返回列表 發帖
未開show 就吹左43版, 破哂紀錄嘎lol!!
matthewyky 發表於 2015-1-20 23:03

我無得睇,只可以陪大家吹:'(希望到時大家影下相比我睇:'(
有狗仔logo果果youtuber 應該會拍片?@@

點解呀? 係外國返唔到嚟?

好想影相貼上嚟,但係我得支定焦 50 1.4
冇長鏡,zoom唔到  ...
Jacz 發表於 2015-1-21 03:32
係啊,唔係香港:'(

今次個陣容好多生面口,幾乎唔識咁滯
Jacz 發表於 2015-1-21 03:33

只係識上次MC拉小提琴風琴果位女

大家唔準烏鴉口

以前見到其他人稱呼千嬅人瑞,我都錯讀人端, 最近先發覺係讀人瑞-。-
都好,因為人瑞好聽過人端。。。

係架,所以個個歌手開第一場都會有啲甩漏,走錯位咁
同埋通常啲歌手最靚聲都係中間個幾場 ...
Jacz 發表於 2015-1-21 22:57

楊千嬅5場show定律,第一場多甩漏,第二場累死狀態最差,第三場開始愈唱愈好,第4,5唱得最好但開始沙聲

-,- DISLIKE佢唱普通話歌

希望聽日千嬅個頭唔係ig果果,佢放頭髮會好睇d

「楊千嬅啪啪啪」行規黎架啦 睇老千concert冇理由唔識召喚
L&G都得, 今次應該都ok ...
John 發表於 2015-1-24 17:49
唔知千嬅記唔記得佢02年教過我地呢個召喚術

others weibo:

我都好羨慕,希望我個晚 d 嘉賓....係我熟識架啦
mix_nzi 發表於 2015-1-24 18:23

@@ 係咪架。

琴晚發了個夢,上cm見到你地講,'好黄色,好靚,然後post咗張千嬅著咗條好sharp既黄色裙

Anyway, good show fa!

多咗小飛俠,野孩子,小星星,木偶奇遇記,小飛俠
Jacz 發表於 2015-1-24 18:42

自己solo小飛俠

?

個台會唔會黑色布遮住, 跟住撕開一層層黑色的禮服開場,成塊布掀開? ...
siongguan 發表於 2015-1-24 18:44

Opening就色惑? 咁heavy

講好咗18分鐘個part係尾段開頭又嚟part18分鐘,係咪想攰死人地老母呀,Torres今晚都會去睇架 ...
Jacz 發表於 2015-1-24 19:03

Torres b 要早訓,唔知佢黎唔黎

美瑞話佢會嚟架,不過唔會上台
Jacz 發表於 2015-1-24 19:06

咁一opening就適量運動與均衡飲食,
帶大家跳健康舞 fing fing 手腳
Torres都跳

Ig 睇到個場好紫

不過今次係中間開場,好過10年角落位開場

準時開場?
cindyee 發表於 2015-1-24 20:25

睇ig好似只係坐滿8成,有人未黎

Weibo有人爆 嘉賓有 Eason,joey,pakho,學友 Aaron,古天樂
唔知係咪,有j會幾爆, 但唔想p字頭黎

Omg, ig 出現第一條片,,唔知係opening定咩

一開始就唱左幾首大家熟既歌

Omg, 有唱果首因果歌,my favourite!!!!!!!!!!!!!!
乇我想飛番黎;(

嬅條裙好美麗...
rubylovessss 發表於 2015-1-24 21:21

去番02,04個look

Opening件衫射死大家

女王

青春放佛因你愛我開始
Jacz 發表於 2015-1-24 21:52

唱錯啊..哈哈..不過都MAKE SENSE..

數字歌

好多MINOR CLASSIC

今次係大熱歌mix爆偏門歌

=[ 但仲有好多歌想佢唱,,,,

野,可, 呢d可以放encore咪好啦...

說好的deep purple 呢

私奔型到爆裂 唱得好!!!

omg... 18分鐘快歌

18分鐘勁舞登場,竟然有04年演唱會主題曲
Jacz 發表於 2015-1-24 22:45

今次終於唔係fing手...有型有格wor

開大本身型既

好想睇呀,氣氛點呀
Jacz 發表於 2015-1-24 22:59

我唔係香港啊,,但睇片已經爆正
去ig睇..follow irischan2012 or search tag 楊千嬅

我覺得冇乜可能有了,依家都11:01了
嘉賓都未出嚟
Jacz 發表於 2015-1-24 23:01

甘eason 係純粹黎support千嬅? ...怕佢亂諗野無信心?

首深紫色去左邊?
我等我在 發表於 2015-1-24 23:08

係個bg color 到,當唱咗

嘉賓居然encore先出嚟唱,係咪第一次
aussie2013 發表於 2015-1-24 23:14

friend 啊,,想佢幾時唱就幾時唱

千fa又挑戰別人的國語歌

係超想
但驚佢地唔夠時間準備
Jacz 發表於 2015-1-24 23:35

學lady Gaga 同beyonce聯手合作勁舞

OMGGGGGGGGGGGGGGGGGG~~~~~~
話多  {:1_116 ...
Jacz 發表於 2015-1-24 23:45

係啊,我之前話爆嘉賓個weibo都有提會頭尾2日@@睇黎都幾可信。

Weibo : 王guan3313

Youtube有片啦,有eason同fa吹水

甩漏實會有啦,但應該會愈唱愈勇

-.- 男金黎應該合唱滾

今次演唱會,街客可能唔鍾意,覺悶。

~﹏~我覺得可以cut咗 色惑萬能俠果part,

Ig有人話無乜人叫encore,係咪啊?

如果千嬅肯請美祖,證明千嬅好大氣,都好勇敢,唔怕被比下去

我想佢換走唱飲酒果件黑衫

黑魔后都換左
721AXA 發表於 2015-1-25 23:05

好彩,比king jer見到又插啦~3~

千嬅唱習慣失戀唔錯喎 @@