返回列表 發帖
Single

千嬅出番黎 lol
放空 發表於 2018-1-1 00:42

甘正。

但都唔好太夜,早d休息,仲有2場要唱

嘩好正啊你地,唱到姊妹仲咁多人留低

Single邊洗譜啊
肯唱既話播MMO都收貨
steven891026 發表於 2018-1-1 12:04

我諗有譜既,佢之前訪問有提過Single

應該唔係 佢係後台同d fans/歌手影相都係著呢件紫色衫
佢每日都換唔同衫同人影相
我諗係其中一set衫
但 ...
ho_ 發表於 2018-1-1 12:20

我諗佢只想新年著到紅噹噹 , 唔理著得柒5柒

我睇返第一個大POST,個RAPPER會做尾場嘉賓,我地會唔會仲可以用禮貌的方法將呢件事壓縮到最短? ...
stone@stone 發表於 2018-1-1 10:50

其實比最自然既反應就可以, 即係dead air

可能佢只係負責rap WM首歌姐!?

2號唱啦,練熟d~
llggjj 發表於 2018-1-1 14:41

佢都話過2日唱1001,點知聽日就唱左

所以唔知會唔會今晚唱Single

唔理,我2號喪嗌!
llggjj 發表於 2018-1-1 14:52

叫佢尾場唱曬2首 1001同Single

I love 千fa! 聽日終於有Single Live聽!

請咗假啦。
matthewyky 發表於 2018-1-2 16:04

好正 咁你今晚一定要嗌千嬅encore到1點

今晚Good Show啊

今晚Single大家唔好大聲跟著唱,想靜靜聽佢唱live

唔該今晚 1001,Single,超齡通通同我唱佐佢
Jacz 發表於 2018-1-2 10:14

唱曬都唱唔到去1點, 佢仲有咩stand by歌可以唱?例如談談情探探聽?

我都會靜靜聽Single
aRh3i 發表於 2018-1-2 19:30

好驚fans Club 9叫

Eason今晚應該會出現啦?

好驚encore果陣 d人嗌愛人 再見二丁目 有發生過
jason567 發表於 2018-1-2 19:36

有發生過 好聽wor, 呢首都唔成日唱

入場啦
siongguan 發表於 2018-1-2 19:46

咁快!

慶功宴上,千嬅先自嘲一頭銀色短髮像韓國殺手,但自己就愛上了,不過囝囝Torres就看不慣。為了今次演唱會操 ...
mychart- 發表於 2018-1-3 10:09

下,如果唔發生呢個意外,咁11場都靚聲?

今日好多好多 Artist係ig 讚千嬅,好感動

Anjay原來係嬅粉

唔知等到幾時瑞瑞先再有機會開聖誕跨年show了
Jacz 發表於 2018-1-5 20:21

以華星三寶去搶個期可能得

連首歌錄起未都係一個問號
Jacz 發表於 2018-1-5 20:22

寧願佢hea下先錄, 爛聲錄歌唔好聽

我鍾意好不容易多啲,有成個完整既故事
Jacz 發表於 2018-1-6 02:35

醒了mv 都好正

321go dvd 係咪又要等半年先出
wchild 發表於 2018-1-7 10:44

Callstar好快手出左, 可能千嬅都唔洗半年出到,始終三面台易剪片好多

我仲沈澱緊

Btw, 美瑞開完show失蹤佐三日終於蒲頭,原來同丁生去佐旅行 ...
Jacz 發表於 2018-1-7 13:03

千嬅真係幸福女人,11場無驚無險做完,之後去旅行,再享受家庭樂

Eason都話有飯局,梁炳又做乜唔黎

之前話開套戲係華星三寶,又冇佐件事 ...
Jacz 發表於 2018-1-5 23:19

睇梁炳ig , 好似去左大陸做演唱會同拍劇

繼續努力opening好正,只係d動作
joshua 發表於 2018-1-6 17:52

呢幾次演唱會opening 都好正:新世紀福音戰士;河童;勇;繼續努力
最唔鍾意ready or not開場,歌又無人識,仲要係台既一角升上黎

其實啲裙幾啱佢著,好優雅既賢妻良母感覺
stephybest 發表於 2018-1-11 12:35

viktor and rolf 果條 我幾中意

在2018年,CMC live華人文化演藝陸續舉辦的演唱會巡演,將包括五月天、張學友、范瑋琪、鄧紫棋、徐佳瑩、 ...
matthewyky 發表於 2018-1-11 14:09

新年都過左,Rundown洗唔洗繼續倒數放煙花