返回列表 發帖
支持Tomii Chan男金 CHANKA女金 話梅鹿/The Hertz組金
69h 發表於 2023-9-11 17:17

荃力支持鹽焗雞拎至尊碟
DM多仔多到覆唔哂

Apple於香港凌晨時間舉行發布會,官網亦隨即公開iPhone 15系列介紹,提及動態島的照片見到顯示電話正在播放 ...
快劍俠 發表於 2023-9-14 09:49

我陣間將我對AirPods改做Gin’s AirPods
DM多仔多到覆唔哂

I thought you would've changed it to Liza?
leroyjaime 發表於 2023-9-14 12:12

Liza’s Apple Watch

日日戴住Liza
DM多仔多到覆唔哂

KKBOX風雲榜
年度風雲歌手: Anson Lo 盧瀚霆、COLLAR、洪嘉豪、Ian 陳卓賢、Jay Fung 馮允謙、Jer 柳應廷、 ...
wing 發表於 2023-9-14 13:14

下年可唔可以推薦Liza

香港需要推廣中樂/粵劇
DM多仔多到覆唔哂

正常一個活躍樂壇嘅歌手唔係應該plug接plug?
gcgoobi 發表於 2023-9-15 15:21

明荃都好活躍
但佢唔需要plug歌
DM多仔多到覆唔哂

林家謙咪講咗無金主囉 咁金主係邊位
hkwilliamsiu 發表於 2023-9-15 17:34

傅穎都話自己講粗口會打冷震
DM多仔多到覆唔哂

瓜田李下
當你睇到903以往點睇公司面色頒獎
你好難怪啲人覺得林家謙舊年掃獎係偽獨
DM多仔多到覆唔哂

咁 RUBBERBAND 應該係有大公司大背景...
hissorhk 發表於 2023-9-16 00:09

如果你覺得林家謙年資咁短已經可以一年掃四個大獎同RB做咗咁耐先間中拎一個係一樣程度嘅話

你可以咁諗
DM多仔多到覆唔哂

愉快動物病即上 (應該) 都肯定梁博士有獎
不過點解係今年...
mt666 發表於 2023-9-16 12:55

903鍾意遲幾年先頒獎
DM多仔多到覆唔哂

荃粉表示最男投尹光
最女投樹
最組投Kolor
DM多仔多到覆唔哂

可能已經唔係獨立歌手
ifeinano 發表於 2023-9-16 17:17

嘉茵 vs 家欣的時代來臨了
DM多仔多到覆唔哂

叱吒樂壇我最喜愛的kayan最後5強包括:
kayan9896
kayan951110
kayan9458
kayan90813
kayan821016 ...
SugarFree 發表於 2023-9-16 17:39

頒獎嘉賓:kayan70620
DM多仔多到覆唔哂

9458 951110又邊個orz
CMH 發表於 2023-9-16 22:31

9458 = 造星3 Bee
951110 = 一個傻瓜一個啞
DM多仔多到覆唔哂