返回列表 發帖
嬲嘎~千千竟然係主場未拎過金BTW 十卜十卜JOHN 哥
Kyle_ 發表於 2015-12-17 22:48
因為千千係佢心目中已經超越女金既地位

一入黎就見到phil又係一首獨唱作品加一首作畀人嘅歌有十大 可惜佢唔填詞 唱作獎好輸蝕
估唔到你調走邊城 雖然我對呢首歌完全無感覺
仲有千千無至尊 不過RB首歌都係好高質 (雖然全年得呢首係合符RB平時嘅水準)
同埋天盡頭真係有十大 好開心

準備中唔係差 但派嘅歌都唔啱我心水

pakho係好難得多產得黎歌曲質素係參差 但overall係唔差

CAS 定SM無組合三甲

今年美祖好過上年好多好多 連唱首電視劇主題曲都係夾既

Yay 係現場見證千千首次女金一刻
連友誼萬歲都有50分

btw 討厭的我同風箏而家都有YouTube版架 係唔知點解要畀joox獨家先
女皇 VS 共你痴痴愛在
黃昏點唱機 VS 天然呆
世界真細小 VS 愛情也有生我的命
Gotta Get High VS 布穀鳥 ...
John 發表於 2015-12-24 16:11
其實我覺得布穀鳥幾正

友誼萬歲  
千千最後同祖兒鬥得好激烈噶 GGH大戰剛剛好
bagfgfcde 發表於 2015-12-24 16:12
呢兩首fight 都幾易分出高下

愛,eason同kay都唔使白果
kayzzz 發表於 2015-12-24 16:44
都話你係eason粉啦
不過無條件不敵坤哥無調入十大

謝安琪就算啦
佢有邊年唔係話自己做緊兩隻碟?
John 發表於 2015-12-24 17:09
頂 笑出聲
走數走到無人再理佢聲稱一年要出幾隻碟

有*係乜意思?
bagfgfcde 發表於 2015-12-24 17:52
WEEK 52有歌上榜 好似係

偏偏調走咗邊城,同Mr.解散一樣,好唔圓滿。
kenneth 發表於 2015-12-25 05:08
咁先有位調Mr.上組銅嘛
我反而覺得陳柏宇既專輯水準反映唔到係派台歌身上,佢既輕快歌比較適合佢同人歌合一。
powerful 發表於 2015-12-25 12:04
但今隻碟既輕快歌麻麻 side track味好濃
佢comeback派翻兩首四字慢歌做主打其實好合理 而航拍同親愛的仇人似攝時間派下歌多D