返回列表 發帖
今時唔同往日啦
依家啲碟好多都係plug完4-5首先出碟
攤開2-3年咁plug
全冠/多冠唔奇
DM多仔多到覆唔哂

如果出首叫Dilf.會唔會有noise啲
阻住 發表於 2024-2-26 20:29

Dom Dom
單丸
企街
後入
指男
Dilf

好期待隻碟
DM多仔多到覆唔哂

估唔到Pandora 咁快已經去到首首派台一L 樣嘅地步
kwanie 發表於 2024-2-28 12:28

咁應該好快會有獎
DM多仔多到覆唔哂

行緊Dear Jane條路
Nicholas 發表於 2024-2-28 12:51

但Dear Jane有牙Tim
DM多仔多到覆唔哂

wk10-12 903 no.1 guess
10 不能同意更多
11 一個眼神
12 雲淡清風
DM多仔多到覆唔哂

Dum Dum = Born This Way
chkalu 發表於 2024-2-29 09:45

Dum dum = dangerously in love
單丸 = bday
企好 = I am...
後入 = 4
指男 = Beyonce
Dilf = lemonade
DM多仔多到覆唔哂

Gin Lee好好聽
DM多仔多到覆唔哂

liza 已經冇辦法出到好似 明成皇后 呢種神曲了
DM多仔多到覆唔哂

嬅麗轉身而家先出應該會播到至尊歌
附送15分鐘歷年女銀Medley
梨胃言 發表於 2024-3-1 12:20

近廿年女銀medley
    一拍兩散 (04)、勞斯萊斯 (05)、心花怒放 (06)、木紋 (07)、鍾無艷 (08)、年度之歌 (09)、藝妓回憶錄 (10)、你們的幸福 (11)、All You Need Is Me (12)、宮若梅 (13)、樂觀 (14)、小手術 (15)、雙雙 (16)、空姐 (17)、很堅強 (18)、雲吞 (19)、娑婆 (20)、我心中尚未崩壞的部分 (21)、葉落冰川 (22)、Dum Dum (23)
DM多仔多到覆唔哂

荃力支持美A拎荃球勁爆我最欣賞新媒體舞台女歌手大獎
DM多仔多到覆唔哂

新城兒歌榜幾時回歸
Yan 發表於 2024-3-2 14:24

Purple姐姐+工人姐姐會霸足52冠
DM多仔多到覆唔哂

獨一無二2.0
John 發表於 2024-3-3 08:26

想聽Kelly唱能說不的秘密
DM多仔多到覆唔哂