返回列表 發帖
pm me pls thanks!!!

回復 2581# victor1991415

我都好想聽到閃靈

卷卷應該好諒人瑞D歌

佢唱過好多又話過以前細個好鍾意聽人瑞D歌

最後的歌
飛女正傳
可惜我是水瓶座
小城 ...
mychart- 發表於 2015-1-25 21:01

細個好鍾意聽
佢都唔係細千嬅好多年啫

聽日comfirm咗係郭天王
睇嚟張嘉賓list真係好堅
Jacz 發表於 2015-1-25 20:55

個張野寫星期三係邊個??

我諗起黑魔后
艾石仔 發表於 2015-1-25 22:34

我諗起突手夫人龍蝦裝簡化版

希望28號有 別阻我開心 亦舒說 小星星 自由行  :(
adrianou0328 發表於 2015-1-27 00:17

我想28有別阻我開心  有發生過 小星星 閃靈

我記得佢早年出function跌落新城市廣場個個噴水池

Jacz 發表於 2015-1-27 15:40

我記得佢係vani有約會講過呢單個時聽佢兩個係咁係度笑都笑死我

聽晚睇...希望有番煉金術...encore希望有閃靈 小星星  別阻我開心
突然間諗起甲音樂仲有隻擁抱回憶係loop-able

好彩同學買多左兩張放出黎
我同家姐先有得睇
真係好興奮
今晚氣氛真係幾好
雖然我坐個邊唔多人嗌
最激動應該係我同我同學
佢仲要係好鍾意學友
學友開聲唱還是覺得你最好個下佢嗌到癲左
之後仲要合唱埋你最珍貴..真係不得了

近尾個PART跳舞medley真係好HIGH
我驚阻住後面如果唔係我諗我會企埋起身un一份
今晚甩詞情況唔算嚴重(冇錢既我剩係有機會睇到今晚呢場)
係有3 4隻有一兩句甩左/改左詞

但估唔到佢今晚喊左兩次...

p.s po左我zoom去影黎睇既藝人個行同埋encore件衫先

回復 4118# Jacz

冇失禮唱得好好聽 !!!

回復 4134# sillybeef

我都好想可以睇埋剩低兩場

回復 4029# Kyle_

我睇今晚個場呀好彩中同買多左兩張放出黎我先有得同家姐去睇
我到而家都仲係勁HIGH

btw 一如大家所講係場外等緊我中同黎一齊入場個時係度周圍望
真係有唔少個打扮似係hehe既男仔
同埋有唔少靚仔lol

利申bi

回復 4372# Kyle_

最好的債我背到9成因為實在太好loop

btw琴晚個場好多歌雖然好耐冇聽但都仲可以跟住唱
除左身份證歌...開大..愛麗斯..因為所以..女飛俠呢d真係好少好少聽完全跟唔到

第五場 Rundown (有冇人po?!)

狼來了
愛人
小城大事
原來過得很快樂+再見二丁目
因為所以

烈女
當女飛俠愛上萬能俠
處處吻
色惑
斗零踭

岀埃及記
花與愛麗斯