返回列表 發帖
牙迦真係反gin頭號份子
WZA111 發表於 2024-5-8 19:14

迦屍放舒文出嚟都唔俾Gin
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

成班女都flop 除咗祖兒
JasOh103 發表於 2024-5-8 20:17

可能覺得自己flop咗先要九秒九追番上嚟
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

估唔到flop巧搵flop迪作曲背後一定有用意支持talent aga
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

9.9s播到傻 容天后今年想衝最女?

henhenhen 發表於 2024-5-8 21:30

跟住上台講,今年係我入行30年,然後有人係身邊不斷講佢係偉大歌手
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

henhenhen 發表於 8/5/2024 21:30
相比起黃言九秒九原來都係好少事

迪迪幫祖兒 小巧 Twins寫歌
係咪完約過英皇搶gin gin quota

荃力支持Gin Lee搵多次劉俊謙拍MV
很堅強2.0
DM多仔多到覆唔哂

原來今日救左救生艙
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

想聽海珈唱 雅俗 芯玲作家 雲吞
mosesming 發表於 2024-5-8 18:37

想佢斷氣咩?

henhenhen 發表於 2024-5-8 21:30

要氹定美祖今年嚟叱咤

很堅強2.0
mosesming 發表於 2024-5-8 22:29

要送6部 iPad Pro 冇筆直了

要送6部 iPad Pro 冇筆直了
qwerzx 發表於 2024-5-9 00:11

咁大洗
下plug可能要tribute to到此為止自己揭歌詞
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 22 冠軍歌:容祖兒 - 九秒九

咁大洗
下plug可能要tribute to到此為止自己揭歌詞
JayantL 發表於 2024-5-9 00:19

紙都要錢
好似天地一沙鷗咁算

上年年頭送 Gin (雖然好似得DJ有)
不過今年送iPad Pro 仲要6部
睇嚟前前Budget多咗
那陣時不知道 置身的日子都發亮

要氹定美祖今年嚟叱咤
victor1991415 發表於 2024-5-9 00:04

正常,蕾老師人氣跌左咁多,欣宜失蹤

很堅強2.0
mosesming 發表於 2024-5-8 22:29

劉生依家戲接戲咁拍應該冇咩時間so佢
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

梨胃言 發表於 2024-5-8 21:45

荃力支持煎自薦幫其他歌手寫歌(例如犧牲品、敢)保住自己喺旦記嘅地位
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

劉生依家戲接戲咁拍應該冇咩時間so佢
SugarFree 發表於 2024-5-9 09:31

謙謙呢期人氣急升
Gin Gin要把握機會同大家講自己N年前已經獨具慧眼搵過佢拍MV
DM多仔多到覆唔哂

謙謙呢期人氣急升
Gin Gin要把握機會同大家講自己N年前已經獨具慧眼搵過佢拍MV ...
mosesming 發表於 2024-5-9 09:37

Gin Gin 下一篇鱔稿有 idea 了

梨胃言 發表於 2024-5-8 21:45

希望幫埋冰兒
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

正常,蕾老師人氣跌左咁多,欣宜失蹤
kitlong1019 發表於 2024-5-9 07:54

美管仲上到 cc 最女頭五,唔算人氣趺左好多啦

05得肥姜未救

美管係無咗班街客咋嘛
班Fans 仲係咁惡

榜尾又打大交

姜 主 一齊上唔到
SKM HK Music Chart 2024 Week 23
冠軍歌:炎明熹 - 還有一艘救生艙

姜 主 一齊上唔到
leo_03 發表於 2024-5-9 12:26

主喎
邊有可能上唔到

姜 主 一齊上唔到
leo_03 發表於 2024-5-9 12:26

實在太過份

sam gwai 無啦

美鬼冠AP俾人㩒到好低

至少做一件離譜的事冠軍週正式開始!
100%肯定藝術與科學WK23 903冠硬!!賭幾多都得!!

居然我主臨尾香

回復 283# kwanie
一定加得,踢走零鏗/赫茲

主主播唔夠上榜+1
有冇10次係咁

對上一首2>2既歌係咩?

美鬼冠AP俾人㩒到好低
hkbaby 發表於 2024-5-9 13:57
因為唔過得
本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

居然我主臨尾香
kwanie 發表於 2024-5-9 14:02

7次有起碼一首上唔到
click here

至少做一件離譜的事冠軍週正式開始!
酷愛903 發表於 2024-5-9 14:01

都未夠數,SONY是但一首冠先
click here

回復 286# 軒的話
隱形

冠軍歌出場

空降冠軍!

荃力支持主主囍帖街走勢
DM多仔多到覆唔哂

離譜如果WK20仲未冠,我由WK20報榜起成個5月喺CM消失!
100%肯定藝術與科學WK23 903冠硬!!賭幾多都得!!

荃力支持主主囍帖街走勢
mosesming 發表於 2024-5-9 15:35

咁要落榜先

離譜如果WK20仲未冠,我由WK20報榜起成個5月喺CM消失!
酷愛903 發表於 2024-5-9 16:30

睇錯5個月

睇錯5個月
梨胃言 發表於 2024-5-9 16:32

如果係就好啦

其實5月得返半個月
SKM HK Music Chart 2024 Week 23
冠軍歌:炎明熹 - 還有一艘救生艙

救生艙仲有得播
开花五千日

救生艙仲有得播
xm1n9 發表於 2024-5-9 18:00

儲下ap先,希望有得冠

荃力支持主主囍帖街走勢
mosesming 發表於 2024-5-9 15:35
至尊歌至尊唱片女銀最女is cumming

大家估下垃圾dear Jane幾時出歌搶獎