返回列表 發帖
原來真係會痛架
愛佢都有十年啦, 一代女神bb

好戥佢開心亦都祝福佢能夠幸福快樂
不過好難過就係....點解個老公咁樣架!!!!???? 救命
唔想相信, 但係成件事真係好似奉子

Anyway會繼續支持佢!
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

都似有咗
個樣真係同佢個ex差好遠
但現實往往係咁
kayzzz 發表於 2016-2-24 17:13

想喊出來
女神結婚了新郎不是我

姊妹恭喜吖,每次聽你説起他都一臉的幸福,到今天,你讓全世界都感到你的幸福,真替你們高興,祝福你們白頭到老,永結同心[心][心][心][心][喜][喜][喜]

@楊怡TaviaYeung

果然好姐妹, 一早就知

無人講佢係新一代聖母
呢啲真係正宗偽人,仲夠膽死話自己係處女
同大陸gem一拎樣 ...
Lewis 發表於 2016-2-25 08:34

我就信係結完先有
話曬都32, 想盡快有b都唔出奇, 結完快快搞
年底都可以係11月, myolie咁好姐妹結婚都no show因為自己都結緊
阿怡應該都係大概頒獎禮個期先知
所以依家around三個月OK吻合

其實真係唔需要跟到足喎
既然求左婚認定左其實都得架啦
唔通真係要簽左名先可以搞咁嚴咩
要等到人齊結完婚先做點忍啊, 都係人姐

誰是視帝視后?事前明明知道仲要扮唔知
~~~~~~~~~藝人王君馨好姊妹鍾嘉欣近日被指月底與圈外男友 ...
amy 發表於 2016-2-25 14:42

人緣好好

楊怡真係視后開頭仲諗佢同嘉欣可能唔係想像中咁Friend,係我小人之心haha
林峯反應勁Cool,追唔 ...
amy 發表於 2016-2-26 15:42

Mrs. Lee, Mrs. Leung & soon-to-be Mrs. Law真係好好姐妹
再講返起13年就知
話說未試過一齊同劇就走曬
那些年.我追過的女主角

勁愛佢三個!

其實佢老公真係似阿伯 望落比真實年齡再大d
tom 發表於 2016-2-28 19:44

個髮型好難頂, 如果執靚個頭做個型仔look應該唔會咁差