返回列表 發帖
回復 59# alsonwong

回復 66# alsonwong

我都係hk forum見到,我估有佢但唔知她在邊場出現

AMan 把聲沉到... 其實唔算好聽
但全晚其實最重要係集體回憶,係重新再聽一次呢 d 原唱者去唱呢 d 由 Wym ...
星勤 發表於 2012-2-10 00:44

其他歌手的表現又如何

JY 唱破相大走音
Fiona 好唔穩
Maggie Cass Candy 都唱得好好好好好好好好好
星勤 發表於 2012-2-10 00:54

joey竟然走音,eason把聲好番未呀

回復 90# 星勤

哎﹗希望他養好把聲,唔係四月倫敦O2演唱會,真係失禮死人:Q

剛聽到港台DJ 李志剛講,EASON會每晚出現在 Concert YY

今晚特別嘉賓:李克勤,張信哲,鄭伊健,官恩娜,傅佩嘉,陳奕迅,鄭秀文 ...
Ki 發表於 2012-2-11 00:50

聽講陳奕迅每晚都會出現

今晚eason俾到很大驚喜觀眾,有大開眼戒、活着多好、不知所謂、翻唱不要離我太遠(鄧麗欣原唱)、超人主題曲,希望明天可以有視頻看到就好了

如果謝安琪情人節當天才去,會唔會垃圾第五部曲係交俾佢唱,期待

又話K媽去.. 去咁耐..莫非真係唔去?
PangChiYeung 發表於 2012-2-14 19:55

應該今晚去,因為黃偉文已訂造一對鞋給她了

如果真係唱
應該有wyman 喜愛既野孩子
-Prince- 發表於 2012-2-14 20:36

她在微博上講他們三個今晚會有特別節目慶祝情人節,應該是會去concert yy

二人擁抱後,更感動的,陳奕迅出來唱:最! 佳! 損! 友!
艾石仔 發表於 2012-2-14 23:28

太正了。其實我最恨睇是eason & hocc 合唱芳華絕代那段,希望明天早上可以睇到視頻,貪心;P

千fa壓軸,好YEAH!!
cece 發表於 2012-2-14 23:31

應該是eason壓軸才對,不過無所謂,睇得開心便可:victory:

何韻詩 陳奕迅 - 芳華絕代 @ CONCERT YY 黃偉文作品展 2012-02-14
Ki 發表於 2012-2-15 01:31

嘩,終於有片睇,謝謝:victory:

都有人講過最佳損友都係寫緊基仔
harry 發表於 2012-2-15 02:03

我只聽過是楊千嬅和謝霆鋒兩個人

【on.cc 東方互動 專訊】 黃偉文與服裝品牌合作推出全新服飾,他表示意念用了五分鐘就想出來,反而草稿改了 ...
discovered 發表於 2012-3-14 14:47

點解環球咁麻煩,無陳奕迅等於concert YY無咗個膽,失望:curse:

回復 601# discovered

唉﹗咁更加無望了:'(

CONCERT YY CD & DVD, NOT ONLY DVD?

【港版】黃偉文 Concert YY 6DVD+6CD 首批豪華版 預訂(資料:洶寶網)

變左6DVD既=...=咁係6定4...快D出list la xDDDDD
艾石仔 發表於 2012-9-16 22:25

嘩﹗如有又出CD和DVD,咪要好多錢,真係要諗諗先:L

[/td][/tr]
[/table]呢到寫-.-唔知真定假
艾石仔 發表於 2012-9-16 22:41

WYMAN'S WEIBO 都講明是CD及DVD,我猜是真的

6CD/4DVD
同埋無左克勤=(
世界末日的早上呀!!!!!
但照計無理由無deep wo
因為eeg應該會放版權喇 ...
tungbilly 發表於 2012-9-19 00:12

邊度講6CD/4DVD,海報無寫到:o

4DVD poster 有寫
btw,唔係 6 場都有錄
以我記得第 1 同第 3 場無
星勤 發表於 2012-9-19 00:47

究竟會唔會出埋CD:o

海報右下角細細只字度有講啊
chb23 發表於 2012-9-19 00:58

見到了,謝謝:victory:

你會唔會買齊呀:)

有人幫我解答左喇

其實我想知4DVD可以放6個半鐘既內容@@?
咁咪一隻碟要放超過個半鐘?
最後到底cut左咩 ...
tungbilly 發表於 2012-9-19 11:40

I GUESS HOCC & EASON 嗰首芳華絕代肯定會剪、海報冇出現過GE歌手嗰啲都會CUT,其他真係唔知點?