返回列表 發帖

回復 642# Wonders
舊年聯頒編監唱,今年聯頒曲only, so maybe I guess
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

如果最後嗰票投到就Gin Gin獨贏

好慘
Gin Lee以為自己終於可以攞到個大獎
點知都係要同人對分

我都冇投九字….
JasOh103 發表於 2024-3-3 23:35

你投埋就唔洗分一半...

好慘
Gin Lee以為自己終於可以攞到個大獎
點知都係要同人對分
WZA111 發表於 2024-3-3 23:41

最歌為何要跟你對分
我們的總和

今晚嘅pattern都係幸兒每次出完場都要有好姊妹迪迪!

誰呀 ~~~~

雖然投咗敢
但想好姊妹攞

Jace is so robbed

Gin Lee咁都有2.5個獎
我們的總和

MIZU!啪啪啪
MIZU!啪啪啪

係咪代表投企好嘅幸運兒係鬼

CM會員共和榜頒獎禮2023

CM 共和我最喜愛歌曲大獎

MIZU

主唱 : AGA
作曲 : AGA
填詞 : 王樂儀
編曲 : Yusuke Hatano (波多野裕介)
監製 : 舒文@Zoo Music
票數:20

笑死

CM會員共和榜頒獎禮2023

恭喜聯頒大獎得主!
歌手獎:陳健安
歌曲獎:〈MIZU〉AGA
唱片獎:《Life afteR Life》陳健安

以及恭喜 AGA 的〈MIZU〉與 Gin Lee 的〈後人類的美麗與哀愁〉同票獲得
本年度「共和我最喜愛歌曲大獎」!

本屆「CM會員共和榜頒獎禮2023」結果已經全部公布!
恭喜今晚所有得獎者!
亦恭喜 陳健安 及 AGA 各獲得六獎成為大贏家!

祝大家 新一年重拾歡笑!身體健康!祝大家晚安!

稍後會陸續公布 投票數據 及 其餘獎項分數
大家繼續密切留意!
多謝各位參與!

笑死

姊妹share

aga尾彩
我們的總和

早知唔投hocc 直接投俾MIZU

AGA:最歌為何要跟李對分
Congrats both

笑死
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

AGA: 笑到最後嘅始終都係我

好姊妹註定要對分
考完試啦
୧(๑•̀ᴗ•́๑)୨

笑到

兩姊妹

2個加埋=最歌最高票嘅芊芊

SILVER Gin Lee應該又PDSD
我們的總和

AGA:最歌為何要跟李對分
Congrats both
WZA111 發表於 2024-3-3 23:43
剛才知道同票都諗起呢句歌詞

what??

06. Gin Lee - 後人類的美麗與哀愁

笑死 未開始就先輸一票
JasOh103 發表於 2024-3-3 20:00

真鬼出現了

想知企好mug幾票
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

好彩無投好姊妹
差啲破壞咗個賽果

搏緊全力都係同迪迪打和

幸兒2首平均應該贏迪迪3首

Do 姐亂入:CM喜愛嘅歌又點止一首
麻煩頒埋以下呢首
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

早知唔投敢 直接投俾MIZU

希望 Silver Gin Lee 今年可以高調做音樂
我們的總和

好想知企好同MUG啲票
我係呢兩首既team

Do 姐亂入:CM喜愛嘅歌又點止一首
麻煩頒埋以下呢首
ricnature 發表於 2024-3-3 23:47

Gin Lee = 李c wa = 實至名歸
AGA = ….

迪迪差唱片 + 聯頒唱片 就大滿貫!
ON差至尊歌 + 聯頒歌曲 就大滿貫!

幸兒差至尊歌 + 唱作金 + 女金 + 唱片 + 聯頒歌手 + 聯頒歌曲 + 聯頒唱片 就大滿貫

笑死,今年個壓軸位精彩過叱咤

Gin Lee = 李c wa = 實至名歸
AGA = ….
JasOh103 發表於 2024-3-3 23:49

支持酗酒組合…

有冇人試過大滿貫

早知唔投敢 直接投俾MIZU
weiquan 發表於 2024-3-3 23:48

係lor

辛苦晒chan09

轉頭有投票數據

辛苦曬兩位!!

早知見大家咁愛Gin + Terence就投九字歌啦…
唔應該堅持be true to myself, 應該be true to Gin1us

好彩臨尾改咗投水歌

辛苦晒

等埋投票個數先瞓