返回列表 發帖
RK LW AP SONGS     SINGERS    REMARKS
01 07 33 小李     李拾壹        
02 13 25 孤獨先生   Supper Moment        
03 12 18 瞬間     G.E.M.        
04 11 14 人生銀行   關心妍        
05 15 13 恐龍進化論  陳奕迅        
06 08 13 碼頭的辛酸  Blaster        
07 06 13 那一個我   薛凱琪        
08 10 12 輪迴     張子丰        
09 09 12 放空     胡琳        
10 02 12 挾持     RubberBand        
11 ne 10 哭乾了眼淚  方皓玟      (09+01)
12 17 09 真偽文青   黎曉陽      (10-01)
13 ne 05 含羞草    岑寧兒      (04+01)
14 ne 05 雷克雅未克  麥浚龍 ft. 周國賢        
15 ne 05 失散時光   周國賢      (04+01)
16 ne 05 愚公移山   周筆暢      (06-01)
17 ne 05 戀愛為何物  李克勤 ft. AGA        
18 ne 05 妄      Aifi         (07-02)
19 ne 04 給最開心的人 鄭欣宜        
20 ne 03 回憶.守護  Choco        

RK LW SONGS      SINGERS
01 ne Kimoji       拾音社
02 05 非一般的痛     B.Gs
03 02 Sugar Baby     ffx
04 06 你還有我      林熹瞳
05 09 如果沒了你     張曼玉
06 ne 他爸的我      少爺占
07 re 妳沒說再見 (Live @追夢者2015) Fantaz
08 ne 揚帆        鄭俊弘
09 ne 點算
李河璘
10 ne Chocolate Boy   羅嘉豪

九月結:
上榜歌曲數量:297
上榜男歌手數量:58
上榜女歌手數量:65
上榜組合數量:39
上榜新人數量:23

上榜歌曲平均AP:31
31AP以上歌曲數量:107
二十大死線:98
十大死線:123-01
最高AP非冠軍歌曲AP:93+01
最低AP冠軍歌:30(非跨年)
上榜週數最長冠軍歌:10週
上榜週數最短冠軍歌:2週(非跨年)
冠軍週最高AP:39
冠軍週最低AP:22

男歌手六甲死線:160
男歌手三甲死線:196+02
男歌手首名AP:296+01

女歌手六甲死線:182+02
女歌手三甲死線:243+01
女歌手首名AP:313.75+01 (好似有D明顯)

組合六甲死線:111
組合三甲死線:153
組合首名AP:256.5+02

新人九強死線:43
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

ED's KIDS Choice #22
faith嘅朋友仔^^ 好歌大家要一齊聽吓:
RK LW  WK SONG          SINGER ...
ed8671ed 發表於 2015-9-27 00:06

justin bye

kimoji真係好!out!囉!

Rb 2wks失敗喲
思城可以玩咁耐 真不解真不解真不解 ...
ed8671ed 發表於 2015-9-27 00:09

sorry 前兩晚先第一次聽會盡快谷到十大咖喇

為方便我本人 make horse , 全女班又改制喇  

全女班至尊歌曲大獎 (1)
頒發予全年播放率最高之 ...
616.1314 發表於 2015-9-27 01:05

今年我都多左獎哦(暫定頒獎禮係12月29哦

獎項名稱 數量
十大   20
男歌手  6
女歌手  6
組合   6
男新人  3
女新人  3
組合新人 3
至尊碟  3
唱作人  3
曲詞編監 12
總數   65

計埋Billboard 任何人都識唱歌之不再嘥三千蚊不再拖Number 1 Top 10??
616.1314 發表於 2015-9-27 01:13

A. 兩個榜各自十大

B. 正榜有十一首歌同分排第十

你估下邊個吖

呢個係咪你下面嗰個榜嘅頒獎禮
chanchan0909 發表於 2015-9-27 01:21

by個靚way 岑02又無故上榜嚕

今年呀 S02 上榜成績點先  今 week 5ap 實在太少 (假若你真係力谷佢的話 { ...
chanchan0909 發表於 2015-9-27 08:13

歌曲       最高位置
空隙       01
不枉我們張山十年 01
水彩       07
光之翼      02
流星小夜曲    07
含羞草      13*

他爸的我幾時冠
nicholashin 發表於 2015-9-27 11:10

都話呢個榜塞過大榜

冠軍歌咁塞 冇特權喲
快啲上返小小宇宙plsssss!!!

留意下週極噴走勢喔~ ...
ed8671ed 發表於 2015-10-1 14:04

極噴走勢is 03>XX?