返回列表 發帖
中大
理大 都要搞
黑警到呢家都唔肯收手
kaman921 發表於 2019-11-17 23:53

放心
上面就係想滅族

之前幾單釋法都同中港關係有D關係,但緊急法完全不涉及中港關係,100%香港內部事務,根本唔可以釋法!!{:1_ ...
酷愛903 發表於 18/11/2019 16:58
你幾十碎人咪咁天真啦
人大想做乜就做乜
they dun care~~~

6點見
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

你咪燈住先
人地人大釋個法咪又要收 _
你真係仲覺得有法治
仲有險可守咩 ?_? ...
kwanie 發表於 2019-11-18 13:59

之前幾單釋法都同中港關係有D關係,但緊急法完全不涉及中港關係,100%香港內部事務,根本唔可以釋法!!
100%肯定藝術與科學WK23 903冠硬!!賭幾多都得!!

高院裁定緊急法中"危害安全"部分違憲,所以禁蒙面法亦違憲,判泛民勝訴 ...
酷愛903 發表於 18/11/2019 12:56
你咪燈住先
人地人大釋個法咪又要收 _
你真係仲覺得有法治
仲有險可守咩 ?_?

我係巴塞隆拿嘅frd都話當地好多公共設施嘅破壞唔係示威者本身,而是被嫁禍的啦。
舞來舞去 不日內開始錄音。

高院裁定緊急法中"危害安全"部分違憲,所以禁蒙面法亦違憲,判泛民勝訴
100%肯定藝術與科學WK23 903冠硬!!賭幾多都得!!

黑警封哂理大D出口,一出就拉(有記者證記者除外)

歷史不會原諒你們
the world is watching

中大
理大 都要搞
黑警到呢家都唔肯收手
再將我相信的如煙火般綻放

呢條友想博乜?
kaman921 發表於 2019-11-17 12:56

驚啲subscribe太多
利申:已unsub同unlike

呢條友想博乜?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

天水圍15歲仔仔。。希望你無事啦。。

搵解放軍清
係犯法既
send email去比侵侵先~

反而想知 港大 科大 樹仁 公開 教大 呢五間宜家個校園破壞程度點
Hanson 發表於 2019-11-15 19:26

科大早於周梓樂去世當日已被大肆破壞
港大11/11起亦有黑衣人堵路及由行人天橋向薄扶林道掟雜物,11/11 POPO一度進入校園,之後幾日冇
樹仁、教大、公開冇人搞,前兩者位置太偏辟,公大並非位處旺區

多謝支那人幫香港清潔。。香港清潔工人可以88啦。。支那人免費幫香港掃。。

周柏豪愛國愛黨。
kaman921 發表於 2019-11-15 18:49

笑到
上面要佢奶就去到盡

段爸入中大都阻唔到中大開拖
酷愛903 發表於 2019-11-12 20:29

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

冰封三尺非一日之寒 你講緊既現象就算有冇依場運動 香港都會發生/已經發生緊
依場運動只係將所有壓逼住 ...
屮SiU霖屮 發表於 2019-11-12 00:15

世界唔見得好和平
香港只係just one of them
而家世界真係好亂好多國家都有示威打仗

一陣上面無水抽起條根出軍WW3其實唔出奇

簽名被屏蔽

周柏豪愛國愛黨。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

相對訴求上 區選根本唔太重要 取消=欖炒
利申:會投

唔滿意法院判決就縱火,咁樣係企圖干預司法獨立且是恐嚇法庭,絕對不能接受!! ...
酷愛903 發表於 2019-11-14 20:12

港鐵九龍塘被破壞後, 黑衣人說收隊. 咁誰會說收隊? 法院縱火究竟又是誰做呢   
最大懷疑縱火者就是.........誰最不想區議會選舉順利舉行........

唔滿意法院判決就縱火,咁樣係企圖干預司法獨立且是恐嚇法庭,絕對不能接受!! ...
酷愛903 發表於 2019-11-14 20:12

林鄭負責撥火
已fc.

好彩你燈一燈
hehehaha 發表於 2019-11-14 19:52

唔滿意法院判決就縱火,咁樣係企圖干預司法獨立且是恐嚇法庭,絕對不能接受!!

沙田法院被縱火 大律師公會律師會譴責 (15:11)

【15:11】香港大律師公會亦強烈譴責有人縱火破壞沙田法院 ...
酷愛903 發表於 2019-11-14 19:28

好彩你燈一燈

https://news.mingpao.com/ins/%E6 ... 3%E8%AD%B4%E8%B2%AC
沙田法院被縱火 大律師公會律師會譴責 (15:11)

【15:11】香港大律師公會亦強烈譴責有人縱火破壞沙田法院,指出昨晚(13日)各區的暴力及縱火行為造成嚴重廣泛破壞,「攻擊法院的象徵性尤其嚴重」,等同直接衝擊香港特別行政區的獨立司法權,是對法治「最嚴厲的侮蔑及挑戰」;若破壞法院行為持續,香港的憲制框架將「革滅殆盡」,「對所有香港市民帶來災難性的後果」。

【12:49】律師會會長彭韻僖今日(14日)發聲明表示,有人疑不滿裁決,昨日(13日)到沙田裁判法院縱火,彭強烈譴責所有因不滿法院裁決而威嚇司法機構的惡意行為。

彭韻僖指出,法院的任務是依法公正地裁決每宗案件所涉及的法律和事實,不管爭議的性質為何,以及涉及何人;若當事人就法院初審的判決不滿有權上訴,司法系統有既定程序處理上訴。

香港律師會指出,捍衛法治和司法獨立,都是維持香港繁榮穩定的重要基石,法治是民主基石,沒有法治的民主,只會陷入亂局。

同意,點都唔可以燒法院,法庭係司法獨立的象徵,喺法庭縱火係公然挑戰司法獨立,絕對係錯得好離譜!! 必須予以讉責!!

天水圍仔仔俾TG 擊中。。昏迷中。。希望無事  。。得15歲。。
kk8733 發表於 2019-11-14 13:13

CLS, it becomes a normal thing in our daily life. It is not acceptable.

天水圍仔仔俾TG 擊中。。昏迷中。。希望無事  。。得15歲。。

本帖隱藏的內容需要積分高於 950 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
hkwilliamsiu 發表於 2019-11-13 16:51

可惜我唔夠分睇唔到,可否DM?

教育局拖到今日1420才宣布明天停課

其實點解會有呢條友?幾時開始出現㗎,好鬼煩,以前都冇啲咁嘅人喺CM。 ...
Serendipity 發表於 13/11/2019 11:14
KEEP 住都有
只不過唔係用呢D ANGLE 去撩事鬥非啫
我覺得幾有創意喎又, 係垃圾咗啲啫

其實點解會有呢條友?幾時開始出現㗎,好鬼煩,以前都冇啲咁嘅人喺CM。 ...
Serendipity 發表於 2019-11-13 11:14

真係唔知幾時開始出現
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

Er sir 真係幽默 可樂原來係小型滅火筒

果條垃圾唔會理你架
abcxyz302006 發表於 2019-11-12 23:20

其實點解會有呢條友?幾時開始出現㗎,好鬼煩,以前都冇啲咁嘅人喺CM。

今朝一早東鐵全停、吐公全封,新界東人根本出唔到市區,好多巴士都停哂,教育局拖到7點半大多數學生哥出哂 ...
酷愛903 發表於 2019-11-13 10:16

佢尋日話唔肯停課又話圈套又盛,但今日又落唔到台嘛,咪將個波推返俾大家囉,超賤!

今朝一早東鐵全停、吐公全封,新界東人根本出唔到市區,好多巴士都停哂,教育局拖到7點半大多數學生哥出哂 ...
酷愛903 發表於 2019-11-13 10:16

之後喺地鐵站拉曬啲學生

今朝一早東鐵全停、吐公全封,新界東人根本出唔到市區,好多巴士都停哂,教育局拖到7點半大多數學生哥出哂門口才出新聞稿叫家長自行決定返唔返學、死都唔肯宣佈停課、罔顧學生安全,真係CLS!!!!!!!!!!

自衛至少都買對手套
47. Bring Him Home
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

香港人明天繼續呀。。

本帖隱藏的內容需要積分高於 1500 才可瀏覽

無論你係咩立場都好
大家都要出去救救香港人
今時今日香港病得好嚴重
唔係留喺屋企好嬲睇直播做鍵盤戰士
到 ...
kaman921 發表於 2019-11-12 23:06

果條垃圾唔會理你架
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

點解六合彩又要停?唔係有網上投注乜?

無論你係咩立場都好
大家都要出去救救香港人
今時今日香港病得好嚴重
唔係留喺屋企好嬲睇直播做鍵盤戰士
到呢個時候個位會員停止講風涼話

呢排睇新聞睇到好嬲好灰