返回列表 發帖
機會真係唔大,上次Shine有7餅合體已經打盡友情牌,有粒老鼠屎玩嘢。
風見志郎 發表於 2018-4-26 08:57

無記錯Miki都認當年有份杯theresa

星勤,可唔可以幫手問hotcha,當初話做跳舞歌手,但做做下幾乎只plug慢歌,唱功又唔係好突出,唱慢歌凸顯唱歌上既缺點,有無覺得而家既失敗係因為行錯呢一步?

回復  stone@stone

佢哋三個都已經唔再係同一間公司,似乎比較難,不過我都覺得就咁又消失好嘥
其實n ...
hv8638 發表於 2018-5-26 16:35

Regen都半退出咁,今次d飛又唔係賣得好,今次合體都應該最後一次

依家580座位有限,380應該仲有乙好多

估唔到winkie喊得最多

我恨睇佢地跳多d快歌多d,同埋不要防曬無乜跳有d可惜
Hotcha果陣mk味真係好懷念,柒柒地,但你又接受到,真係唔係個個歌手做到

Winkie個part系咁叫人high 同起身,但無咩人理佢
jun518 發表於 2018-6-4 17:33

仲有之後佢地3個叫人開手機燈都無乜人理,但好在成場show都幾多人嗌

成個show覺得是跳得最好既係winkie,crystal同regen反而甩得多,唱得最好估唔到係crystal,進步好大,但支咪係咪有事
另外睇完個show同之前訪問winkie似係唔想散果個

另外希望仲有機會既話不要防曬唔好hea跳

不過佢地已經好勁,屈尾十嗰度連續跳唱幾首,睇到就會感慨而家香港樂壇已經冇咩人出跳唱歌,
好似得返She ...
stephybest 發表於 2018-6-4 23:39

係lor,仲要唔係完全炒韓風果隻更少

睇返啲片覺得好正,有啲後悔冇去添……(黎美言真係好想離開咁,Regen死命捉住佢想拖手,佢係都要行走左 ...
stephybest 發表於 2018-6-5 00:31

就算580,其實都抵睇,真係幾好睇

條小強真係好煩

之後有人上去小強IG寸佢
abcxyz302006 發表於 2018-6-5 01:36

想知點串法,今次隻小強又無揾regen影相wor

小心愛個part點都唔會失禮囉
HotCha今次跳得齊唔齊 有無走音甩beat 網上有片睇 ...
fifty1205 發表於 2018-6-7 10:32

小心愛果part好頹wor,而且好似唸口號多過唱,明顯hotcha好好多
利申:lol live我覺得整體有驚喜既,但肯定唔關舞事,舞好頹

越黎越唔中意佢, 佢開到SHOW先講LA, 咁多年都係得苦情人叫多DD人識仲要苦情人都唔 ...
oreo 發表於 2018-6-5 02:08

啱啱睇到連登張cap圖勁小學雞

咩圖
stephybest 發表於 2018-6-8 08:29

話d打手上去鬧佢之類