返回列表 發帖
AL Kaho +Him 全部都可能係男同
Kfmusic 發表於 2024-4-17 17:52

有冇女同心水
47. Bring Him Home
week22
1 . 林家謙        喃嘸師感官漫遊

有冇女同心水
b01091018 發表於 2024-4-17 18:24

離譜的事

霏姐錄歌
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 21 冠軍歌:Nancy Kwai - Out of the blue

估唔到幸兒第五隻銀係輸俾後輩
CMH 發表於 2024-4-17 13:41

抵啦 ginlee串流仲低過cloud

徐浩又翻炒舊作  深閨 副歌 feels like We All Are, 最後幾句好似 洪助昇 首 生活復常

去 ...
boy4dudes 發表於 2024-4-17 16:58

徐浩 T-Ma Edward Chan呢啲聽得多都會認到完全一樣嘅野
所以有時唱片公司叫歌手自己作番啲野都唔止成本問題
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

dirty rhythm 好聽過晒AL D 噪音快歌

快劍俠 發表於 2024-4-17 19:31

覺得首歌似Jeremy啲style

但唔夠soty 深__好聽

tamabaron 發表於 17/4/2024 20:14
ANSON LO - Sam Gwai

已經估計到AL男金
903會tag AL係城城之後第一個拎男金嘅跳唱歌手
DM多仔多到覆唔哂

LAFS果然反cup,都話佢今wk冠硬啦!
死位似係衰仔樂園
100%肯定藝術與科學WK22 903冠硬!!賭幾多都得!!

tamabaron 發表於 2024-4-17 20:14

個cover啲字體寫到 門西 字咁

深閨 英文叫 The Homebodies, AL 心聲: 想退休後做個黐家嘅老婆?

歌詞有句 "一生的舞藝 留來夜裏對著你發揮" 同 "Boom boom boom 碰到你的 bang bang bang" 有得 fight, 一樣咁淫

另一句 "宇宙就算給摧毀 尚有小小約櫃 夢想的家也一起守到底" 小小約櫃 - 幾年前出左櫃, 而家反而要 don't ask don't tell

第一次喺電台聽 已經覺得首歌jeng
SKM HK Music Chart 2024 Week 21
冠軍歌:Kiri T - 至少做一件離譜的事

Diff. 07>06>05>09>05>07*

梨胃言 發表於 2024-4-17 20:50

連續兩年快歌十大
那陣時不知道 置身的日子都發亮

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

艾粒RE 週數要-1
煎冠先讓路比美祖?
後面好似無乜歌好攝

連續兩年快歌十大
danlam15 發表於 2024-4-17 21:02

Kary都試過
**** 本內容被作者隱藏 ****艾粒RE 週數要-1
煎冠先讓路比美祖?
後面好似無乜歌好攝 ...
kwanie 發表於 2024-4-17 21:03

深_ 空降

Ian、MC、Jay Fung可以直接爭金、銀
l00540 發表於 2024-4-17 18:10

MC D 歌差咗咁多 點爭..出埋隻雜錦 TERRIEBLE 大碟

MC D 歌差咗咁多 點爭..出埋隻雜錦 TERRIEBLE 大碟
hissorhk 發表於 2024-4-17 21:19

MC要去徐浩先有得救
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

**** 本內容被作者隱藏 ****
艾粒RE 週數要-1
煎冠先讓路比美祖?
後面好似無乜歌好攝 ...
kwanie 發表於 2024-4-17 21:03

其實呢堆歌都夠冠到Week21
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

Diff. 未派加長版都就快70
梨胃言 發表於 2024-4-17 14:12

都話咗2分鐘貨仔係radio friendly
click here

我霏快啲出自信快歌搶十大

梨胃言 發表於 2024-4-17 20:50

伸縮自如的愛嘅走勢比較靚
Weekly Pick: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

都話咗2分鐘貨仔係radio friendly
gcgoobi 發表於 2024-4-17 21:39

話說MV幾時有? 比起前年今年有點低調
Weekly Pick: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

Willjohnson 發表於 2024-4-17 21:43

幸兒最好聽嘅歌都係零宣傳
九字歌 虛火 天地

( 話時話,首歌最早真係諗過叫《莫生氣》《息怒經》或者《莫生氣——長輩圖》)

咁都係叫返儀態訓練學院算啦

( 話時話,首歌最早真係諗過叫《莫生氣》《息怒經》或者《莫生氣——長輩圖》)

咁都係叫返儀態訓練學院算 ...
wing 發表於 2024-4-17 21:50

Jay Fung is flopping
越嚟越有男金相

Complete waste of the melody LMFAO

JF今年隻碟係咪又係EP

Willjohnson 發表於 2024-4-17 21:43

EGG 無錢拍
click here

回復 117# kwanie

How about Vincy?

咁都係叫返儀態訓練學院算 ...
wing 發表於 2024-4-17 21:50

仲好意思寫出嚟都幾好笑

我霏係咪準備come back
2023版火車兩難:
不是Gin粉便是鏡粉

希望喃嘸師感官漫遊至尊歌

霏姐錄歌
JayantL 發表於 17/4/2024 18:33
女金來了OMG
仲好意思寫出嚟都幾好笑
Yan 發表於 17/4/2024 22:26
呢條友一要解畫都係唔能得掂架啦

霏姐錄歌
JayantL 發表於 2024-4-17 18:33

係咪今年開Ping Pung成軍20周年演唱會
跟住下年開單霏20周年演唱會

係咪今年開Ping Pung成軍20周年演唱會
跟住下年開單霏20周年演唱會 ...
阻住 發表於 2024-4-17 22:48

荃力支持香港Gwen Stefani/No Doubt復出
DM多仔多到覆唔哂

AL Kaho +Him 全部都可能係男同
Kfmusic 發表於 2024-4-17 17:52

Kaho紅館露腰嗰身打扮...
男同嫌疑好高

Kaho紅館露腰嗰身打扮...
男同嫌疑好高
ahshunlee 發表於 2024-4-17 22:57

人妻佢都flirt過 點會係呀(唔好問我source
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 21 冠軍歌:Nancy Kwai - Out of the blue

回復 118# 梨胃言
相信用大國能力深__有十大 而且又係光頭加持有着數
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

回復  梨胃言
相信用大國能力深__有十大 而且又係光頭加持有着數
cubex___ 發表於 2024-4-17 23:11

咁好似好過 兒登攞嘅

不過兩隻歌都係屎,冇乜分別
SKM HK Music Chart 2024 Week 21

摯友 A-Lin (The First Take)

今年 EEG 谷 Gin 泳兒 馬面?

最愛 :

周國賢.迪子.蔣雅文.黃馨

今年 EEG 谷 Gin 泳兒 馬面?
Hoyin 發表於 2024-4-18 00:48

點解無啦啦plug首咁悶既歌,還是係電視劇主題曲?

低調is her attitude
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

咁好似好過 兒登攞嘅

不過兩隻歌都係屎,冇乜分別
leo_03 發表於 17/4/2024 23:17
突然覺得Lost At First Sight 好唔少

kwanie 發表於 2024-4-18 09:59

其實係不錯的新嘗試,但可以再跳脫啲
100%肯定藝術與科學WK22 903冠硬!!賭幾多都得!!

kwanie 發表於 2024-4-18 09:59

Ian經常受惠於 「咦 呢個鏡仔對比起XX XX 同 XX 都好正常啊」
呢種感覺

希望 pandora 可以拎到十大

其實安全地帶已經要拎

愷鈴 依首好似麻麻咋喎