返回列表 發帖
係fans都要問一句 點鬥 lol
依家已經係 marf 雲姨 jace 嗰堆既世界
Wonders 發表於 2024-5-12 19:33

你有冇睇 chill club  女歌手最後五 強 : 蕾 / 堅/ 樹 / Kay / Sammi
          你講呢三個都無入五強喎

多過一首wo.. 想多D歌手有獎攞?
之前唔係懶矜貴咩?

Dear Jane
SKM HK Music Chart 2024 Week 23
冠軍歌:炎明熹 - 還有一艘救生艙

7成神徒投邊個女歌手
梨胃言 發表於 2024-5-12 19:32

多謝update埋得獎名單post
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

46%得票率先正常
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 戀愛腦之死 - 陳健安

華納啲公司票係咪俾左DJ

多幾個獎唱片公司先放人嚟

蕾婆ready

RB 有嚟
Music Treasure Chart Week 22: 慢性分手 | Thank You Postman | 年輪海

冇睇直播,驚今晚發惡夢
But 發現專業評審冇揀林家謙

3首評審, 都要分番豬肉
kevinlai1621 發表於 2024-5-12 19:33

成台豬肉
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

專業返啲

專業評審=呃一線歌手出席

冇睇直播,驚今晚發惡夢
bagfgfcde 發表於 2024-5-12 19:40

專業評審0%
幸福多於我預期

冇睇直播,驚今晚發惡夢
bagfgfcde 發表於 2024-5-12 19:40

可能下年自己做評審
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 22 冠軍歌:容祖兒 - 九秒九

仙女冇

笑死連豬肉都要分俾dear jane

DJ 仲快過美管 2 獎
Music Treasure Chart Week 22: 慢性分手 | Thank You Postman | 年輪海

點解DJ 連拎兩首 明明啲歌越嚟越悶 兼唔hit  !

連專業都亂嚟
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

豬肉
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

Dear Jane退出樂壇未

乜料,睇到個名單真係貽笑大方。

有幾個連音準都未搞掂wor 大佬

泥鯭現場睇有無尷尬
再將我相信的如煙火般綻放

九字歌

唱九字歌
SKM HK Music Chart 2024 Week 23
冠軍歌:炎明熹 - 還有一艘救生艙

Diva 出現

後入

乜料,睇到個名單真係貽笑大方。

有幾個連音準都未搞掂wor 大佬
hkbaby 發表於 2024-5-12 19:45

亂頒

點解DJ 連拎兩首 明明啲歌越嚟越悶 兼唔hit  !
KT1999 發表於 2024-5-12 19:43

浮床呢d pop到咁, 其實就唔應該入搖滾歌

典解煎出場又又叒冇歡呼聲
離不開 留不低

救命豹TY GT RB都有????

Ginlee出場零歡呼聲

CM最喜愛歌曲
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

回復 131# LoveMirkay520
Because she is flop

全場靜晒

CM最喜愛歌曲
JasOh103 發表於 2024-5-12 19:46

之一
幸福多於我預期

幸兒出場

CM最喜愛歌曲
JasOh103 發表於 2024-5-12 19:46

Chill Club冇上榜歌曲
離不開 留不低

呢part幾好
开花五千日

希望 AK (Aga Kong) 有獎!

浮床呢d pop到咁, 其實就唔應該入搖滾歌
kevinlai1621 發表於 2024-5-12 19:45

根本亂Q嚟 ! 肯定華納拎最多獎 ! 大國同Viutv 唔想變勁歌  拉攏華納
       MC 拎男歌手金獎 豹拎女金 DI 拎樂隊金

Gin lee好過有獎d歌手

Jason 降 key 唱?

陳伯 煎煎live 正常
再將我相信的如煙火般綻放

回復 144# Kj2052
煎係有實力嘅Diva

根本亂Q嚟 ! 肯定華納拎最多獎 ! 大國同Viutv 唔想變勁歌  拉攏華納
       MC 拎男歌手金獎 豹拎 ...
KT1999 發表於 2024-5-12 19:48

MC攞男金暴動都似, 男歌手3甲或者都有機嘅

唱 孤獨的對岸 係咩玩法

美匡唱法真係變咗
开花五千日

MC 拎男歌手金獎 豹拎 ...
KT1999 發表於 2024-5-12 19:48

MC都無入五強
金咩獎