返回列表 發帖
聽晚先有得睇,但我諗偷睇rundown或上youtube睇

仆!bonbon棒
hehe 發表於 2017-12-23 20:19

派bon bon?大倒退

個螢幕寫住特別嗚謝 黃偉文
好不安
fifty1205 發表於 2017-12-23 20:32

會唔會件件衫都好似拜神果件咁

熱血青年
fengzhizi9225 發表於 2017-12-23 20:45

有無跳老舞?

我以為係湯寶如黎
Jacz 發表於 2017-12-23 20:54

我都以為係

唱成點?

明日先睇...爆正的RUNDOWN... 仲未出千千在IG 的SONG LIST.. 一首都仲未出WOR!
grass.grass 發表於 2017-12-23 22:04

Wonder woman

又話有一個人的童話

個rundown好少歌想聽

希望聽日整隻快到聖誕 快到聖誕,整幾隻冬天歌唔該

其實我諗有睇開既fans
都睇到成張list 除左新歌 / 親 / 缺陷美   其他歌出現次數 都好多次了 lol
呀呀  ...
MAMA 發表於 2017-12-24 01:02

其實大部份歌上幾次都分別有唱過,又或者細show都唱,所以真係有d失望

小星星可唔可以出一次場?
siongguan 發表於 2017-12-24 00:59

呢隻都可以代替果堆唱完又唱果d

又或者上個月拉闊再加上ig tag既歌令大家期望高左,所以就失望

02-04年太多失準影響哂印象
John 發表於 2017-12-24 13:30

05-all about love前都仲係唱得好飄忽

01 Wonder Woman
02 新世紀福音戰士
03 烈女

04 的士司機
05 手信 (轉歌) (呢part古典味重,有中國舞, ...
fifty1205 發表於 2017-12-24 12:54

自由行可以keepwor

又話搵high king, 攪到勁期待,以為可以告別跳老舞。
matthewyky 發表於 2017-12-24 13:12

係咪high king間野被爆拖糧,所以炒左high king

唔係開大最衰咩?
wchild 發表於 2017-12-24 15:06

05-07,未開all about love之前果d live都好衰下,果時有去埋tbb睇佢錄勁歌金曲果d,真係無乜邊次唱得好,所以all about love果時連部分fans都唔睇好,但02-04應該只係個演唱會唱得差,我印象中我最鍾意佢果期d live, 把聲未到好厚但好聽加夠氣

Thanks!

狀態好似去番AAL果時,中氣十足
Nathan 發表於 2017-12-25 01:03
咁又未到all about love咁好,但真係算幾唔錯

啱啱fb睇到,原來真係無用到high king, laidee10月中先接手排舞

同意呀!其實今次個rundown真係有心做的,如果唔係只放嗰堆經常唱的已可以輕易博到好多掌聲。冇少女 ...
Serendipity 發表於 2017-12-25 03:40

笑中有淚let's begin 好似係regular第一次唱,唱多次都ok,平時d live都無唱笑中有淚
的士司機略嫌其實唔太聽到佢唱,睇songlist我剩睇歌名係好失望,但入場睇係好睇wor,另外飛女正傳接親好似怪怪地

有冇講點解唔用High King?
真係因為個單野唔用?
Jacz 發表於 2017-12-25 12:25

話單新聞出左就揾sunny wong

好想聽佢唱聖誕禮物live,應該都無機會

現場好貴
睇fb 仲有人放緊今晚
Kyle_ 發表於 2017-12-25 18:24

我之前訂唔到某場,反而有好多今晚既飛

Cosmopolitan 好多讀者都係拎免費現金券換書既cheap雞讀者,都唔洗點理既

而家香港人喺fb 嘅留言基本上都係毒舌,可能壓力太大,要搵地方發洩
happychicken 發表於 2017-12-26 00:12

有人話sammi超水準演出真係笑左

係啊, Wonder Woman果part,3首歌演出都好有質素,好過以前ready or not同色惑既演出 ...
Nathan 發表於 2017-12-26 00:24

好好多,d動作都有力,係側手翻差d

係呀,同埋好似之前有會員話今次係好重Diva feel

好多相都影到佢手臂好粗, ...
Jacz 發表於 2017-12-26 13:57

藍色裙好靚wor

仲有成8場 咪即管睇下仲有幾多星去囉
放空 發表於 2017-12-26 08:49

暫時反而有幾個同佢無乜交情既港台dj去

Who  

我淨係知個Eric 係排嬅
wchild 發表於 2017-12-26 15:01

有兩個名都係叫eric wor

上次Eric kwok嚟佢嚟都有專登唱下大儍,今次咁唔畀面呀
直覺佢可能會再嚟睇,佢老婆老未睇,下次 ...
swl 發表於 2017-12-26 14:55

葉佩雯唔係睇左咩

28同30 可能有多各兩張 780,有意請pm

原來無限新聞主播陳亮鐵都去佐,佢都係fans黎
Jacz 發表於 2017-12-27 12:52

之前拉闊佢都有去

今朝見到有個保險婆係FB話俾個SHOW悶左3個鐘
早知一早放左張飛俾黃牛, 有錢都唔識賺, 唔洗俾千千浪費時間
...
lemontea1069 發表於 2017-12-27 13:42
邊度見到

我Fb 果D Common fd
lemontea1069 發表於 2017-12-27 13:48

唔fd既Cap圖send去寰亞,等寰亞同aia交涉,好憎d死經紀

會唔會有cm人坐側面近台?encore果時摺隻紙飛機,寫幾隻歌side track飛向台前面(如果無後果)

今晚二汶去佐睇
Jacz 發表於 2017-12-27 23:37

At17,林奕匡好似仲有gin lee

你們沒有看子鈴施嬅跟千嬅合照咩??
晚晚唱完都同唔少人合照,我地都可以咁就正啦! ...
河童妹妹~ 發表於 2017-12-27 23:51

我有幾個朋友分別入左後台影

ellen都有去?
Jacz 發表於 2017-12-28 01:53

有ar

瑞瑞敬晒禮點會同HOCC FRD
gooloo 發表於 2017-12-28 13:09

未必fd,但關係應該唔係衰,至少佢都like瑞瑞ig d相,而且唔止一次(近來)

甘903 Vani仲同千嬅熟唔熟,唔見佢有去
Nathan 發表於 2017-12-28 13:00

拉闊果時見佢入場果時超開心,應該今次都會去既,vani 其實幾歲?果次化妝keep得仲好過千嬅

友誼小姐得唔得?

忌廉溝鮮奶、罐頭湯、紫色、友誼小姐、香港小姐....

嬅麗緣除左歌詞用左千嬅D歌之外, 其實真心有咩意義
曲同唱我都覺得 麻麻

小星星 咬唇 佢唱過LIVE  ...
放空 發表於 2017-12-29 00:29

咪係嬅麗緣浪費quota,返屋企自己讀歌詞算la

希望今晚係狼來了、愛人、姊妹

狼來了愛人 終於出現
Nathan 發表於 2017-12-29 22:40

今日我無去睇,所以希望任唱怨婦十大

係真係出現左?
aRh3i 發表於 2017-12-29 22:48

無,我只係詛咒今晚睇既觀眾聽到呢幾隻

今晚無特別

今晚果件好似呂珊大陸登台衫咁
hehe 發表於 2017-12-30 22:37

咁大鑊

路邊社話今場千嬅講全公司d人係咁俾人瘋狂hashtag single 小星星同咬唇

回復  Nathan

其實我諗而家效果唔算好洗板( i mean 成幾十張 ),但起碼而家情況肯定會令到相關人士注 ...
8283 發表於 2017-12-30 22:54

可能好多人無用果個tag姐,包括我都落漏左

就算要多野,要有模擬城市幫佢造型既果種心思
Nathan 發表於 2017-12-30 22:58

揾模擬城市以前班人應該好睇得多
Gavin so 係咪以前幫過ivana揀衫ga?