返回列表 發帖
隻馬拉雞前車可鑒, 大家都小心左D
~蛋撻~ 發表於 2018-7-10 23:33

原來cm都有咁racist既人
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

愛之之
雖然仲有好多首歌想聽 much feeling less thinking唱得好少
大路既+上年幾首都冇 應該係唔啱theme啦 都唔期望有小手術
成晚好多語言 好似環遊世界咁

不過第一次聽佢live係覺得值回票價既
燈光都好好 根本係小紅館: 留白 我來自火星 好正
最後就係如一 迷失藝術好聽到喊
支持Ivana 支持talent

臨尾唱迷失藝術無啦啦開頭甩左一甩
abcxyz302006 發表於 2018-8-31 23:58

我以為佢係激動/喊

咦 你咪我地既xxx xxx? 好好笑
Paris-Big Ben-Anne Frank呢個flow好美 仲回味緊

btw個場冇冷氣架? 好熱

啲冷氣好勁wor
跳咗成part都冇出過汗
JayantL 發表於 2018-9-1 12:34

痴線 6段完全冇風

係你唔知咯~
newguy 發表於 2018-9-1 17:44

啲反堅人士係特別低質
係都要入黎抽水
唔知既就係無知 尋晚冒雨去睇完全感受到大家對佢既愛

完全估唔到出面咁多人打蛇餅排隊咁等入場,完全估唔到最後好多觀眾唔走逼佢出黎安歌。 ...
stephybest 發表於 2018-9-1 19:06

佢唔知唱乜大家都勁拍手

開籠雀成為觀眾大合唱既歌好估唔到
stephybest 發表於 2018-9-1 03:41

原來佢大叫係見到自己老公
好pun 不過好sweet

哦你唔係忠粉我未入場係門口已經見到佢老公
oreo 發表於 2018-9-2 02:00

我唔係呀
知佢老公係邊個 但係入場又冇留意到
唱開籠雀突然咁興奮仲以為係見到一啲unexpected guest 點知
好有愛