返回列表 發帖
好期待
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

Wow 話前所未見嘅演唱會
艾石仔 發表於 2019-3-26 12:18

Concert of the year

真係好想入場一齊大合唱心之科學

行開啦,想睇騷就黎扮愛祖  

反ot:想聽亞亞亞wo ~!kkbox果次幾high ...
cathay1996 發表於 2019-3-31 00:09

我聽祖兒你都唔知識行未
扮愛祖定真愛祖自己最清楚 唔輪到你judge

另外 如果我偶像有haters/敵對粉絲想入場睇 我會無任歡迎
因為我對佢既演出有信心 分分鐘會令佢地改觀
首先一定唔會霸道到好似你咁叫人行開
Gurl stop embarrassing your idol

Yayyyyyy 完全同意
支持 JAS 入場睇!
616.1314 發表於 2019-3-31 00:32

睇下有冇機會同祖祖經歷最好時光

開始好期待呢個show

祖祖加油!

PC之後應該都會出現返

但係全晚無唱到今年三首新歌真係有啲估唔到...

其實都好癲下
今日咁都已經唱咗差唔多三個鐘
再加埋cut嗰堆
即係本身rundown都起碼到12點
對比返之前samm ...
JayantL 發表於 2019-8-6 01:03

兩個鐘收工 你唔好吹大啲

開場 overture 有一種永遠前奏
just11256 發表於 2019-8-6 01:28

做得好好 呢首有前奏就算 唔好浪費一首歌既quota

另外 都希望佢啲萬年歌可以轉下 想聽新貴
J-POP幾乎無視咁

佢今次不在狀態 咪咀都唔奇
白河喜來登 發表於 2019-8-6 22:13

不如叫你偶像咪足4晚 好驚聽佢唱live

咁不如請梁靜茹仲多人識喇,而且兩個都係6月16號生日嘅,之前都叫合作過,有少少交集。 ...
風見志郎 發表於 2019-8-10 15:54

以嘉賓身份出席臺灣歌手梁靜茹演唱會時,在台上說:「哼,我同佢一樣係靚女、好女仔、唱歌一樣咁好聽!」(可能只是自嘲以熱鬧現場氣氛。譯:哼,我跟她一樣都是美女、好女孩、歌也唱得一樣動聽!)又說:「(梁靜茹)可以在香港開兩場演唱會,是不是很厲害呀?