返回列表 發帖
樹一係唔冠一係一個月冠兩首?
gcgoobi 發表於 2023-10-2 00:20

都話肯定係假象!不如散步才是真命天子!
100%肯定藝術與科學WK23 903冠硬!!賭幾多都得!!

不如散步追平,反CUP在即,都話佢係真命天子啦!
流離者的海做左謙B做代言人的道地茶廣告歌
100%肯定藝術與科學WK23 903冠硬!!賭幾多都得!!

睇嚟會有歌非精選冠, 而好可能係東東嘅專注。
EricC2021 發表於 2023-10-2 17:32

我睇星戰兩台冠

等睇嚟到星期二浮床又一日播5次
hehemamama 發表於 2023-10-3 00:11

Dj都就快派新歌啦!

開始救返濤未
kwanie 發表於 2023-10-3 07:52

咁快話成婚破浪最高亞軍?本週死位擺明係樹啦!

收到收到唔死就似下星期冠
濤儲多兩星期低位加埋15次左右
WK42冠就差唔多
咁穩十大條底線係115了

仍然是個 ...
kwanie 發表於 2023-10-3 14:30

100%肯定收到收到冇十大
濤救唔返OUT硬啦!!!!!!!!!!!!!!!

一係唔冠一係一個月冠兩次
散步應該唔止130,可以播多個星期
gcgoobi 發表於 2023-10-4 11:42

用下個腦都知肯定係不如散步冠冇可能係樹冠啦! 否則我除估榜遊戲外喺cm禁言至萬聖節1pm為止!

濤救返下星期冠硬啦!

Kay 捱得過第五週應該有冠,十大就再觀望
下星期應該係冠JF先
始終寰亞兩首十大好似唔似
再加上濤冠完先得 ...
kwanie 發表於 2023-10-5 08:02

收到收到好可能只是落榜週,下星期out硬!

年尾流流要個落榜週做乜嘢 貪位多呀
最合理解釋咪就係攝期冠令到濤穩入十大囉

不過反正你都係唔會 ...
kwanie 發表於 2023-10-5 08:05

11x都唔多穩陣?講笑啦!總之一句講哂:濤下週冠硬!講完

炎b好似搵到自己歌路
kitlong1019 發表於 2023-10-6 19:48

同意,幾搶耳下,編監亦有功勞

收到收到十大?
Kfmusic 發表於 2023-10-6 23:46
下星期冠硬,冇可能再磨,唔知幾多ap

發夢都估唔到fool死位不死估out 1,3-5,8,最後一首好難估

唔通冠鹽?Dj 1wk命仔?

應該都係冠鹽
發夢都估唔到豹未上十大就out

收到收到wk42冠總ap應該過到gi/樹/mc/pandora,但少於濤,即暫時排第7