返回列表 發帖
閉路電視 特約: " 女中光華 " 全女班冠軍歌列表

WK 01~13: 樂觀 [2] / 最好的債 / 水星逆行 / 冬至 /  ...
616.1314 發表於 2015-10-4 00:10

今week都幾噴 我覺得可以開男歌手獎 hacken同phil拎
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

今晚稍後時間報榜喔
冇記錯亦冇意外就7ne 1re
tag:第二位其實係咪真係死位呢。。死位不死算唔算死。。。

RK LW AP SONGS    SINGERS
01 10 27 挾持      RubberBand
02 17 25 戀愛為何物   李克勤 ft. AGA
03 09 25 放空      胡琳
04 rej 17 其後      陳慧琳
05 06 15 碼頭的辛酸   Blaster
06 12 13 真偽文青    黎曉陽
07 11 12 哭乾了眼淚   方皓玟
08 08 11 輪迴      張子丰
09 07 11 那一個我    薛凱琪
10 02 11 孤獨先生    Supper Moment
11 15 10 失散時光    周國賢
12 13 10 含羞草     岑寧兒
13 14 09 雷克雅未克   麥浚龍 ft. 周國賢
14 ne 09 安徒生的錯   林奕匡
15 ne 08 隔著四萬秒空間 Dimension
16 ne 07 密室謀殺事件  Jude
17 ne 06 永遠很近 (Live@離地音樂會) 黎曉陽
18 ne 06 波多野結衣   李拾壹
19 ne 06 廿九歲的遺書  盧凱彤
20 ne 05 請放心傷我   陳慧琳

RK LW SONGS   SINGERS
01 03 Sugar Baby  ffx
02 04 你還有我   林熹瞳
03 09 點算     李河璘
04 01 Kimoji    拾音社
05 05 如果沒了你  張曼玉
06 ne 不老的情歌  郭富城
07 ne 1516     MKG
08 ne TGIF      Twins
09 ne 沙灘Baby    ffx
10 ne 衝啦!Baby   ffx

瞬間呢 ?????????
隔著四萬秒空間
chanchan0909 發表於 2015-10-5 22:41

瞬間 12>03>xx
獲得寶貴嘅27榜分

*仲唔上黃昏點唱機 x 2
* kelly 好強勢喔
* ffx 是咪要拎噴榜組金
616.1314 發表於 2015-10-5 22:51

*其實黃昏點唱機係咁keep住第21-22位,相信未來幾星期都係咁
*kelly下week咪又係out曬兩首
*ffx出左一首歌咋...何況早已有組金人選

dong 反祖真係可以話係不遺餘力嘎
kwanie 發表於 2015-10-6 00:08

我布穀鳥有十大都叫反祖

預告下先:
呢位歌手唔知點解可以仲出到歌,今次又學人出三部曲,如果之後真係收皮,都算比過一個冠軍你吖
而另外一位歌手喇wor...本身唔係唱歌就唔好學人唱歌啦,仲要作曲填詞 :o)

奉上反祖記錄:
樂觀:(09>14>07)>03
這麼近那麼遠:02>01>03>03>02>08>10
習慣失戀 (Live):18 (與楊千嬅合唱)
飄紅:20>02
女皇:15
世界真細小:19>14>09>02(與李克勤合唱)

這麼近係噴榜?
睇黎祖兒又要出首kukuku俘虜你個心啦

當身邊種種產品你都懂得怎用 ...
bagfgfcde 發表於 2015-10-9 18:57

呢位會員真係了解我

幾驚你唔冠maggie姐呀
ed8671ed 發表於 2015-10-9 19:54

其實係講緊你還有我

好明顯呢個界別嘅一線係maggie姐囉
唔畀面 冠埋啲二打六 嬲嘎
ed8671ed 發表於 2015-10-9 20:10

maggie姐仲少人知過ffx啦 ffx先係一姐

林熹瞳 not 二打六

憑著身兼監製、自編自演的電影「我們停戰吧!The Merger」於「印度諾伊達國 ...
chanchan0909 發表於 2015-10-9 20:23

有機會係k字頭填詞會員以雪糕賄賂榜主

雖則真係唱得好唔掂  
但林小姐今次只係秘撈一次唱埋電影主題曲 , 喺無派台之下都比 R 榜主見到 {: ...
chanchan0909 發表於 2015-10-9 21:10

個間公司youtube channel d歌全部都好噴

WYTV Music Chart
冠軍歌巡禮
Week 1-13: 一千個假想結局/我們他們/頌讚詩/家明/如你是我/最好的債/幾次/靈 ...
kevinlai1621 發表於 2015-10-10 00:03

第二題好似imply左第一題唔係E