返回列表 發帖
銷情唔掂

肥花同carosell 出現平飛

想聽 愛情是吃的

會唔會1/3歌曲係翻唱容祖兒無人識既side track?

因為叫重新感應 可能有泳兒isn't me既含意
好擔心
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

買佢碟的中佬點解唔買佢飛?
真雙普選 發表於 2019-9-23 20:42

同gingin一樣多中佬fans
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 21
1. 至少做一件離譜的事 2. 也許沒有未來神 3. 月色魔美

美aiiii 演唱會出左預演歌單,好多side track ,另外 花心 Youtube mv comment果度有祝福 美aiiiii 生日賀詞比賽,嬴左ge 話會有免費飛。
https://www.youtube.com/watch?v=AuryR70d-ug

賣成點? 但又唔見有平飛wor

She no longer has that fanbase that bought out her shows during her first three years. EEG really effed her up these past 8 years.

Lots of open seats still .. lol

想買880, 但驚買完之後有砍價飛。

想要免費飛牙......
1. 至少做一件離譜的事 2. 也許沒有未來神 3. 月色魔美

如果有平飛都可能考慮下

大把飛啦
stephybest 發表於 2019-9-19 11:09
真係慘ge~~~我都有入去睇過~~真係好多飛

仲有冇飛呀?想睇喎
daniel1136 發表於 2019-9-19 07:13

大把飛啦

仲有冇飛呀?想睇喎

好似無乜人知咁

仲有冇機會上紅館
let'sbegin 發表於 2019-9-12 16:01

冇。 雖然木蘭野 re 反兼有死位,叫做横跨左8weeks, 但ap 加埋連40 都五夠, aiiiiiii

仲有冇機會上紅館

Aiiiii,  睇泥銷情吾多樂觀。木蘭野@903 今week 應該都落棺。

如果要番唱,又玩花主題, 可唔可以唱 霉妹 首 野百合 同better in time,上下輝映?

五知,但點解可以見五到有廣告ge
hkbaby 發表於 2019-9-7 16:12

零宣傳,但應該1場爆

hkbaby 發表於 2019-9-7 16:12

May aiiiiiii 未上流行經典
又未上Do姐口水多過浪花...

蛋公司啲宣傳
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

賣成點
hohoho 發表於 2019-9-7 12:43

賣成點

唱泳果年係米320/180?

880真係太貴.....

簽名被屏蔽

公道自在人心

Aiiiii
今日開售都冇播@@就算re 到,都係1week out,  擺脫五到雙位排名。

真心想睇
不過無人陪
同埋十月中應該都會幾忙
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

所以美ai冇一首主打快歌係高質,得《世界請看著我》叫做正常
stephybest 發表於 2019-9-4 19:30

岩岩睇反,好掛住佢以前個nose
不過首歌其實都普通。 浮沙之路味叫五錯lor

瘋情其實吾算快歌,只係扮性感。
以前美AIIII 唱Watch Out, piece of me 果d 就match 佢把聲,但都偏老 ...
hkbaby 發表於 2019-9-4 19:26

所以美ai冇一首主打快歌係高質,得《世界請看著我》叫做正常

跟手走去唱擋不住的風情歌
Frankiekiekie 發表於 2019-9-4 18:41

瘋情其實吾算快歌,只係扮性感。
以前美AIIII 唱Watch Out, piece of me 果d 就match 佢把聲,但都偏老土。

其實靚泳唱快歌係work ge,記得有次佢dance+唱 美蓮 首 傾斜,非常掂! 但 至大問題係揀歌果個,十二個我 ...
hkbaby 發表於 2019-9-4 17:13

跟手走去唱擋不住的風情歌

簽名被屏蔽

英皇份約完咗無再續(好似係)
Ki 發表於 2019-9-4 17:30

睇過IG ,近日都有POST, 但都係生活照。。。

其實靚泳唱快歌係work ge,記得有次佢dance+唱 美蓮 首 傾斜,非常掂! 但 至大問題係揀歌果個,十二個我 ...
hkbaby 發表於 2019-9-4 17:13

英皇份約完咗無再續(好似係)

佢走性感路線唱快歌有一種唔忍心睇落去嘅感覺
二家姐三家姐跟本係兩個極端
一個唔應該唱快歌一 ...
Frankiekiekie 發表於 2019-9-4 16:18

其實靚泳唱快歌係work ge,記得有次佢dance+唱 美蓮 首 傾斜,非常掂! 但 至大問題係揀歌果個,十二個我 個編曲係老土到爆。
佢應該唱 花花宇宙, 煞科 果類eurodance 舞曲。
至於4家姐(3 係玉米高),佢歌路唱腟比 美aiii更窄。 不過一樣可以繼續行型格同Dance pop,甚至行Soul, 不過佢今年好似人間蒸發左甘

12個我當年胸炸全城
stephybest 發表於 2019-8-31 22:27

佢走性感路線唱快歌有一種唔忍心睇落去嘅感覺
二家姐三家姐跟本係兩個極端
一個唔應該唱快歌一個唔應該唱慢歌
以容氏方式去谷一時快歌一時慢歌喺佢兩個身上根本唔Work
兩個都變四不像

買左飛啦

買咗880支持

近年啲live都似咁唔多穩定
唔知關唔關有排失過聲事
Frankiekiekie 發表於 2019-8-31 13:46

我覺得係揀歌問題。 由 死匹象 開始,已經揀d 音域好闊ge 歌。
死匹象 “當我是最佳陪襯“頭2個字對佢d歌離講,係數一數二最低音,更低有 獨一無二 “臉龐“。
但死匹象個音域闊d, 另外 騎膊馬 音域又係闊得犀利,聽落live直情handle 五到 木蘭野 就b5 更加五使講。

I want 冬城

12個我當年胸炸全城
stephybest 發表於 2019-8-31 22:27

Wah, I've never seen this before. I know she's a pretty good dancer from her first concert, but this performance is really diva-esque.

考慮緊,好怕大半都是翻唱歌⋯⋯

千祈千祈千祈
唔好唔好唔好
唱《擋不住的風情》和一系列翻唱歌

—————————————— ...
l00540 發表於 2019-9-1 07:59

其實浮沙之路都係跳舞歌,但爭在會五會洗錢再排舞。另外佢可以唱埋 露@@"
Aiiiii  木蘭野 今week都係re 五反