返回列表 發帖
係翅膀下的風
mychart- 發表於 2018-1-5 23:48

我鍾意好不容易多啲,有成個完整既故事

Wonder woman 個mv 佢好畀心機拍啦!
重有當我想起你呢。
kenneth 發表於 2018-1-6 00:00

溫打個MV其實我覺得幾型,不過啱出黎嗰陣好多人話個MV製作好廉價

差啲唔記得佐 當我想起你 添

剛剛好?
matthewyky 發表於 2018-1-6 00:28

嗰MV好台灣feel好正

有幻想過, 25周年嗰陣時,佢同吹神一齊開。

應該可以連開30場......ff mode..... ...
matthewyky 發表於 2018-1-6 00:29

會唔會三個唱到第十場就開始爛聲?

會變左talk show
John 發表於 2018-1-6 01:47

起碼好過福祿壽先

我都唔想

我覺得合作過既單位再重覆無乜意思

正如佢演唱會唱過既歌我都唔想佢再唱

同eason 雖然未合 ...
放空 發表於 2018-1-6 02:43

我OK喎,合作過都可以繼續合作㗎,正如有啲歌成日唱
但重新編曲,同唔同既音樂人合作,首歌又會有唔同既感覺
正如今次321Go!好多歌都係咁
呢個正係Live既魅力

丁生會嬲嬲豬
放空 發表於 2018-1-6 03:06

丁生可以上台伴舞

今次演唱會最鐘意既歌係洋蔥同埋火鳥....成個意境鋪排不得了!!
louis0511 發表於 2018-1-6 16:13

開唱opening放煙花過後既過場連結數你嗰part都好正
喧鬧過後又要面對自己孤獨既內心,成個對比好強烈,數你一入intro就失守

繼續努力opening好正,只係d動作
joshua 發表於 2018-1-6 17:52

真係好正成個編曲,希望下次仲有呢首

啲動作雖然老舞,但有幾個位配合返個beat,啲動作算係有力,起碼好過L&G嗰啲老舞
同埋熱血青年段solo都幾型下,算係可以炒熱嗰場,但敗筆係放煙花既編曲
好不容易熱血青年炒熱佐嗰唱忽然間又謝曬皮咁

拔美千係唉瘋
wchild 發表於 2018-1-7 10:45

一直以為美卷係唉瘋添

你想爛聲?
容楊yy合體開show夠50場
iamsingingwong 發表於 2018-1-7 10:54

想睇美卷唱色惑,美瑞唱加大力度

321go dvd 係咪又要等半年先出
wchild 發表於 2018-1-7 10:44

照計都要,不過今次應該唔洗點執啲音喇掛? (雖然LB都冇執嗰收音仲要好垃圾)

寰亚真系要开,杨千嬅X郑秀文,保底20场全full,又唔使同其他唱片公司倾咁多。

真心想美千下次再开,舞台 ...
kenny211 發表於 2018-1-7 12:58

L&G邊忽勁? 我覺得AAL打後最垃圾就係L&G
L&G嗰舞台效果連開大都不如

打緊千字感想文
wchild 發表於 2018-1-7 12:59

我仲沈澱緊

Btw, 美瑞開完show失蹤佐三日終於蒲頭,原來同丁生去佐旅行

Shit ... 無晒
wchild 發表於 2018-1-7 13:10

咩料

不如sammi千嬅劉德華黎明今年年尾crossover跨年啦,反正同公司唔使煩
iamsingingwong 發表於 2018-1-7 13:19

由12月開到第二年1月都搶唔到飛喎

Callstar好快手出左, 可能千嬅都唔洗半年出到,始終三面台易剪片好多 ...
Nathan 發表於 2018-1-7 13:37

收錄曬所有encore同talk唔該,前塵都要呀!

千嬅真係幸福女人,11場無驚無險做完,之後去旅行,再享受家庭樂
Nathan 發表於 2018-1-7 13:41

連踩11場到最後最後既2nd encore先爛聲真係估佢唔到,以為第六七場就開始爛聲喇,
點知越唱越勇,呢個人瑞真係好犀利,下次用成年時間準備可以十場四面台了

睇梁炳ig , 好似去左大陸做演唱會同拍劇
Nathan 發表於 2018-1-7 13:45

怪唔知得喇,不過好多人有送花籃,連九哥方中信都有  

覺得佢唔會再做倒數啦反正佢想要表達既野都講左
放空 發表於 2018-1-7 14:00

咁又唔一定要用倒數黎做主題既,下次可以用其他主題,玩mass都得㗎,
美Mi都係5年內開2次聖誕跨年喇

Lng 明明係 少女的祈禱開場
雖然兩句就飛入Ron
siongguan 發表於 2018-1-7 14:11

真係O曬咀用少女黎做opening
明明萬紫千紅已經用過,仲要特別過L&G

RON唱完個個都唔知係咩歌,上網搵又搵唔到,最好笑係嗰陣有人估係翻唱葉倩文 Or 李玟既

點解你地咁想千嬅同人合作開紅館
我反而一D 都唔想
佢自己都大把歌啦, 同人合作又要分薄哂D 時間 ...
Kyle_ 發表於 2018-1-7 14:14

如果係華星三寶我又OK喎,美瑞 X 林憶蓮 我都好期待,雖然機會係零

美瑞X林憶蓮....人瑞唱功即刻被比下去啦....
放空 發表於 2018-1-7 14:50

唔怕喇,雖然佢感情唱功都唔夠美蓮嚟,但我想睇我最鍾意既2個diva同台呀

咁寰亚(或者讲东亚)真系好垃圾。。
   次次都hea美千演唱会D制作。作为粉丝,真系好心up

sammi ...
kenny211 發表於 2018-1-7 18:17

佢嗰台真係次次都好hea

一千零一個

一定要入碟呀
lemontea1069 發表於 2018-1-8 17:53

最緊要DVD要收錄

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

啲衫唔算太醜
不過瑞瑞Kary唔到
wchild 發表於 2018-1-8 21:53

可能佢嗰頭真係有啲難襯衫

火鳥個件最最普通偏偏就係特登設計(我估)
721AXA 發表於 2018-1-8 23:50

我都覺得條魚尾裙嘛嘛地

Ysl 果一套唔要條黑色裙會好好多
matthewyky 發表於 2018-1-9 01:16

我覺得嗰套佢算著得唔錯, 幾型格又襯到個頭

西太后黑色件好ok
hehehaha 發表於 2018-1-9 04:04

呢件我諗起LB黑魔後后嗰件,但嗰件仲型啲

其實今次d衫都好靚
只係唔係好楊千嬅feel
如果佢個金髮係長d實好好多! ...
electric 發表於 2018-1-9 09:26

就咁睇相我覺得幾靚其實

你咁勁揾哂?
黑色kary到,其他麻麻地
iamsingingwong 發表於 2018-1-9 12:09

見到丁生微博轉發咋

一套幾錢?
Qmen 發表於 2018-1-9 16:44

佢話唔理好醜都著上身先,因為係sponsor

= = 其實佢今次好多裙個 brand 同 LB 係一樣架
On Aura Tout Vu 個條咪佢唱可惜我是水瓶座 (有長同短版既 t ...
mix_nzi 發表於 2018-1-9 22:39

同埋我覺得開聖誕跨年紅館show,點都要有個talking point, 如果又係好似LB個紫頭,會俾人覺得係LB 2.0
同埋女歌手,點都要係多變好過一成不變

呢張相係咪影緊我係我條片嗰陣?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

以佢而家地位,使唔使咁呀
happychicken 發表於 2018-1-10 21:04

咁又唔可以咁講,冇返咁上下地位都冇咁多brand肯sponsor佢

On Aura Tout Vu 既designer有係ig多謝美瑞