返回列表 發帖
回復  Nicholas

我最喜愛系列獎項易受聽眾/網民情緒牽動, 與903台方喪播/狂冠大國歌曲難以同日而語。另外 ...
EricC2021 發表於 2024-2-4 12:52

乜狂播唔係煙花歌同dumdum咩?

佢又試唔肯唱廣東話歌
kenneth 發表於 2024-2-4 18:41

如果揀Where Did You Go既話,頭先實全場大合唱

美蔓新歌好正,少少副歌都已經好touching
开花五千日

如果揀Where Did You Go既話,頭先實全場大合唱
阻住 發表於 2024-2-4 18:46

瘋了話一首要收200萬喎 佢敢?

不能同意更多index: 2

btne 係咪有得 RE
Music Treasure Chart Week 22: 慢性分手 | Thank You Postman | 年輪海

估最後 4ne1re (btne re, let’s make the stupid famous / 過敏日常 / 初心小島 / 樓上裝修 ne). 903對自己dj通常幾好,7AP都送個季軍
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

不能同意更多index: 2
Kfmusic 發表於 2024-2-4 19:42

希望粉紅A同903荃面結盟拎至尊歌
DM多仔多到覆唔哂

希望粉紅A同903荃面結盟拎至尊歌
mosesming 發表於 2024-2-4 20:45

粉紅商台共同體

回復 308# mosesming
全CM都會支持粉紅A首奪十大。

Chill Club 推介榜@2024/02/04
RK  LW Songs        Singers
01  03  再見有時       sica
02  07  雙喜樓        Twins
03  10  9SHAKE       楊安妮
04  09  史詩式完結      葉巧琳
05  06  爆煲急救指南     The Hertz
06  ne  以正義之名      陳蕾
07  08  你不會一輩子的愛上我 Tyson Yoshi
08  04  戀愛禁止       乙女新夢
09  ne  I’m Marf-elous     邱彥筒
10  ne  LOUDER       周殷廷

3 首新歌

Eliminated:
RK  LW Songs        Singers
XX  01  社交恐懼癌      陳奕迅
XX  02  緊急聯絡人      Gareth.T
XX  05  Joy Boy       葉振弘

評分人數

前幾日咩事
在線會員 - 36 人在線 - 16 會員(2 隱身), 20 位遊客 - 最高記錄是 6000 於 2024-1-31.

前幾日咩事
在線會員 - 36 人在線 - 16 會員(2 隱身), 20 位遊客 - 最高記錄是 6000 於 2024-1-31 ...
梨胃言 發表於 2024-2-4 21:21

啱㗎 e會員發表咗長文議組共同體
好多人特登上嚟睇

前幾日咩事
在線會員 - 36 人在線 - 16 會員(2 隱身), 20 位遊客 - 最高記錄是 6000 於 2024-1-31 ...
梨胃言 發表於 2024-2-4 21:21
Probably technical issues such as bots or crawlers accessing the site or distributed denial-of-service (DDoS) attacks that lead to sudden traffic spikes?

回復 312# 梨胃言
大家結盟睇e會員梗係多人啦

又冠自己人
搶左閘先
Nick's Music Selection 2024 (Week 23)
1. 靈魂有路 - 雷同二友  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 趁你旅行時搬走 - moon tang

又冠自己人
搶左閘先
Nicholas 發表於 2024-2-4 22:07

牙席 Gt TY呢幾個應該預咗冠㗎啦
仲要有兩個係*獨家*冠

牙席 Gt TY呢幾個應該預咗冠㗎啦
仲要有兩個係*獨家*冠
CMH 發表於 2024-2-4 22:08

死左啦喎
Music Treasure Chart Week 22: 慢性分手 | Thank You Postman | 年輪海

又冠自己人
搶左閘先
Nicholas 發表於 2024-2-4 22:07

咁呢首係好聽嘅