返回列表 發帖
我要努力為大家陪跑!!
同埋我保留各類別額外提名嘅權利!!!

3. 我最喜愛的主題
小肥《睡前服》 — We all go back to where we belong (nicholashin)
#Cool Cafe 桌遊區# (nicholashin)
#Cool Cafe 香港Indie音樂區# (harryharry)

4. 我最喜愛的噴言
鄺議員十幾萬一個月都會咁等錢洗?
如果肯俾錢叫人寫反而係王生呢間公司一大進步。終於肯氹吓本。
(rainbowdash)
我又係度聽宋念宇
所謂的愛 / 同在 / 原來的你 / 再一次 / 這幾天 / 給我你的壞 / 過渡期 / 理想時代 / 我們... 能回到原來的樣子嗎? /
(bagfgfcde)
Jose是香港gin lee fans club成員,大約五年前,按老大John吩咐,加入香港Kary fans team,為gin lee潛伏於kary fans club中的臥底。Jose果然不負所望,晉升至高級kary fans。其實,Jose的功勞全仗John為其提供其餘環球暗星的柒事舊聞情報,John也得以鏟除對手,乘勢擴張,成為龐大的暗星支持者。

JasOh103 考入Kary fans訓練學校後,受訓中途便遭革除。表面上的理由是不守紀律,實際上卻成為Kary fans主管派到gin lee fans club的臥底。輾轉五年間。JasOh103 跟隨過多個Gin Lee狂迷。最近三年,他的老大正是舊聞大王John(同時也是Kary Fans準備要一舉殲滅的對象)。JasOh103 因為多次中傷其他fans,被板主強制接受心理輔導。

Kary fans根據線人的情報,得知有一批gin粉搞事。在板主的支援下,Kary fans已經鎖定目標人物John。不料,雙方均發生情報外洩,Gin粉被逼毀去舊聞,kary fans因此也失去gin粉OT的證據。這一事件,暴露了雙方都有臥底在對方陣營之中,從此引發兩方面清除內奸的舉動,也因此兩人都不斷在為自己找出路。
(HOTMAN)
你見到個好YUM 仔仔叫 ivana??
(kk8733)
零時十分 條死佬還未課金 完全就似剩下自含 還未滿足 對羊羊咁樣說 :「f**k
Me a harder one」
(tributehotel)

5. 我最喜愛的會員
nicholashin
Yan

6. 我最喜愛的簽名
小肥《睡前服》長篇碟評
NH TOP 20 2018 WEEK 11 某首神級三字歌! / 飛砂 [1] / Earth /

(nicholashin)
聽著誰 看著誰 抱著誰 放下誰 怨著誰 愛著誰 接受誰 厭倦誰.......最後誰 掛念誰 我是誰
一扇門是我  可凱旋四方 不怕前面對著那路  不夠康莊
(hkwilliamsiu)

7. 我最喜愛的頭像
nicholashin
616.1314

8. 我最喜愛的單身會員
nicholashin
jose

9. 我最喜愛的貼圖
未揾到!

10. 最淫會員 (設三甲)
tributehotel
帥小寶`
hinz
Lewis
John
boy4dudes
chanchan0909
mamakin
lemontea1069
hehehaha

11. 情侶大獎 (設三甲)
chanchan0909 + RVHOCPC

12. 壇草大獎 (設三甲)
jose
kevinlai1621
林奕匡
kwanie
艾石仔
星勤

13. 文青大獎 (設三甲)
nicholashin
CunninG
chanchan0909
JasOh103

14. 最pure會員 (設三甲)
nicholashin
JasOh103

15. 最有貢獻會員
jose

16. 最mean會員
John
bagfgfcde

17. 最噴水會員 (前身 : 最膠會員)
阿mark
bagfgfcde
stopzi
boy4dudes

18. 三月之歌
林奕匡 - 好好的聊個天
郭泇妏 - 捲土重來

CM 發帖榜頒獎典禮 2018
提名名單:

[投票類]
我最喜愛的主題
1. 2018 DSE 學術交流 (屮SiU霖屮)
2. #Cool ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-15 15:45
再次提名林奕匡《好好的聊個天》做三月歌曲 睇名就知夾發帖榜呢件事 而且林奕匡慣咗陪跑

提名名單:

[投票類]
我最喜愛的主題
bagfgfcde 發表於 2018-3-17 18:07
點解我會被強行提名去最噴水會員?
好好的聊個天提名咗兩次都無得候選三月之歌係想點?
睇黎你將林奕匡挾持咗 好自戀好變態! 學足曬陳陳啲衰嘢
所以你會被提名最淫會員 相信可以令借呢個機會證明自己嘅實力

希望大家可以投下明智一票!支持Bag成為最淫會員!
如果咁合理嘅提名都被DQ,大家一定要杯葛發帖榜!

我要提名gcgoobi做最有貢獻會員!其他人好明顯貢獻不足!

提名名單:

[投票類]
我最喜愛的主題
bagfgfcde 發表於 2018-3-23 15:16
好好的聊個天多次提名都無得入選
bagfgfcde最淫會員同最噴水會員提名又失蹤
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide] 最後希望大家支持《凱旋門》 揾到心中推向世界的門
拉票完畢

希望大家支持14號情侶
你(chanchan0909)巧man!!!
st0pzi 發表於 2018-3-24 22:51