返回列表 發帖
希望由sammi頒俾佢
mosesming 發表於 2019-12-12 11:25

我反而好想見到sammi頒俾馬明

#醫生與我
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

睇到個提名名單就知大台折墮到咩地步
powerful 發表於 2019-12-12 12:22

男女配唔計攞過個幾位弱到.....

覺得黑仔好慘 入男主做炮灰

覺得撐警楊明+警隊一姐惠英紅會贏男女主
恭喜恭喜

回復  LoveMirkay520

可以喺後台出黎架嗎
kaman921 發表於 2020-1-12 20:18

有邊個視后後台出黎攞過

我覺得男女配個賽果好爆

好似講到TVB 無晒識做戲嘅人咁
kwanie 發表於 2020-1-12 21:36

其實如果肯提黑仔男配都99%贏
雖然男配個提名係弱啲 不過都叫有啲未贏過既綠葉 (我本身支持福爾摩師奶個迪迪仔)
未攞男飛就爆上去...其實好想睇何妖塊面有幾黑

千千殺到
大滿貫了

同心穎有關既人今年都好有獎運

恭喜馬明! 終於!!

李C好慘
要分獎

不過終於攞到獎係感動既

今晚鐵馬cast掃獎 紅姐做過李C阿媽

想頒年度最佳留言俾呢位會員
放空 發表於 2020-1-12 22:55

真心希望心穎呢個獎運延續到四月美瘦攞

誇世代 跳躍生命線 白色強人
三套都有Ali 真係福星黎

金宵攞唔到都可惜 不過白色都真心好睇

基本上依家tvb搞既 劇集 同 音樂 兩個頒獎典禮都好似公司annual dinner咁
都係圍內自high
得啖笑 ...
kayzzz 發表於 2020-1-13 00:39

女主 女喜 三個都無約係身都叫圍內?