返回列表 發帖
Chosen family 今日派台!
100%肯定藝術與科學WK22 903冠硬!!賭幾多都得!!

COLLAR今次新歌食糊味濃
CMH 發表於 2024-3-27 14:05

係咪LT介紹goro俾collar?
100%肯定藝術與科學WK22 903冠硬!!賭幾多都得!!

感覺係Collar 版We All Are
victor1991415 發表於 2024-3-27 14:19

我反而諗起無力感,副歌啲音幾似

希望ATIW下星期先冠
今星期賣奶先
Nicholas 發表於 2024-3-28 19:02

賣奶下週冠都唔夠100AP(NON-ADJ)啦!
我堅信冠ATIW先

Chosen family谷成咁真係十大mode

Diff. 7>6>4都係十大勢又做飯謙今週應該賣奶低AP冠
cubex___ 發表於 2024-3-29 10:19

咁atiw真係入硬十大
Marf有機會兩次上台唱歌

佢好似吹奏乜死乜
調返轉就啱架啦
====
=w= 係 16> X >01?
====
頭半個鐘有兩首環球
炒晒啲人好似 ...
kwanie 發表於 2024-3-29 12:25

可以好肯定無答案wk13冇out

All that i want 十週都唔冠
kisslung_222 發表於 2024-3-30 00:42

賣奶都係,其中一首會11週都唔冠
發夢都估唔到居然攝無答案冠

今日997邊首冠?

6ne
Out 1-4/11/18?
但11位今星期又播好多,愈來愈唔識tip 997
軒的話 發表於 2024-3-30 16:12

我估out 1-4,16,18

仲有2
kosuzu_redox 發表於 2024-3-30 16:16

2 100%冇可能冠,out硬!!賭幾多都得!!

17,19,20居然全部喺度

6ne
Out 1-4/11/18?
但11位今星期又播好多,愈來愈唔識tip 997
軒的話 發表於 2024-3-30 16:12

而家睇你可能估中哂OUT嗰6首

上wk top 10 out 4首,擺明out 1-4啦!

9同12 out嘅機會大過2同11
mictong 發表於 2024-3-30 17:12

9,12都喺度

拿!!都話2 out硬啦!!

真係無印象903 re 即冠
sumtom 發表於 2024-3-30 23:05

我堅信賣奶係真命天子
無論如何我會一直(超勁重鎚infinity )ATIW冠直至佢真係冠為止!