返回列表 發帖
夠啦
15年嘅嘢無端端拎出嚟講
無端端又咁多人好似好識教仔咁嚟插千嬅

兩件事喎
想個仔man d唔代表佢唔想/驚Torres係hehe

"遺傳左佢老豆" 講到好似真咁既?  ...
JasOh103 發表於 2017-2-5 18:26

而且好老實啦
有邊個阿媽會想個仔係la型或者hehe
成班人又要站在道德高位講咩楊千嬅價值觀有問題
不知所謂

唔系暗示話佢唔想個仔gay,性別認同/性取向亦都系兩樣野,但research都證實過gay童年時系比較中意玩女仔 ...
loowee 發表於 2017-2-5 18:46

接受d frd係hehe同接受個仔係hehe完全係兩件事囉

我完全唔明做乜講講下d人會話千嬅恐同
成件事完全冇講同性戀囉

我仲記得前排佢個髮型師係ig揸住花同佢bf話去wedding
千嬅即刻話恭喜佢
其實人地兩個只係去frd嘅wedding party
如果佢恐同就唔會咁得閒恭喜人啦

其實最變態係好多人條片都冇睇就鬧
明明千嬅話同條個仔一齊玩煮飯仔 學厨房嘢
何來話煮飯仔係係la型啊

其實條片千嬅講得幾生活化幾好笑
不過的確諗深一層, d內容係唔應該覺得好笑既... ...
John 發表於 2017-2-5 21:02

睇到千嬅後尾帶住Torres去了解elsa同d公主嘢就知千嬅係好理智嘅家長
當時個仔仲細佢又未識應付啫

東方新地again? 見謝kay 大肚無新聞所以做千嬋
cathay1996 發表於 2017-2-6 03:33

其實老實講我唔覺東方新地有心搞呢件事
要搞一早搞咗
係早兩日有個fb出咗post講咗下先突然咁大回響
後尾人地del埋個post但d人仲係唔放過佢要狙擊

就是看不慣有些人硬要挖出來說, 這世界真的什麼都要拿出來批評嗎?批評完其實世界也不會改變,重要是反思 ...
oreo 發表於 2017-2-6 06:19

最奇怪係有班友突然又話人恐同
越講越遠

今次鞭屍個page sundaykiss都係屬於東方新地
John 發表於 2017-2-6 06:37

頭先睇咗下sundaykiss
未免太多楊千嬅啦啩
做乜呢排日日講

其實圍插既人咪又係gender stereotype
乜煮飯仔/鍾意粉紅色就係gay咩
最多咪只可以話係na ...
Lewis 發表於 2017-2-6 08:43

Exactly !!!!!!!!!!!!!!
班友冇嘢做見人插又插

如果所有女人都係ELSA樣我諗九成男人都會中途轉基所以千嬋KEY個仔係ELSA個頭係好精明決定,護士果然 ...
Kaybb 發表於 2017-2-6 19:58

其實多年前就唔明點解frozen會咁紅

啲小妹妹覺得佢好靚
又識魔法
皮膚又白雪雪
主題曲又好聽
matthew1990 發表於 2017-2-7 10:27

都係白雪公主靚d

其實frozen大多fans係女童
男童的確無咩鍾意frozen
Kaybb 發表於 2017-2-7 18:23

係咩 我見好多男bb玩

回復  zab5343

我有幻想過如果丁生同我....中途千嬅返到黎見到會點....
自己偶像撞破老公同自己偷食 ...
al08_econ 發表於 2017-2-7 20:39

好變態啊

Sorry 我唔覺得有矛盾
不過 唔緊要 我只係講自己想法
至於 Kay 同千嬅 對待同性戀嘅態度有分別
上面已經 ...
tributehotel 發表於 2017-2-9 20:45

既然你唔認同na型等於hehe
咁做咩屈千嬅係咁認同呢

個矛盾點咪就係 你識得講乸型唔一定等於HEHE
但你又要一口咬定美麗嬅一定係介意緊自己個仔係HEHE W0R{ ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-2-9 20:55

個腦諗d嘢都一樣

其實呢個POST 可以CLOSE

無論點 都會繼續愛美麗嬅
wchild 發表於 2017-2-10 19:14

呢個topic已經變曬唔同嘢
我都俾人追擊咗幾日

突然醒起細個真係好鐘意睇Disney d公主系列
我媽咪仲買好多vcd俾我成日睇
可能真係小朋友唔好睇咁多princess嘢好d

係小朋友自己有興趣,搵黎睇,可能睇得多就會鐘意掛我細個對barbie好反感,覺得太真太恐佈, ...
harryharry 發表於 2017-3-2 13:16

我細個仲買好多barbie同ken幫佢地換衫又剪佢地頭髮