返回列表 發帖

實在太耐無入黎通常都係入黎追蹤演唱會資訊!今次太希望fans能夠買飛入場支持!都有口恥七成公開,係780公開都係少

上次公售都係睇住CM人叫唔好放棄,係最後一刻買到480,希望今次大家都買到。

另外,朋友仔消息:行過西灣河文娛中心,門口已經有床墊

10:00:32入去, 買到Row BD兩張單丁

我依家都暈暈地
**** 本內容被作者隱藏 **** ...
阻住 發表於 2017-10-26 10:09

我都係10點準點入到,佢話780不相連囉

其他價位應該仲有,大家唔好放棄

有無人收到CITYLINE E-MAIL CONFIRM ?
wchild 發表於 2017-10-27 20:14

開頭都以為無,點知係垃圾郵件搵到
我用Gmail

我又post wish list:

Single
紫色
真愛開玩笑
長信不如短訊
高我
一千零一個
知更
舊地
別阻我開心
扭到十
孔雀
曾幾何時

似minor classic 2.0多D 哈......
希望321go咁多場有其中幾首

我諗到d 野
10. 談談情探探聽 (23/12)
9. 娃娃夫人 (24/12)
8. 離題萬丈 (25/12)
7. (26/12)
6. (27/12)
5. ...
aRh3i 發表於 2017-12-17 10:14

我都係咁諗 紅館rundown始終大熱走不了,希望未來呢十個位分開,每晚唱兩首

其實尋晚星光粒粒係咪透露左少少個台既設計,大螢幕前面舊個舊野
不過仲有幾日可能仲會執靚佢

回復 4532# ericp222

係咪要呢個?

定係要紅館個座位表?
http://www.lcsd.gov.hk/en/hkc/common/form/hkc_center_stage.pdf

每過一排就會傳出所謂的名單,唔好去好過,又頻撲把聲沙哂點比。
講番演唱會,真係神秘度一個點

想聽多D少唱既