返回列表 發帖
有冇雷文?
100%肯定藝術與科學WK23 903冠硬!!賭幾多都得!!

個分會唔會高得有點離譜...
咁決賽就個個9X分架啦喎
ed8671ed 發表於 2014-10-25 20:55

巨聲4個百分制同巨聲1-3個百分制一樣,"合格分"係75分,"中位數"大概係80分左右,你CHECK返巨聲1-3咁多集D分就知
第一集D分,我覺得關敏婷明顯是OVERRATED(低3分才合理),而李姵賢明顯是UNDERATTED(高2-3分才合理),其他6人打分都沒有太大問題
100%肯定藝術與科學WK23 903冠硬!!賭幾多都得!!

睇預告片今集josie好似大爆seed,趙增熹仲大讚話下一個xx出現了!

睇黎緊個集預告覺得雷頌徳係咪有病
佢話Uka唔應該用原創歌參加比賽
我想講,羅力威、徐佳瑩都係用自創歌贏 ...
Wing1211 發表於 2014-11-13 18:08

雷頌德不嬲都係咁ON X啦WTF!!!!!!!!!!

睇左預告片,聽日嗰集玩二人合唱,eric彈結他同嚴祺合唱愛是懷疑,high 到評判都un下un下,eric kwok更大讚:“呢d咪叫做音樂囉!”

睇預告片josie唱a moment like this, 一味嗌冇感情,簡單來說是鳩嗌!mag巨聲2決賽個version 好得多!

估MAG將會同JOSIE合唱

由頭兩集開始,我已經係最鍾意 珮珮 同 柏希 把聲,雖然唱只屬普通。
今集兩個一同 foul,以後得翻 Karson  ...
Bluejays 發表於 2014-12-13 22:28

我覺得ALVIN只屬雞肋一名...

Hilary個樣冧到~
doughnut 發表於 2014-12-27 22:49

今集佢唱得好差,我認為理應被OUT的應該係佢!
戥巨聲方力申唔抵SSD~

仲有3集~
森美最尾話下集主題係經典歌
ed8671ed 發表於 2015-1-11 01:38

如無意外未來兩集應該係每集OUT 1人,OUT剩最後6強入決賽

超勁重鎚今晚出局者一定係以下3人之中其中兩人:
蔡頌雯,王禮宗,張俊銘

其實冠軍是咪MANLOKCHOW ? XD
wchild 發表於 2015-1-17 20:04

嚴祺同佢有得爭

燈到呢
lish19890125 發表於 2015-1-17 21:07

燈what?我尋日話會out蔡,王,張3人之中其中兩人,而家咪out左蔡+王囉!

其實李雯希喺亞星3(當時佢個名仲係叫李雯珊)已經唱過WHAT'S UP而且唱得不好,嗰次表現真係見到呢首歌唔啱佢唱,呢次做咩要重蹈覆轍兼自殺呢SSD?