返回列表 發帖
十大歌曲獎第八位:《自戀自在》盧巧音/Fabel

曲:Jimmy Fung
詞:鍾銘熙
編:Jimmy Fung
監製:Alvin ...
RVHOCPC 發表於 2014-12-30 21:49

尋尋找找…

好開心有人頒獎speed同我有得揮

84>73>54>37>20>5>14>2>19>26>1>15竟然嬴左75>40>1>20>42>4>23>4>4>2 ??
u 臨時+ gar??
jose 發表於 2014-12-30 22:13

做咩踢爆Kary

my盛lady~

至尊歌曲:《雞蛋與羔羊》謝安琪

曲/詞/編/監:周博賢

上榜週數:Week 27-38
走勢:1>2>11>10>10>27>3 ...
RVHOCPC 發表於 2014-12-30 22:26

連續兩日拎至尊嗄恭喜kay

至尊歌曲:《雞蛋與羔羊》謝安琪

曲/詞/編/監:周博賢

上榜週數:Week 27-38
走勢:1>2>11>10>10>27>3 ...
RVHOCPC 發表於 2014-12-30 22:26

kay 胡琳 pakho?

入場

my LOVE my HATE Award 2014
31/12/2014  WEDNESDAY  1730 - 1945

年度十大 第一位

Well~怎麼走了這 ...
jose 發表於 2014-12-31 18:21

光完又奪至尊麽

my LOVE my HATE Award 2014
31/12/2014  WEDNESDAY  1730 - 1945

最佳女歌手 銅獎

謝安琪
上榜歌曲 ...
jose 發表於 2014-12-31 19:04

琪呢張相好美

kay最多獎DSE加油
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

2014年度Issac流行樂壇播放指數流行榜
今晚稍後時間(22:30)會繼續頒發各項大獎
包括:
熱播上榜歌曲歌手大獎 ...
issacshek1106 發表於 2015-1-2 17:06

生於憂患有十大
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

tonight終於有大碟獎

Fi金?

2014年度Issac流行樂壇播放指數流行榜
我最喜愛的女歌手大獎:
謝安琪

投票結果: 謝安琪>楊千嬅>薛凱琪> ...
issacshek1106 發表於 2015-1-3 02:07
恭喜哂kay希望連中歌曲

NEXT:第九位
第二位合唱嘉賓係樂壇人瑞究極體宋禮勤 [搵唔搵到碎雅同送禮 XD,連小姐一啲都唔sociable ...
ed8671ed 發表於 2015-1-3 20:52

青春常駐/致少年時代

NEXT:第八位
而家有請下一位表演嘉賓連詩雅。咪住,杜麗莎夫人蠟像館未整好你個蠟像同你合唱喎。咁碎雅 ...
ed8671ed 發表於 2015-1-3 21:00

青春常駐?

好,係錯晒嘅~

年度十大歌曲 第八位
《水星逆行》連詩雅 [分數:130]
作曲:Larry Wong | 作 ...
ed8671ed 發表於 2015-1-3 21:06

關心菊英

Wonders Music Awards 2014
Date: 03/01/2014 (2100 - 2330)

全年榜分最高嘅呢首歌 - 年度歌曲大獎

"呢個 ...
Wonders 發表於 2015-1-3 23:19
入場

所以ivana有3首11-20位係賺咗好多分噶~

年度女歌手銀獎

王菀之
冠軍歌曲:天堂有路[12]、好 ...
ed8671ed 發表於 2015-1-3 23:20

呃我唔到既Kay

你哋個個都唔估碎雅架
傷心子囉

年度女歌手金獎

謝安琪
冠軍歌曲:勢不兩立[14] ...
ed8671ed 發表於 2015-1-3 23:24

Kay要趕兩個場好攰呀

掃緊玻璃杯呀已經頒左

既然估埋就直接出啦因為我地即將要迎接本年度本壇最噴既獎

MMK組合銀獎
C AllStar(509)

上 ...
mamakin 發表於 2015-1-16 22:48
李克勤

其實係kay叫我黎,佢驚兩隻手拎唔哂d獎

04  02  一千個假想結局 吳雨霏      02>04>02>05>07>08>04
呢位朋友咁都叫not support ?

...
mamakin 發表於 2015-1-16 23:04

Where's sum不由己._.

Not In Kontinue ahhhhh
mamakin 發表於 2015-1-16 23:09

睇錯