返回列表 發帖
咁我又唔明點解隻蟹可以死唔斷氣
rfv123 發表於 2023-8-21 09:42

因為方丈寫既星座系列啊。
之前果D星座歌都有冠,呢首冇方丈可能嬲到今年唔發表獲獎感言。
要放開你 才隨時能掛念你

巨蟹座、作者兩首歌都應該換個人唱。
歌本身OK既。

但兩首都係度身訂造㗎喎
kenneth 發表於 2023-8-21 17:38

應該有第二個歌手係巨蟹座掛。
作者換另外行文青風既歌手唱都得。
BTW,呢兩位本身就冇人吹奏,我更煩青年危機。
頂唔順佢把聲。

作者不知幾好聽,十大質素
Kfmusic 發表於 2023-8-21 19:04

其實首歌曲詞都OK,小巧或者泳兒唱可能更適合。

巨蟹座後生男歌手好少, 除 AL 好似得 Rock (何晉樂). 其他巨蟹座"老"歌手有: 張學友 梁朝偉 任賢齊 陳小春  ...
boy4dudes 發表於 2023-8-21 18:22

畀Jason唱,都可以衝下男金。

睇來企好繼續有得播落去。

都幾慘 而家 出得多歌=食相難睇
呢度個世界好似所有嘢圍住903 (同埋煎) 轉咁 ...
teotfw 發表於 2023-8-25 15:41

對於我來講,出多歌都唔係問題。
問題係佢今年D歌都唔算好聽。
靠歌海拎男金都OK,但係男歌手都冇邊個突出既前提下,我希望今年係JF或者柏宇拎金。

都麻麻想佢攞
不過講真kahim jayfung 柏宇 ian 全部都唔算出色
其實要俾金嘅話 覺得以上都未係最值得今 ...
teotfw 發表於 2023-8-25 16:03

今年其實唔單止男歌手,係整體都冇乜歌/歌手特別出色。
有D歌CM呢度吹到幾好,聽完又覺得麻麻。
呢種情況下,邊個拎金都OK,冇話邊個值,邊個唔值。
好多人踩Gin出D歌難聽又娘,但其他女歌手又有邊個特別好?陳蕾?Aga?阿鹽?
反正都差唔多,希望今年JF、Gin可以拎男女金。

發夢都無咁早
我迦有得上台已經偷笑
仲諗有3 個獎?
ricnature 發表於 2023-8-27 01:07

Special One播到至尊歌位置,拉嗰隻N多版本既遊樂場落來我舉雙手贊成。

咁又唔好咁講 冇嘢嘔心得過首企街同domdom
henry168 發表於 2023-8-27 02:23

MONEY、Nah

903係唔係收到風Special One會派台,count to ten先會播得咁差?