返回列表 發帖
暫時未有一首想比至尊
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

this ok???
bagfgfcde 發表於 2017-8-27 17:56

bye la Tuesday diarrhea

忙到不知幾點
John 發表於 2017-8-27 18:23

如果你都比咁我跟

暫時係我度至尊緊 領先霏姐6分
HOTMAN 發表於 2017-8-27 20:54

高質
我度就lead緊個首實有十大既 不過又唔係好比得落至尊
如果去到年尾都未有一首至尊格 會考慮調首最鍾意既上去 暫時十大都好貼好貼

明明放假都要返工

唔想OT

Yum kay真係好正
HOTMAN 發表於 2017-9-5 00:09

過時了 kakaball more jeng

唔 我唔知喎 好似好悶咁囉
不過喂 阿Winnie借咗幾隻碟俾我喎
有《獨家試菜》《十蚊菜》同埋《我的鐵蓋》 ...
nicholashin 發表於 2017-9-6 19:52

好多新歌要聽

吃定我 VS 3AM
比膠邊首好
dongbb2332 發表於 2017-9-8 00:42

我決定左

忙到不知幾點 你共我為何遇見
HOTMAN 發表於 2017-9-9 18:03

高質!

等我地睇下今年有咩非翻唱非Single專輯先  

幾好:
自白 - 鐵樹蘭
We R Mr. Vol.1 & 2 - Mr.
Son ...
nicholashin 發表於 2017-9-10 13:21

無興趣聽:
裸 - 鄭秀文

bye flop list

想買Live In The Moment

希望終有一年我個頒獎典禮可以抄GRAMMY咁分唔同genre頒獎
前提係華語樂壇要有足夠既reggae R&B world mu ...
bagfgfcde 發表於 2017-9-15 21:45

支持吳雨霏出福音碟橫掃GRANNYS

Come With Me for Record Of The Year!

1989入面 Shake It Off 同 I Wish You Would 兩首高質歌之後接首咁難聽既 Bad Blood
真係要好似泳褲咁打個 ...
bagfgfcde 發表於 2017-9-16 14:21

Taylor Snake推左Red 同 1989 兩隻高質碟之後接隻咁難聽既 Reputation
真係要好似泳褲咁打個冷震

點解個黃x如仲可以有戲拍
廣告睇到佢啲戲已經唔多開胃 喊到唔知點樣 以為笑緊
仲睇落會勁多戲份 到時點頂呀

其實我們都被忘了都幾好聽
nicknicknick 發表於 2017-9-17 07:56

唔好扮啦

好想聽eman唱心靈作家

I wanna thank the fans for the last ten years

so insincere
bagfgfcde 發表於 2017-9-17 14:16

睇到佢個扮surprised樣就想打佢一把
同14最女一樣咁假

和週末講再見

好懶寫tag
唔識寫tag
點解要冠呢首

點解每個榜主一相認左就out Gin Lee?
煎煎好慘

我week 39 上和每天講再見定係隨風乜乜好
bagfgfcde 發表於 2017-9-23 20:50

希望會上今朝有酒

Teamlanb比較高汁
jose 發表於 2017-9-23 23:29

#teamlanb勁齊心反空姐
平時+得太過份搞到得一位成員既#teamjin有報應

HANA唱歌真係好難聽

做錯亦錯得起 閒話全部不理

PS:我覺得起碼好過某位大詞人千金咯 ...
林仔 發表於 2017-9-24 13:53

同JUDE 顏小姐 Serrini差唔多level咁囉

Live In The Moment真係神碟
一路聽一路喊

聽今朝有酒聽到喊
Kfmusic 發表於 2017-9-25 00:12

隨風而來 隨風而去第一粒音已經開始喊
中間都停唔到
所以就一路un一路喊

我聽親和每天講再見都會想喊
明明已經mute左首歌 但竟然仲係不停咁喊

聽完之後十日唔想翻學 ...
bagfgfcde 發表於 2017-9-25 00:30

mute左聽唔到所以喊係應該架
希望你喊到口腫面腫返學

痴線 點解又星期一

原來touch mi 2尾場咁就一年
好唔捨得

Upside down主歌幾正常 仲諗緊可能上榜
然後聽到副歌勁難聽嘅唱腔
nicholashin 發表於 2017-9-25 15:56

same!!

十大仲有三個位
暫時8-13都唔係好想比

各有著新貴 誰炫耀身世
誰曾拋下我 確信非我問題

chisin hohotan

好想回到過去
後悔搞到李幸兒要落地獄

去到香港見唔到Gin Lee
咁點解去到JB都見唔到既

係咪落左地獄?

真係好憎睇到「樂壇已死」呢四個字
點解咁多字唔用係都要用「已死」?
每打呢句既人就係將個樂壇進一步害死
然後仲要好似好自豪咁去宣告件事 覺得自己講得好理所當然

好想爆粗鬧爆呢班廢人
投選天后po突然間多左好多人扮樂迷
最難睇係一句「我淨係鍾意鄭秀文」
shxt 就係呢種垃圾搞到新一代無運行 不停對住自己個人瑞偶像打飛機
其實我真係好憎好憎鄭瘦文班粉 簡直全世界最低質既fanbase

唔明點解今年自己會無端白事做左煎粉

Appraisal原來係咁痛苦既一件事
點嘔啲字出黎呀

師奶唔易做 太多劇要追
同盟21-25又未睇啲人點死 signal食蔡睇到第4
月尾仲有stranger things
美劇一套接一套新季回歸
好想唔返工煲劇呀

就算花一生飾演你 演得多麼細膩 無人伴我入hhhhhh
hohotan ho k

聽返Gin Lee個speech真係想訓
1月1號又可以loop多次8年前大馬出道 要追尋音樂夢 搵更大舞台 去台灣香港踢館
點自己一個人生活 點學好廣東話 點做好自己既音樂 雖然路唔易行不過好鍾意唱歌所以堅持
blah blah blah....

睇我個頒獎典禮啦咁
一定唔洗聽佢講野
bagfgfcde 發表於 2017-10-6 10:49

but我想訓

笑出聲
同閃光有得揮
bagfgfcde 發表於 2017-10-10 19:50

頒金獎/三甲比呢兩位高質歌手啦!!!
我覺得林生喺度用緊佢眼神強姦+2妹

原來FOTB, TIU, AHS, The Flash全部同一日播
想煲劇煲天光唔想返工呀

鄭瘦文開口埋口話自己信主竟然同用賤招打擊天敵既瓊瓊同一陣線
希望kakaball大個左會認清楚呢個魔鬼姨姨

其實成日留言但係又唔follow人係咩玩法
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

JW 王灝兒
2 months ago

你遇到任何困難,有甚麼不開心,我都希望可以幫你分擔。
就算解決不了,我都希望 ...
John 發表於 2017-10-23 14:25

~~可以共您”※ 迎風浪°~

雖 然 Sammi 反 對 千 嬅 做 個 唱 嘉 賓 , 但 當 晚 卻 臨 時 拉 千 嬅 上 台 合 唱 , 擺 明 玩 嘢 ! 進 退 兩 難 下 , 千 嬅 尷 尬 到 搵 埋 同 場 睇 騷 的 梁 詠 琪 上 台 。
「 係 咪 唱 《 溏 心 風 暴 》 ? 我 覺 得 依 家 好 似 玩 《 殘 酷 一 叮 》 , 唔 好 咁 快 叮 我 走 ! 」 千 嬅 乘 機 宣 傳 。
三 人 最 後 合 唱 了 《 終 身 美 麗 》 , 但 大 部 分 時 間 , Sammi 只 繑 實 GiGi 合 唱 , 完 全 冷 落 千 嬅 。

bully

之後鄭秀文向台下觀眾問還有什麼台下嘉賓?台下觀眾立即大叫楊千嬅,鄭秀文和梁詠琪立即走到台邊拉千嬅上台,千嬅上台後說:「三個女人還差一個才能打麻將,要不要再找個?」千嬅又幽默地問唱什麼歌?《溏心風暴》呀?馬上引來全場哄動!梁詠琪即說:「這個不關我的事了!」
鄭秀文提議:「那我們三個女人就唱《終身美麗》吧?因為美麗對女人來講很重要!」唱罷,千嬅和梁詠琪不忘讚鄭秀文「Good show!」

fa is so jeng

誰當是玩遊戲 為你花過力氣