返回列表 發帖
除左超齡 係未冇啦
jason567 發表於 2017-12-30 23:12

少左煉金術

或者大家喺網上揾下譜,聽晚印出黎俾佢唱

希望聽晚倒數加隻你幸福嗎

我買搭正一點 MUSICBREAK 係倒數
不過想聽佢唱你是唯一 我是之一 ...
cch 發表於 2017-12-31 00:22

搭正一點正ar

我覺得最犀利係各會員其實都可能從未見過面,純粹靠千嬅喺網上聯繫到,都咁有組織能力! ...
Serendipity 發表於 2017-12-31 01:23

Fc除左有飛買之外,仲有咩價值

FC好似仲會年年搞生日會,不果唔知有冇機會合照
Serendipity 發表於 2017-12-31 01:32

Fc party抽下禮物,影下合照咁lor,不過好似有年有唱歌(唔太記得),係07年有隻all about love dvd  lor(不過隻dvd係得all about love、陌路、不認不認還需認既所謂mv

今次好遲先睇又勁忙
琴日先發現原來 li 個係第二個 post = =

簡單講兩句先
睇左 29 & 30 號晚
佢把聲仲咁  ...
mix_nzi 發表於 2017-12-31 01:47

翅膀下的風明顯唱得好左好多,電光幻影都好聽左好多

我上次LB 後面堆fc 大大聲嗌歌詞添啦, 千嬅都未唱到已經嗌定, 起碼快4拍 ...
aRh3i 發表於 2017-12-31 01:33

最記得火鳥有把八婆鬼叫聲

少女的祈禱第一段chrous天地變左天父,場場都係咁,連mon歌詞都錯
  野孩子,明明無人笑佢不太明瞭男孩 ...
mychart- 發表於 2017-12-31 02:09

仲有剛剛好深淺調轉曬

附近食野中

2nd encore其實好多人叫一千零一個,可惜

Encore件衫真係好呂珊

唔好咁講, Single單野我地大家都有份搞出黎
我都係用一個曾經成功過既方法去做依件事姐
(其實我都抱住失 ...
aRh3i 發表於 2018-1-1 03:14

仲特登寫譜真係好開心,希望唔好走數

我想認真問一句

有冇人同我一樣, 等左10晚, 聽晚先入場架?
lemontea1069 發表於 2018-1-2 03:29

好難忍wor

邊個人渣唔要我等我在等天收

呢堆人次次有睇,但今次唔見影

陳奕迅
梁漢文
黃耀明
側田
林一峰
藍奕邦
唐詩詠
雷頌德
森美

林夕往時睇 ...
mychart- 發表於 2018-1-3 05:33

唐思詠次次都睇?

係,31號一開波已經全場自動波high起身
Jacz 發表於 2018-1-3 03:26

未開始已經識啪啪啪楊千嬅

有一野樣有啲失望,聽千嬅既歌最主要係㗳佢既歌詞,
但偏偏成晚佢好幾首歌都唱到錯曬,
最後的歌 小城大事 ...
stephybest 發表於 2018-1-3 13:16

以佢既記性

Anjay一直都係嬅粉
記得以前春嬌攞影后佢仲專登出po
JayantL 發表於 2018-1-3 22:37

我很好都識,超級忠粉

而家loop返大家留言,呢個中晒point,上次LB睇完真係全晚沉浸集體回憶中,今次真係冇咩感覺

洋蔥好正 ...
powerful 發表於 2018-1-3 21:49

缺陷美如果係當年個編曲我係期待

繼續努力opening好正,只係d動作

有無人有1月1唱一千零一個條片?

剛剛睇番尾場唱123321條片 其實真係好變態
一首未PLUG 既新歌 千嬅唱唔到竟然全場大合唱
真係好正呀 美千 ...
放空 發表於 2018-1-11 09:39

仲要一二三三二一未錄,全靠隻歌易記

咁又唔可以咁講,冇返咁上下地位都冇咁多brand肯sponsor佢
Jacz 發表於 2018-1-11 22:30

Sponsor既話應該有出特別鳴謝吧?例如pacific coffee同shure