返回列表 發帖

HOTMAN's

Music Picks of the Week

Hello It's me

久別重逢,好久不見

凡事開首大家都會帶住一股衝勁,向住一個目標去衝

但好多人到後來就厭倦想放棄,又或者,覺得個件事唔再適合你,毅然離開

好比追夢,到底係半路上,你對自己有幾多既質疑係正確?你有幾多決定係恰當?

路過了學校花店 荒野到海邊
有一種浪漫的愛是浪費時間
徘徊到繁華世界
才發現 你背影 平凡得特別

有時候,我地真係要兜下圈先明白自己想追尋既係咩

安逸?成就?定係快樂?

每人心目中自有分曉

而我亦有我既答案

鳥倦知還,還到你心中想去的既地方

That's why I come back

唔止回到呢個榜,仲回到個一片屬於我的地方

願將所有豪情壯語,寄語呢首歌

排名歌名歌手上榜走勢AP
1犀利鄭秀文137
2一點點林宥嘉220
3弗雷德之夢狄易達316
4Stupid BOIIJW411
5芝麻開門Gin Lee510
6今生不回家周國賢69
7沙堆張美儀78
8沙燕之歌Supper Moment88
9天真有邪林宥嘉97
10What?ReVe107

《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

閉路電視特約:「女中光華」全女班冠軍歌
我好得閒 / 剛剛好 / 舊街角 / 你是你本身的傳奇 / 你是你本身的 ...
616.1314 發表於 2016-8-21 02:37

祖祖女皇
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

NH TOP 20 2016 WEEK 35 (2016/8/21)

2016年 每週冠軍歌
WEEK 1-13: 一晚長大 / 分手是常識吧 / 后會無期  ...
nicholashin 發表於 2016-8-21 12:57

點解我冇得估
天真有邪要十大!!!!

Jason's Playlist 2016

2016年度冠軍歌巡禮
WK1-13: 后會無期 / 親愛的仇人 / 差一點我們會飛  / Superman ...
JasOh103 發表於 2016-8-21 17:39

GOOD TASTE

高質到爆呀呢個榜!!!!
JasOh103 發表於 2016-8-23 23:57

I AGGER

召喚估榜人士

第7期估榜:(星期五中午12:00截止)
Word Search遊戲

估榜 ...
KITSTON 發表於 2016-8-23 18:39

估ED

* welcome back 壇草
* 又話首冠會係林姓男歌手既
* 希望壇草會員善待我家祖兒 唔好  ...
616.1314 發表於 2016-8-23 23:59

*我係壇老 唔係草*林姓男歌手既歌唔好意頭 要狠狠Delay嗄
*祖兒13-14無上榜紀錄....好似係

無帶埋祖祖 COMEBACK ~

BYE ~~
賴爽 發表於 2016-8-24 10:56

唔鍾意飲鴛鴦 出首奶茶絲襪可能十大

Phil有得re!!!!! 2 3 6 7 8 9 好聽你下週估啦
小道消息話下週冠軍歌曲主唱歌手姓 ...
nicholashin 發表於 2016-8-24 00:43

反gin!gotcha!

雙周

林一峰有咩歌派....

如果我 cover 首歌呢 
賴爽 發表於 2016-8-24 11:21

即上 琪待

Jason's Playlist 2016第三季估榜遊戲之Odd vs. Even
將會每隔一週舉行
每季累積最高分的頭兩位美會員將會 ...
JasOh103 發表於 2016-8-24 23:37

Oee