返回列表 發帖
個cover hea到唔知乜事
我剩係想佢收返正常唱既煉金術姐
明明第三場有錄影!
楊千嬅,假如讓我說下去,最後的歌都一定要有囉!唔係呢隻碟真係好唔圓滿

在 YouTube 上觀看「20150124 楊千嬅 LET'S BEGIN 2015 世界巡迴演唱會 - 姊妹」

其實第一場係咪都有錄? ...
fifty1205 發表於 2015-5-22 19:28

應該係普通現場轉播機,因為真正錄影會係有個人係台周圍走的
只有第三場同尾場有錄到
但睇完佢個tracklist應該場場都有暗階錄左起碼encore

any poster?? just CD no poster?? thanks

CD入面有2張Poster同五張postcard
fifty1205 發表於 2015-5-26 14:41

即係冇大POSTER送,得CD入面個D? thanks

熱血青年似尾場
千嬅見到班FD勁笑-___-

原先6月中而家又話6月尾
hinz 發表於 2015-6-8 17:38

應該隻DVD遲左係因為要聽我地啲意見,希望有驚喜

睇佢個tracklist,有返煉金術同楊千嬅已經好開心!
不過冇左零瑕疵既如果東京不快樂同火鳥,姊妹同深紫色又係遺憾,我寧願佢唔收錄任何嘉賓好過lu....
估佢DVD2最尾三首係有錄影既第三場!

其實真係唔想要d嘉賓...只係bonus
我係愛嬅 唔係愛嘉賓...
John 發表於 2015-7-4 02:26

全對!我寧願佢DVD cut左個五track嘉賓合唱!
畀返東京愛人火鳥深紫色同姊姊我

DVD沒有上榜呀
feralz 發表於 2015-8-1 20:19

上星期全港DVD銷量千嬅第一喎

唔知呢隻碟既銷量如何呢?我個人覺得應該賣得幾好
alfred 發表於 2015-8-6 11:12

全港DVD銷量排行榜連續三週no.1