返回列表 發帖
上次出story澄清自己無買follower單野我都覺得情有可原
但今次明明唔關佢事
係都要加把口通知哂比全世界聽
...
cymusic 發表於 2020-9-25 13:05

而家啲人係講到明覺得DJ偏幫佢
先惹嚟AL d粉dm騷擾 d DJ
點會唔關佢事

Anson Lo 好慘。。之前又被人刻意起底抹黑,話他係hehe
xteve 發表於 2020-9-25 22:16

都好公開 係人都知㗎喇喎
佢自己po上YouTube又唔參賽前清理下,唔洗人報料記者都遲早搵到

AL硬食左
AK又出story抽水真係有d肉酸

睇返d好野~
AL跳舞o個種charm暫時香港樂壇真係冇幾個{:1_ ...
polarbearbear 發表於 2020-9-26 18:43

而家係啲人插AK同DJ熟,所以佢播放率特別高,
唔理真粉定假粉,
件事AK係主角喎,
啲人係話佢走後門喎,
咁都叫抽水?
平心而論,的確覺得《蝸牛》係幾好,係mirror慢歌嚟講top3 質素啦,起碼曲詞正正常常先~

我都感覺到AK對音樂係有熱誠既
佢對音樂既選擇亦有自己一套
希望可以再選擇多D適合自己唱既好歌
再講 ...
kenneth 發表於 2020-9-27 02:06

就算再講,同DJ熟有冇乜問題?
903不嬲愛將係有特權㗎啦,
唔抵得嘅咪又去混熟下。
d fans成日搵嘢嚟互插真係好搞笑,
呢個又話吓佢,
嗰個又話返佢,
出個ig story又話人別有用心,
同DJ玩又話人靠痴上位,
本來啲星自己冇心病都比d fans搞到有心病

DJ係講緊AL d fans wor
我又覺得AK冇必要幫手道歉
尤其上次follower單新聞已經搞到兩邊fans互鬧。。
越黎 ...
polarbearbear 發表於 2020-9-27 19:12

唔該你睇睇內文先,個dm指名道姓話AK
" 我發現好多DJ們都播蝸牛,而且仲要同一個DJ日日都播"
"AK唱歌經常走音,靠痴DJ們上位谷歌,兩首計一首完全係不合理"
咁都唔關AK事?
咁樣都唔可以道歉,
會唔會太霸道?
好肯定遲啲出《男排女將》d fans又會話戲份不均,又話點解佢唱歌唱多兩句,但根本組合就好難完全公平,
唔通要啲airplay一模一樣咩

我唔係同意內文,我都覺得呢個粉咁做同諗法有問題
我只不過斟酌緊AK係咪o係適當o既時候做緊d適當o既o野
...
polarbearbear 發表於 2020-9-28 16:55

都有好多人唔信係真粉做,話係AK粉特登黑AL,其實真真假假邊查到,
不過啲fans日鬥夜鬥真係好無聊,
每套戲每隻歌每個story每個播放率都要互相批鬥,
慢慢先會變成今日咁。