返回列表 發帖
暫時兩首都遠遠不及神碟「我應該得到」
可唔可以有首好似「完整」「捨得」咁正既歌?
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

裸體好正呀!!!!! 個曲勁上腦

但是你 要脫光 才能發問

唔好ff太多啦大家
以前高質大碟/歌連提名都無
其他當紅香港天后如謝安琪都無 佢呢種比人瑞更人瑞根本唔曬諗

裸 台北音樂會歌單

1. 裸體早餐
2. 隨他去吧
3. 理智與感情
4. 痛入心扉
5. 黑盒子
6. 演員 (薛之謙原唱)
...
阻住 發表於 2017-5-24 20:14

omg你要我勇敢!!!!!!!

唱成點?
hans_lung 發表於 2017-5-25 00:40

voice is back!!!!

北京音樂會批文嘅歌單入面仲有美麗的誤會 捨得 如果我是你,但無裸體早餐
唔知會唔會唱呢
香港fans表示希 ...
fifty1205 發表於 2017-5-25 02:54

should be fake list

美麗的誤會 捨得 好吸引!
如果係真就好了
hihi 發表於 2017-5-25 12:20

new arrangement so jeng

live is good

裸 北京音樂會歌單

1. 隨他去吧
2. 理智與感情
3. 痛入心扉
4. 黑盒子
5. 寶貴 (with 蘇運瑩)
6. 眉飛色舞 ...
阻住 發表於 2017-5-27 19:35

完整

唱咗兩句我應該得到,轉頭問後面d人,話你地怕唔怕,結果答復係無批文唔唱得。同埋fans將手機上果張傳說中 ...
teennum1 發表於 2017-5-27 21:02

其實個rundown好明顯係ff既 佢成個團隊邊可能揀咁多首唔係大熱主打
值得+眉飛色舞直到永遠 阿門

清唱完整真係好好聽呀
無練過都可以記得某幾個位既扭音 咁多年前既作品聽返佢唱好感動
其實開個國語巡迴都夠歌架!!