返回列表 發帖
在小咸書睇過大陸鏡粉應援,合照就得幾個魚毛阿嬸在搞,火不到哪裡去 ...
jun518 發表於 2024-5-6 15:06

未就係幾個魚毛都 要 / 可以 / 全力 搶到新聞

睇下邊個了解角度啱自己
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

泳兒今週冠
祖9秒9熱播
小巧520 出2nd plug
Gin 2nd plug 未知日期

內部競爭好大 ...
Mui 發表於 2024-5-6 14:03

Gin 5月中出
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

以上原因其實係做人同生活ge基本wo....
一般人吾孝順吾努力都俾人鬧啦,甘都可以係賣點。。。

不過,都 ...
hkbaby 發表於 2024-5-6 13:54

我想聽果個人嘅原因

徐浩作品都拎到專業評審獎,香港樂壇真係死咗
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

美容 例外ga wo,你認為佢需要同一班霉妹爭咩?
hkbaby 發表於 2024-5-6 14:36

呢幾年EGG一年3-4冠,邊有咁多位冠?
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

Ian正wo,鏡中清泉,搶到飛個話可以一睇。
冇比較冇傷害,Ian拍住姜x即刻升LV,完全唔同層次

讚我播到失禁
女金了

冇比較冇傷害,Ian拍住姜x即刻升LV,完全唔同層次 ...
Ladyfafa 發表於 2024-5-6 17:26

同以前Kary差唔多

冇比較冇傷害,Ian拍住姜x即刻升LV,完全唔同層次 ...
Ladyfafa 發表於 2024-5-6 17:26

算唔算默默咁做又唔特別出風頭

同以前Kary差唔多
梨胃言 發表於 6/5/2024 17:28
即係Ian 會係新CM天王

kwanie 發表於 2024-5-6 17:31

留一天叱咤live有啲位幾似我本人

榜尾好似無位上Cloud
分手的決心同Let Go有指標

Chill club好似仲未公佈個line up

kwanie 發表於 2024-5-6 17:31

明明已經係
DM多仔多到覆唔哂

莎士比亞 拿拿聲死左佢算啦
mt666 發表於 2024-5-6 12:33

必冠
Weekly Pick: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

Gin 5月中出
fifty1205 發表於 2024-5-6 15:55

She's coming
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

榜尾好似無位上Cloud
分手的決心同Let Go有指標
梨胃言 發表於 2024-5-6 17:35

中!

反而嗰兩個新人停曬

究竟有幾鍾意燈
開燈熄燈完又開錯燈 之後又街燈 而家又煤氣燈

究竟有幾鍾意燈
開燈熄燈完又開錯燈 之後又街燈 而家又煤氣燈  ...
WZA111 發表於 2024-5-6 18:20

又出悶歌

究竟有幾鍾意燈

可能想講自己酷愛903 等903俾個女金佢
好似幾好聽咁

中!

反而嗰兩個新人停曬
Kj2052 發表於 2024-5-6 18:18

冇位上啦,就算有都應該上得一個
SKM HK Music Chart 2024 Week 21
冠軍歌:Kiri T - 至少做一件離譜的事

究竟有幾鍾意燈

First Date
    IDK
    Dum Dum
    Diff.
Weekly Pick: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

好似幾好聽咁
Yan 發表於 2024-5-6 18:25

個demo 好好聽

唔知落到佢手會變成點呢
SKM HK Music Chart 2024 Week 21
冠軍歌:Kiri T - 至少做一件離譜的事

好似幾好聽咁

可能講緊英皇2023全年都gaslight gingin會有女金

好似幾好聽咁

有啲似Falling+我說

個demo 好好聽

唔知落到佢手會變成點呢
leo_03 發表於 2024-5-6 18:29

就咁聽就係悶歌
連主題都係

究竟有幾鍾意燈

雖然個名好黃偉文 但都想係阿方繼續寫燈系列俾佢
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

可能講緊英皇2023全年都gaslight gingin會有女金
WZA111 發表於 2024-5-6 18:29

告別煤氣燈係咪啫係終於醒覺自己唔可以加兩場加兩場

WZA111 發表於 2024-5-6 18:29

不如轉叫告別霉氣燈 祝願2024年有女金

其實果個 文青點解可以死位完都播得甘勁?

講行文青路線,蛋果隻 美蚊 就算唱歌好麻麻,d作品都有趣過呢件文青多多聲
依加文青路線係鬥悶?

其實果個 文青點解可以死位完都播得甘勁?

講行文青路線,蛋果隻 美蚊 就算唱歌好麻麻,d作品都有趣過呢件 ...
hkbaby 發表於 2024-5-6 18:41

歌女路線就啱,蚊簽錯公司啦,越做越霉
click here

歌女路線就啱,蚊簽錯公司啦,越做越霉
gcgoobi 發表於 2024-5-6 18:44

美蚊 至少可以拍 美馬 開live 保人氣

今日Ian 演唱會 強大人做代表
佢係咪升左職?
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

傳緊mc廣州開演唱會
开花五千日

傳緊mc廣州開演唱會
xm1n9 發表於 2024-5-6 19:32

MC 要投共了,下個是咪到陳蕾要返家鄉

MC 要投共了,下個是咪到陳蕾要返家鄉
賴爽 發表於 2024-5-6 19:33

開演唱會就叫投共? 但佢好多歌大陸都唔唱得,陳蕾更甚
click here

mc都開嘅話,陳蕾遲早都返大陸架啦,痛失最女
开花五千日

xm1n9 發表於 2024-5-6 19:57

以回鄉之名

幸兒一早返咗都有五強

喜歡黃言9

幸兒又出燈歌是咪想登一世冇女金
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

好難講,Jay 冇斷過冠。 而 泳aiiii就要做限定一姐果時d冠先穩陣。
如果真係冠,希望佢出個remix 俾997 r ...
hkbaby 發表於 2024-5-6 14:40

給自己的信2.0?
泳兒第四位好似有優勢多少少會冠rthk

四台同步冠撞到正就好x正

cc又專屬旦記第十位
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

煎愛ducan
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

flop Gin 新歌告別煤氣燈,歌名好娘
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

我等我在 發表於 2024-5-6 20:31

告別霉氣,好意頭,係人都知EGG最多霉
click here

回復 49# wing

陳蕾得罪中央 返唔到大陸
陳蕾冚家死

成日都出完歌先知,趕唔上新歌發佈進度?????收到!小編為你預告定,包你可以準時上 KKBOX 聽歌????Mark定時間喇????

7/5
陳懿 Christy Chan Yi〈沉積物〉@christychanyi
Zpecial〈Drunk Call〉@zpecial_hk @warnermusichk

8/5
tripleS 新專輯《ASSEMBLE24》@triplescosmos

9/5
Nancy Kwai〈Out of the blue〉@nancykwai
逆流〈你是世上最耀眼的光〉@niliu_official
HKACM, 張崇德〈最後的情書〉@hkacm_worship @dr_peter_cheung

10/5
陳健安〈戀愛腦之死〉@on_callstar @mediaasiamusic
WinWin 楊安妮〈星之形〉@__on.i @makerville.official
Stray Kids〈Lose My Breath (Feat. Charlie Puth)〉@realstraykids @charlieputh
Alec Benjamin 新專輯《12 Notes》@alecbenjamin

成日都出完歌先知,趕唔上新歌發佈進度?????收到!小編為你預告定,包你可以準時上 KKBOX 聽歌????Mark定 ...
Kj2052 發表於 2024-5-6 20:50

無煎
Harvard都不可教導

我等我在 發表於 2024-5-6 20:31

係咪延續街燈故事?

係咪延續街燈故事?
Serendipity 發表於 2024-5-6 20:59

延續開燈熄燈故事