返回列表 發帖
我覺得有機會唔肯做護旗手先出咁既聲明

Btw 我底線都係撐警同做護旗手
wchild 發表於 2019-8-15 21:13

連GEM都唔敢做呢D,其他人更加唔會啦。

其實佢出post rip同like hocc post已經知佢咩立場啦
佢都冇諗過大陸啲人咁玻璃心會搞到咁嚴重
其實佢要背負嘅嘢好多 全公司嘅人靠佢養 同埋班musicians 仲有幾十場演唱會合約
大家可唔可以成熟少少 唔通要推哂班一線去死咩 人地都要養家
所謂嘅香港樂迷 依家仲有幾多人俾錢買歌買實體碟去支持 大家心知肚明啦
同埋 其實佢只係針對港獨指控去澄清 大家咁玻璃心同大陸人有咩分別
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

我覺得有機會唔肯做護旗手先出咁既聲明

Btw 我底線都係撐警同做護旗手

佘詩曼 李佳芯都發表類似言論wor,但係無人出來鞭。
黃家正 發表於 2019-8-15 21:09

佢地唔係歌手,唔需要靠粉絲搵食

希望祖祖認真放棄大陸市場, 反正佢大陸都無咩人氣, 佢自己又唔缺錢
hohoho 發表於 2019-8-15 20:34

咁不如退休算啦。香港仲有乜市場同表演機會,頒獎禮同TVB又唔去,得番個kkbox,唔通年年開十場八場演唱會?

佘詩曼 李佳芯都發表類似言論wor,但係無人出來鞭。
舞來舞去 不日內開始錄音。

明佢點解會出咁嘅聲明,一句rip 比支那人屈做撐港獨,但又做緊巡迴,冇得佢唔屈服,不過可以做得好睇d 囉
但 ...
Kyle_ 發表於 2019-8-15 20:21

佢心底一定係支持反送中
只係有時身不由己

簽名被屏蔽

洗唔洗玩到咁大 出聲明
祖祖有無後悔請左佢做嘉賓

祖祖開完演唱會應該都會發類似嘅野,玻璃心粉絲要做好脫粉嘅準備
gzsbx3 發表於 2019-8-15 20:29

希望祖祖認真放棄大陸市場, 反正佢大陸都無咩人氣, 佢自己又唔缺錢

祖祖開完演唱會應該都會發類似嘅野,玻璃心粉絲要做好脫粉嘅準備

明佢點解會出咁嘅聲明,一句rip 比支那人屈做撐港獨,但又做緊巡迴,冇得佢唔屈服,不過可以做得好睇d 囉
但重要嘅係我唔會認同佢份聲明內容,希望佢知道,佢係一手由香港及廣東歌捧出黎
最後,我嘅底線係撐警同做護旗手
佢一做是但一樣即刻898

真係好憎丁生 CLS
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 22
1. 還有一艘救生艙 2. 靈魂有路 3. 月色魔美

丁丁係咪唔愛千千啦?分明玩9佢
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

祖祖暫時仲未俾大陸網民標籤港獨,所以仲未要表態。睇吓之前張敬軒都要出聲明。

佢無資格再唱林夕YY的作品

炒左個公關佢啦
利申:唔係鏡粉

證明你愛佢多過愛港

或者你好愛國
Lewis 發表於 2019-8-15 19:13

其實份嘢都未算好過分
我覺得我係明佢嘅人

我發覺我真係愛佢愛到佢做乜都會咁愛佢
electric 發表於 2019-8-15 19:12

證明你愛佢多過愛港

或者你好愛國

我發覺我真係愛佢愛到佢做乜都會咁愛佢

簽名被屏蔽

你唔明楊千嬅份聲明就收聲啦,連撤回都寫成撒回,字都唔識寫又彈聲明寫得差,咁叻你去寫啦笨 ...
你老闆 發表於 2019-8-15 18:36

連人打字打錯都咁記得,你人生真係好有意義

你睇得明咪得囉,小粉紅

簽名被屏蔽

呢個港獨粉真係好癲
你老闆 發表於 2019-8-15 18:55

我想有片睇佢點打爛

吸血鬼

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

「R.I.P.」好多藝人都有發啦,佢係hocc度點like先係重點

[attach]9738[/attach]   

又變過街老鼠

太愛她 怎樣想到這麼恐怖

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

出生於中國香港?
I didnt know she was born after 97 LOL

咁叻你去寫呀笨
你老闆 發表於 2019-8-15 18:26

其實你明唔明人講緊乜? on9到打冷震

評分人數

簽名被屏蔽

如果大家覺得聲明有問題,不如搞個楊千嬅聲明比賽,睇下你又寫得幾咁好 ...
你老闆 發表於 2019-8-15 18:02

又黎跑馬要快過隻馬論

好心7少陣得唔得 顯得你好低智

佢老友祖祖從來都無講立場, 其實唔出聲都無人話你啞,
為左舐共賺人仔, 驚住無得賺而急不及待出賣自己條腰骨,
明你既人就明, 老lun奉明你呀?
又要賺人仔, 又要人明白你為左賺人仔而出賣自尊,
比起來, 連唯萎都坦白D, 真小人好過偽君子
唉, 真係失9望
FIGHT for 陳柏宇

簽名被屏蔽

公關災難

其實我唔會怪佢, 唔覺得佢係咁藍
係篇聲明出得有D問題, 丁生玩死佢