返回列表 發帖
千嬅終於話要閉關。

呢單真係你唔講我都完全唔知,當時咁危險都去

三面台其實係咪可以睇歌詞機  ...
Jacz 發表於 2017-11-15 01:03

佢拉闊都係緊睇歌詞機。
但最好唔好依賴歌詞機,背熟d好

呢張相其實係咪係度拍緊MV?
Jacz 發表於 2017-11-15 01:06

唔知拍mv定係演唱會d片段
圖中佢好似無著衫咁

可能要到瑞瑞X佐先會出

預321Go rundown最差去返L&G咁
Jacz 發表於 2017-11-18 13:16

千嬅問過幾次如果大熱代表作唔唱會唔會出事?
-_-有1次蔡一傑答佢*唔唱落唔到台,可能有堆第1次聽演唱會既人想聽*之類既說話

無啦,佢聽咁多feedback都想佢唱大熱歌

真係好正,淨係個opening已經夠震撼
發覺瑞瑞6次紅館既opening, 有四次都幾特別
第一次係Kelly ...
Jacz 發表於 2017-11-18 13:14

AAL開場最正啊!
   但三面台開場可以點搞得震撼

瑞瑞又鍛鍊身體啦
wchild 發表於 2017-11-22 11:27

個健身教練好似跟左千嬅好多年,上之LB都係佢操

你個表係每張價錢定兩張價錢?
好似第一行係$1300/2張定$1300/1張?
個意思可以好唔同喎。。。

我早一個 ...
膠膠 發表於 2017-11-23 01:06

如果佢靚位貴飛,都可以諗諗;但佢放d位咁差,又貴,點買

1個月倒數!
到時會唔會有dress code?
我睇聖誕場,可能整頂馴鹿頭飾

上次LB獲瓊姐好評,希望今次千嬅都做得好好睇睇

快啲叫佢重溫AAL不認不認還需認
gooloo 發表於 2017-11-30 17:18

AAL之前講到去日本排舞, 講到好勁咁搞到我好期待,點知

AAL之前講到去日本排舞, 講到好勁咁搞到我好期待,點知
Nathan 發表於 2017-11-30 20:15

【大紀元訊】楊千嬅為下月在紅館舉行的一連五場《all about LOVE 楊千嬅2007演唱會》專程到日本接受地獄式排舞及健身訓練。
獲教練大讚有跳舞潛質
東亞娛樂更特別與日本首席跳舞組合EXILE合作,他們將會為千嬅編排新歌《不認不認還需認》的舞步,千嬅表示這次對她來說是很大的挑戰。千嬅覺得他們真的很專業,起初也有點擔心,但在他們悉心的指導下,千嬅終於學成歸來!她的舞蹈教練還大讚千嬅醒目,在第一堂課千嬅只用了2個小時己將全首歌的舞步學會,更笑指千嬅很有跳舞的潛質。
依足餐單節食挑戰意志力
千嬅此行除了排舞外,每天還花2個小時積極健身練氣,每天的早餐只飲一杯脫脂奶,然後開始做運動,每天必須依照健身教練設計的餐單進食,中午只可以吃五件壽司,晚餐不能吃澱粉,只可吃少量海鮮,份量跟半隻蒸蟹差不多,全個餐單不可有油鹽糖。日本的美食多多,問她忍的住口嗎?她笑說:「幸好還能忍受得住,沒有偷吃!」千嬅還表示,她從來沒有試過這樣的艱苦訓練,上次演唱會她的身體狀況不太好,希望今次可以以最佳狀態和觀眾見面。◇

今次321Go無講話要跳舞,會唔會反而有驚喜

救命 千Fa染咗楊丞琳個隻灰紫色頭 顯得佢仲老
fifty1205 發表於 2017-12-2 16:44

好驚佢演唱會學Kelly Lets Celebrate化果d妝

千嬅今日仲玩藍球機
wchild 發表於 2017-12-2 23:39

可能太大壓力,放鬆下

LEAST THAN 3WEEKS NOW
wchild 發表於 2017-12-5 13:24

好快就見證千嬅連開11場!

比起過往,係咪呢次演唱會最神秘? 無乜演唱會內容透露

最強娛樂訪問咗千嬅今次演唱會, youtube好多片

乜原來萬紫千紅演唱會第1場遲開唔係因為肚痛?

千嬅今日出左條片,好熱血啊

佢咁講會令我好期待佢3面台到底會玩成點
aRh3i 發表於 2017-12-10 20:06

期待啊!仲有13日!
千嬅真叻,乜都比佢講到個意義出黎。

尋晚健吾個訪問,可能係千嬅全年最好聽嘅專訪。
matthewyky 發表於 2017-12-11 19:05

等我聽下先

有無link?
wchild 發表於 2017-12-11 21:16

Here you go

原來wonder woman 有舞排

丁生病,好驚佢傳比千嬅

最近黃牛飛多咗好多! 散唔散得切呢,會唔會到時好多吉位@@

睇黎321GO 會有談談情探探聽 千嬅  PO 左
放空 發表於 2017-12-14 11:24

可能只係某一晚encore唱

我依幾日都有留意d 飛位置, 以780 飛計
暫時流出既內部飛應該得優先飛, aia 同asia miles
優先飛同aia ( ...
aRh3i 發表於 2017-12-14 19:19

我都覺最近黃牛飛位靚d

我諗千嬅今次演唱會會有part玩band sound

有無知邊個係sahooleung,係咪丁生朋友? 佢ig有超大堆演唱會飛

Eric Kwok今晚po佢同千千張相,千千件衫咁熟口面
swl 發表於 2017-12-16 00:40

唔想佢演唱會set poster個頭

可以CROSS OVER 偷吻杜魯福
wchild 發表於 2017-12-16 12:32

可能有超冷門輕快歌medley

原來佢仲有個私人ACCOUNT @miriam0203
wchild 發表於 2017-12-16 09:56

係喎,入面仲好多post!

點解無人將入面內容流出

B 字頭應該得BA - BG ja wo..
aRh3i 發表於 2017-12-16 12:52

下次演唱會要搵你買飛啊!
你好熟ticketing野,又成日拎到靚位

今日ig 唔post倒數第8日啦

啱啱貼佐,係我最鍾意既離題萬仗
Jacz 發表於 2017-12-17 02:02

乜甘夜先post,post果果唔係千嬅本人?

可能呢堆sidecut,只想唱,但最終放唔入紅館rundown

我都係咁諗 紅館rundown始終大熱走不了,希望未來呢十個位分開,每晚唱兩首

其實尋 ...
pigeon 發表於 2017-12-17 13:37

下,甘快比千嬅搭個台咩

金髮會顯得好老

佢以前都染過金,唔適合。

乜佢身邊既人無人提點佢

見有人upload, 比大家重溫下

鐘意 適量運動與均衡飲食 但又唔唱
wchild 發表於 2017-12-18 15:27

佢今次操得咁勁,唔係唔唱呢首點題作啊!?

呢首好正,好想聽live!

懷疑今次真係無跳舞呢PART
完全無PO過排舞嘅花絮
kenvincy.cn 發表於 2017-12-18 19:12

Fing下手仔唔洗排架

今日輪到吹牛娃娃

收到30號飛,54段 BA行,
肥千 發表於 2017-12-19 21:36

好幸福啊你

救命,葉曉粵 會做尾場嘉賓
Jacz 發表於 2017-12-19 22:36

發生咩事

佢係咪wonder woman唱rap個個?
Jacz 發表於 2017-12-19 22:52

係啊,係佢rap...
如果佢只負責rap番果part都okay 既, 唔好比時間佢講野同solo多首歌,根本無人識佢

可能就係驚街客唔識 所以先幫佢哋做定熱身先呢
gooloo 發表於 2017-12-20 12:21

一來街客唔識,二來果堆歌唱live好難唱得好聽,楊小姐都無左把少女聲

倒數3日,《楊千嬅三二一GO!演唱會2017》於本周六(23日)揭序幕。今次個唱對千嬅是挑戰,選擇做三面台, ...
Jacz 發表於 2017-12-21 11:28

期待!
如果千嬅整個宗教,應該好多人Follow

這個show未必能迎合大眾的要求。千嬅係咁強調呢樣野,究竟佢想做咩

minor classics 2.0,等啲牛炒晒啦
thm 發表於 2017-12-22 01:10

我鍾意minor classics, 果次都係carl叔叔幫佢

佢做咁多gym 如果最尾得少少舞跳 會好mindfucked
定佢會好似Pink咁吊嚟吊去
kinderpark 發表於 2017-12-22 01:34

佢做exercise練意志同身材炸,同跳舞未必有關係

千嬅要小心身體,呢個星期凍到乜咁

如果真係最後一次我地會好傷心
oreo 發表於 2017-12-22 01:09

黃牛用告別演唱會做賣點。

有得睇好睇,佢老咗再開,狀態都差d

Jacz 發表於 2017-12-22 04:36

林珊珊私人facebook post既?