也許沒有未來神 3. 月色魔美

留名睇佢成晚講經

加場????????????

啲嫁唔出既中女應該會捧佢場

其實我覺得無表面傷痕好聽過女神, 不過唔谷就唗氣
等睇佢銷情仲慘過Shine ...
lemontea1069 發表於 2018-3-3 00:02

Shine都叫可以sell回憶 唔知呢條友可以sell咩

尾場仲有雙字母行
lightupmylight 發表於 2018-3-8 10:57

去瘦身公司派俾啲肥婆

【 hmv約你去睇鄭欣宜 】
4月21、22日,鄭欣宜將會舉行首個紅館個唱《鄭欣宜BreakALeg演唱會2018》! 欣宜今 ...
阻住 發表於 2018-4-7 22:58

要錢的話不了 謝謝

左右内部位封起晒,地面角落頭都收起晒
Serendipity 發表於 2018-4-21 20:25

有無調位服務

其實得咁少fans入場(或許當年好多突然Fans啦下)
現在睇返2016個最女真拎得有少少核突 ...
hehehaha 發表於 2018-4-22 02:38

擺明太空卡造出黎 整臭哂個獎

第二晚歌單
Overture: 你瘦夠了嗎?
Power Dance Medley: 越唱越強 (一句) + 隆重登場 + 叮噹 + 煞科 + 妖 ...
阻住 發表於 2018-4-22 23:17

咁少歌